Chroma Beige
Terracotta
Chestnut Brown
Diamond Black
Steel Grey
Silver Grey
Silver
Categorie 5
 • Xceed 2 SP
 • Xceed 2 SP

Oticon Xceed 2 SP

Vanafprijs na vergoeding | Toon de berekening € 131,26
Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies vertrouwen op gehoorapparaten om elke dag door te komen, en het kan een enorme uitdaging zijn om het gesprek met een groep vrienden, familieleden of collega's te volgen. Als meerdere mensen praten, wordt het moeilijker en nog vermoeiender om de gesprekken te begrijpen. Met de baanbrekende technologie in Oticon Xceed krijgt u nu de ondersteuning die u nodig hebt om actief deel te nemen aan deze situaties zonder te hoeven vertrouwen op gissen en liplezen. Oticon Xceed opent uw wereld als nooit tevoren.

Krachtige hoortoestellen met traditionele directionaliteit geven niet toegang tot alle luidsprekers, maar richten zich in plaats daarvan alleen op de persoon voor u. Oticon Xceed verandert dit en opent de wereld om je heen. Xceed biedt toegang tot alle spraak en relevante geluiden en onderscheidt spraak van ruis tijdens het proces.

Feedback is een irritant gefluit of statische ruis die meestal optreedt als er iets of iemand in de buurt van uw hoortoestel komt. Traditionele gehoorapparaattechnologie heeft gefluit afgehandeld door eenvoudig het volume te verlagen, waardoor uw vermogen om spraak te verstaan ​​in gevaar wordt gebracht. Oticon Xceed, met OpenSound Optimizer ™ , verwerkt fluiten en statisch op een geheel nieuwe manier en voorkomt dat dit zelfs gebeurt. Met Oticon Xceed kunt u de hele dag genieten van een duidelijk, stabiel spraaksignaal zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over fluiten.

Draadloze accessoires van Oticon helpen u zich open te stellen voor een verbonden wereld, of u nu thuis of onderweg bent. Oticon Xceed maakt verbinding met elke moderne smartphone en een breed scala aan accessoires via 2,4 GHz Bluetooth® low energy-technologie. Je kunt ook je favoriete muziek en tv-geluid rechtstreeks naar beide oren streamen, handsfree bellen, je hoortoestellen bedienen via de Oticon ON-app - en meer.

Je hoort met je hersenen, niet met je oren. Daarom is het essentieel dat uw hoortoestellen snel genoeg zijn om uw hersenen bij te houden. BrainHearing-technologie in Oticon Xceed scant uw omgeving 100 keer per seconde om te zorgen voor*:

• Betere spraakhelderheid 
• Verminderde luisterinspanning 
• Verbeterde kortetermijnherinnering

* Ng 2019, Oticon Whitepaper

 

 

Plus- en minpunten

Online aanpasbaar
Geschikt voor zware gehoorverliezen
Lange gebruiksduur
Verbinden met Apple- en Android-apparaten
Niet oplaadbaar
Niet alle smartphones zijn geschikt voor verbinding
Groot in afmeting
9.9
     
15 reviews

      10 / 10
20 May 2024

Uitgebreid geïnformeerd en goede keuze kunnen maken

De audicien heeft in alle rust de mogelijkheden uitgelegd. Ik mocht de toestellen een aantal weken ervaren. Erg fijn om deze service aan huis te kunnen ervaren.

Ik kan mijn man weer goed verstaan
De TV streamer werkt heel fijn
      10 / 10
01 May 2024

Een zeer vriendelijk rustig en deskundige audicien Dhr. R. Nieuwkerk, alsmede het kontakt met “Oog voor oren”

Een lieve kennis van me liep al jaaaaren bij Schoonenberg. Ik ben Kontaktpersoon van mevr. Nu woont mw in een verpleeghuis. Ze is dementerend en slecht te been. Nu is het een hele opgave om naar de winkel te gaan. En ook een gehoortest kan ze niet goed doorstaan. De vertrouwde audicien komt niet aan huis. Was geen ‘mauw aan te passen’. Kreeg een tip: “oog voor oren”, komt aan huis. Telefonisch kontakt gelegd. Werd vriendelijk te woord gestaan. En begrepen de situatie. Heb op zeer korte termijn erna een telefonische onderhoud gehad met audicien Richard Nieuwkerk. Afgesproken met hem dat hij, nav gegevens die ik had van mw, een hoortoestel zou maken. Zo gezegd kwam dhr Nieuwkerk al snel naar mw. Ik was er natuurlijk bij! We maakte kennis met een zeer vriendelijk en nette man(audicien). Hij was rustig en benaderde mw op juiste manier. Mw kreeg het nieuwe hoorapparaat in. Hij werd op maat gemaakt en deskundig afgesteld! Mevr hoorde weer goed. En ze vond hem ook een aardige man. Verder alles ingevuld wat hij moest hebben nog. Daarna een controle afspraak gemaakt. Dhr kwam dus weer even langs om te kijken of het goed ging, en of er nog wat bijgesteld moest worden. Ik dacht nl van niet. Mevr hoorde volgens mij nog beter dan de jaren ervoor met toestel van vorig audicien-winkel..haha.. Dhr heeft alles nog even getest en gecontroleerd. Conclusie: Zeer tevreden!!!! Maar ook het kontakt wat ik steeds had, zowel telefonisch als per mail, was goed en correct!!! Echt een aanrader….En de prijs?? Ongeveer hetzelfde als met audicien winkel die we ervoor hadden. Top!!
Bedankt Richard Nieuwkerk van “Oog voor Oren”. En ook het eerste kontakt wat ik had met de dame voor info per telefoon.

Snelle en vriendelijk benadering van ieder.
Snelle en correcte behandeling/en afhandeling
Vakkundig geholpen
      10 / 10
19 Feb 2024

Top

Keurige begeleiding, top geregeld!

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Xceed 2 SP

Oticon Xceed 2 SP
Xceed 2 SP
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Xceed 2 UP
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL13 ZL675
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Xceed 2 SP
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Xceed 1 SP € 1.794,00 Xceed 3 SP
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews                  
Releasejaar 2019 2019 2019
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13 ZL13 ZL13
Batterijduur 75-115 uur 75-115 uur 75-115 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 48 48 48
Banden 12 14 8
Luisterprogramma's 2 3 0
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Adaptieve directionaliteit
Binaurale directionaliteit
360 graden spraakverstaan
Ruisonderdrukking
Rumoeronderdrukking
Spraakherkenning
Zachte spraak versterking
Omgevingsadaptie
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Ear-to-ear communicatie
Echoreductie
Eigen stem herkenning
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Passend bij dit hoortoestel

Alle geschikte onderhoudsartikelen, accessoires en instructievideo's

Downloads

Brochures & handleidingen

Consumenten gids.pdf

Consumenten gids.pdf

Gebruiksaanwijzing.pdf

Gebruiksaanwijzing.pdf

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico