Alle Audio Service hoortoestellen

Bekijk hier alle Audio Service hoortoestellen van Oogvoororen.nl. Wij bieden een ruim assortiment Audio Service hoortoestellen aan en u kunt alle hoortoestellen 60 dagen vrijblijvend uitproberen. Alle prijzen zijn inclusief 5-jaar garantie. Bekijk alle prijzen en specificaties bij de hoortoestellen. U kunt kiezen voor een afspraak aan huis of voor een afspraak bij één van onze hoorcentra. Uiteraard helpen wij u graag, stel vooral een vraag voor een gratis advies of bel naar: 085-4863743.

1 - 18 van 35 hoortoestellen
Categorie 5 Audio Service Mood 8 G6 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 Audio Service Quix 8 G5
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 3 Audio Service Quix 6 G5
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 5 Audio Service Quix 12 G5
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 Audio Service Mood 8 G5
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 Audio Service Duo 12 G5
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 Audio Service Mood 12 G5
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 Audio Service Duo 8 G5
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 2 Audio Service Quix 4 G5
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 2 Audio Service HP 4 G4
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 3 Audio Service Mood 6 G5
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 1 Audio Service Volta C XS
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 2 Audio Service Mood 4 G5
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 1 Audio Service Volta C P
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 1 Audio Service Volta C HP
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 3 Audio Service P 6 G5
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 2 Audio Service P 4 G5
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 2 Audio Service Duo 4 G5
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk

Audio Service hoortoestel kopen?

Bent u op zoek naar Audio service hoortoestellen? Al meer dan 30 jaar ontwikkeld Audio service hoortoestellen. Horen. Verstaan. Communiceren. Dat is het motto van Audio service. Het merk specialiseert zich in allesomvattende hooroplossingen. De producten hebben stuk voor stuk een ergonomisch ontwerp, innovatieve techniek en een uitzonderlijk kwaliteitsniveau. Ontwikkeling, onderzoek en productie zijn velden waarbinnen de experts van Audio service zich bewegen. Het verbeteren van de aspecten van het horen in het rond het oor is een streven dat samen met uw wensen en individuele behoeften centraal staat bij Audio service. Of u nou op zoek bent naar de traditionele achter het oor hoortoestellen of vrijwel onzichtbare hoortoestellen die in uw gehoorgang zitten. Bekijk alle audio service hoortoestellen in de lijst hierboven!

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten