Alle reviews van klanten van Oogvoororen.nl

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1452 reviews

      10 / 10
20 Jan 2023

Reële voorlichting en ervaar hoe belangrijk het is voor mij in het contact met anderen.

Boelo gaf duidelijke uitleg aan de hand van testen. Dat een deel van het gehoor niet terug zou komen maar dat met apparaten het behoorlijk zou verbeteren was een teleurstelling. Hij benadrukte de situaties waarin het écht verschil zou maken. Mijn familie wilde dat ik het zou uitproberen. Ik merkte dat telefoon gesprekken, de preek in de kerk en de één op één contacten helemaal door mij werden gevolgd. Zonder apparaten giste ik naar wat er werd gezegd. In gezelschap ervaarde ik eerst geen verbetering terwijl mijn omgeving dat wel ervaarde. Ze vonden mij meer aanwezig en als ik iets zei dan klopte het met het onderwerp. Ondanks mijn mijn negentig jaar kan ik met de hand maar ook met de telefoon mijn gehoorapparaten bedienen. Het contact met mensen is nu vaak langer en geeft meer het gevoel van écht contact. Bedankt Boelo

      8.5 / 10
17 Jan 2023

Hoor beter, behalve zie boven

Hinderlijk geluid met name de letter S. Hoort erg sissend aan bij TV kijken, soms bij een gesprek (vergadering en radio). Moeite om dat een tijd vol te houden. Verder is het geluid goed en hoor ik beter. Geen probleem met dragen, goed draagcomfort.

goed te dragen
geluid enkele letters
      8.5 / 10
17 Jan 2023

De gehoorapparaten voldoen goed maar het is nog erg wennen aan het gebruik ervan.

Service aan huis van oog voor oren is geweldig.

      10 / 10
12 Jan 2023

Zoals boven,positief!!!!

Weinig meer te melden,alleen maar een positieve ervaring. Ik raad jullie bij iedereen aan .

      10 / 10
11 Jan 2023

Ik ben in afwachting.

Ik schrijf liever mijn ervaring als het goed is maar dat is nog niet het geval. M.n. de ringleiding gaat niet goed maar a.s. vrijdag komt de audicien en die kan vast wel helpen.

      9.5 / 10
10 Jan 2023

Positief en tevreden met het hele proces en het eindresultaat.

Het keuzetraject en de voorlichting door Oog voor Oren was erg plezierig. Ik kreeg alle ruimte om meerdere toestellen uit te proberen. Uiteindelijk een keuze gemaakt en tot op heden bevalt het toestel erg goed. Contact met oog voor Oren is uitstekend.

draagcomfort
makkelijk schoonmaken
natuurlijk geluid.
      8 / 10
09 Jan 2023

Goede hoortoestellen met veel mogelijkheden

Prettige ontvangst bij oog voor oren in Krimpen a/d IJssel. Ik heb sinds 3 weken de hoortoestellen. Na een dag voelde ik niet meer dat ik ze in mijn oren heb. Het tinitus masker verdiend veel aandacht voor een goede instelling . Je moet jezelf natuurlijk wel verdiepen in de toepassingen en instel mogelijkheden die je zelf kunt doen. Ook de app op de i-phone is prima om instellingen te doen en controles uit te voeren.

Makkelijk afspraken maken
Goede service
Goede voorlichting
Veel aandacht voor instellingen hoorapparaat
      9 / 10
09 Jan 2023

Eindelijk objectie kunnen vergelijken prijs/kwaliteit.

Kan nu weer actief deelnemen aan gesprekken in drukke omgevingen. Ook het gedoe met batterijen is verleden tijd. Heb de indruk dat ik goed en deskundig "behandeld" ben.

Geen wachtijd bij de audicien
Je weet wat de prijzen zijn, volgens mij nergens anders mogelijk. Je kunt nu binnen je draagkracht passend toestel uitzoeken.
Niet meer even binnenlopen
      10 / 10
06 Jan 2023

Een professionele begeleiding bij het aanmeten van het gehoor toestel

Goed gevoel bij de begeleiding van het gehoorapparaat .

Duidelijke en professionele behandeling
Betrokkenheid bij jou beperking
Adviseerde door eigen ervaring
Bereikbaarheid via mail
Vragenlijst bij intake te moeilijk
Intake vragenlijst word niet nagelopen
      6.5 / 10
06 Jan 2023

zie vorige vraag

een goede behandeling