Alle reviews van klanten van Oogvoororen.nl

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1265 reviews

      10 / 10
16 Jun 2022

Fantastisch!

Mijn beslissing om hoorapparaten te gaan dragen was gebaseerd op een voor mij niet langer te verdragen isolement. Eén op één gesprekken die niet altijd lukken omdat ik slechthorend ben en de ander een mompelaar. Ik zing in een popkoor. De muzikale belevenis wordt wel erg klein als je de dirigente niet kunt verstaan en de alten nauwelijks hoort omdat je 42 dB kwijt bent. Na de koorrepetities gaan we gezellig met elkaar naar de kroeg. Fantastisch ik kan nu de gesprekken weer volgen. Fantastisch. Een concert op TV is opeens weer mooi. Een piano klinkt weer mooi. Fantastisch ik kan mijn dochter en mijn kleindochter van 8 eindelijk verstaan. Het is wel wennen. We leven in een wereld met veel herrie. Ik heb mezelf tot taak gesteld om dat maar voorlopig te accepteren. Na 2 maanden sta ik mezelf toe om het volume één puntje te dimmen als het teveel wordt. Mijn ervaringen met Intoears Monique Baas zijn uiterst positief. Ik voelde mij geloodsd door deskundigheid en eerlijkheid.

Gesprekken volgen
Muziek luisteren
      10 / 10
09 Jun 2022

Resound maakt een uitstekend product. Het thuis “behandelen” was verrassend goed.

Mis de mogelijkheid om te koppelen aan een ringleiding, in de app.

      9.5 / 10
07 Jun 2022

Oogvoororen hielp me met de Naida's en Roger On het beste te kiezen voor mijn slachthorigheid.

Heb meerdere toestellen mogen proberen. Spraakverstaan met Naida's is het beste. De Phonak Roger On helpt me buitengewoon In vergaderingen. En bij zachter of snel sprekenden.

      9.5 / 10
06 Jun 2022

goed

prima, ook goed om geluid van i phone te streamen!

      10 / 10
01 Jun 2022

Samen gezocht naar het perfecte hoortoestel

Met veel geduld en support gezocht naar het juiste hoortoestel.

      10 / 10
01 Jun 2022

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam ten alle tijden

.

Vriendelijk/duidelijk
      10 / 10
01 Jun 2022

Perfecte geluidsversterking in diverse omgevingen.

Ik gebruik al meer dan 15 jaar hoortoestellen en met deze toestellen merk je dat techniek steeds beter wordt. Het geluid is helderder en lijkt zich aan de omstandigheden aan te passen.

Zeer goede geluidskwaliteit in verschillende situaties
De Oticon app werkt perfect op Iphone. App is direct te bedienen (bijvoorbeeld inschakelen van de Muziek Instelling) zonder de Iphone te ontgrendelen.
Stevig aan de prijs
      7.5 / 10
31 May 2022

Samen met Tanja Oomen een goede keus kunnen maken uit een grote hoeveelheid mogelijkheden.

De belangrijkste reden waarom ik bij Oog voor Oren terecht ben gekomen is hun website. Nergens anders kun je je zo goed voorbereiden op je gesprekken met de audicien. Je kunt ontzettend veel boortoestellen en merken bekijken en met elkaar vergelijken. Zo had ik een aantal hoortoestellen, zowel die met vergoeding als die in de vrije sector, geselecteerd. In vijf sessies met drie verschillende toestellen heb ik, samen met Tanja Oomen een hele goede keuze kunnen maken. De toestellen zijn wel erg duur, maar ik heb er wel vertrouwen in dat zij zich in de komende periode zullen bewijzen.

Goed geholpen door Tanja Oomen in Tilburg,
De website
Uitvoerige proefperiode
De hoortoestellen zijn wel prijzig.
      10 / 10
31 May 2022

Ik kan heel goed horen met mijn nieuwe hoorapparaten.

ik ben heel blij met mijn nieuwe hoortoestellen , goed horen en geen batterijen meer. pluim voor Richard

goed horen
geen batterijen
geen
      10 / 10
30 May 2022

Prima toestel waardoor het gehoor weer bijna normaal is!

Naar wensen werd goed geluisterd en mogelijkheden werden ook goed uitgelegd. Prima service. Mijn gehoor is nu een stuk prettiger, ook voor de omgeving.