Alle reviews van klanten van Oogvoororen.nl

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.4
     
1938 reviews

      10 / 10
12 Apr 2024

Geweldige hoorervaring, zeker in drukke omgeving.

Na mijn toestellen verloren te hebben op een reis ben ik adequaat geholpen door oogvoororen. Inmiddels waren mijn toestellen vier jaar oud en heb ik eerst het huidige model getest van mijn toenmalige toestellen en heb ik op advies van de audicien ook de nieuwe Oticon Intent 1 getest. In een woord geweldig toestel vooral in een drukke omgeving met veel mensen. Het schakelen tussen de diverse programma's is werkelijk een groot verschil "gezelschap" en "rust in rumoer" maken echt een groot verschil. Ik heb meerdere malen beide toestellen vergeleken en ondanks de (zeer) hoge uitgave heb ik toch gekozen voor de Intent 1. Ik denk dat ik voor mijzelf een hele goede keus heb gemaakt.

      8.5 / 10
12 Apr 2024

professioneel

Geduld, goede begeleiding en uitleg, veel gedaan om tot een optimaal resultaat te komen

goed draagbaar
geen handleiding om e.e.a. thuis na te kijken
      10 / 10
10 Apr 2024

Fijn bedrijf.

Zeer goed advies en toch vrije keuze ,vriendelijk personeel en een kleine storing snel en goed opgelost.

      10 / 10
09 Apr 2024

Zie onder

Wennen aan het gebruik.

Draagt bij tot beter horen.
Afstandsbediening werkt soms niet.
Wordt geen specifiek hoesje bij geleverd.
      9.5 / 10
09 Apr 2024

prima toestellen voor zo'n prijs

Heel goed geholpen en geadviseerd bij oog voor oren

      9.5 / 10
09 Apr 2024

Goede ervaring met duidelijke communicatie en service

In het begin enige gewenning noodzakelijk maar na een aantal weken kan ik niet meer zonder . De ondersteuning van oogvoororen geweldig. Top service met duidelijke communicatie.

Prima gehoorapparaat verbetert mijn leven
      9.5 / 10
08 Apr 2024

Goed geholpen zeer tevreden!!

Ontzettend goed geholpen door Boelo in alle rust met veel geduld.
Het toestel bevalt me heel goed had alleen wel iets meer verbetering verwacht van het spraakverstaan in rumoer. Ik werk in een rumoerige omgeving en ik dacht als ik het volume dan wat harder zou zetten en het contrast wat hoger dat ik dan beter gesprekken zou kunnen verstaan maar dat maakt geen verschil. Het streamen bevalt mij uitstekend, ik luister veel podcasts of gewoon de radio. Muziek vind ik dan weer minder er zit te weinig bas in zelfs als je deze op maximaal zet.
Omdat mijn gehoorverlies precies in het spraak verstaan gedeelte zit zal dat altijd wat lastig blijven.
Maar ik ben wel zeer tevreden over dit apparaat en over de manier van werken bij Oog voor Oren wat ik als zeer prettig heb ervaren!!!

Telefoneren
Streamen
Gebruik van de app
Vrij groot
Muziek te weinig bas
      9.5 / 10
05 Apr 2024

Goede hoorapparaten gemakkelijk te hanteren!

Hoorapparaten bevallen prima!

De audicien komt aan huis
Goede hoorapparaten
Audicien heeft erg veel tijd nodig om zijn praatje te doen/ wiijdt onnodig uit.
      9 / 10
05 Apr 2024

Staan direct voor je klaar,vriendelijk,eerlijk

Ik heb al jaren gehoorapparaten maar nooit in omdat het een blikkerig geluid gaf. Deze vanaf dag 1 hele dag in kunnen houden. Super zuiver geluid.

Zuiver geluid
draagcomfort prima
Duidelijk app
Android bellen verbinding steeds bluetooth aan/uit zetten
Als je je telefoon op de radio hebt geïnstalleerd om te kunnen bellen gaat dat slecht met je gehoor toestel.
      9.5 / 10
02 Apr 2024

Niet alleen oogvoorhoren maar, en dat is nog belangrijker, oogvoormensen.

Voor mijn eerste hoortoestellen, bewust voor oogvoororen gekozen i.p.v. de reclame makende grootwinkelbedrijven. Is mij uitstekend bevallen en kan ik iedereen aanraden.

Reviews

Iedereen kan bij ons een review achterlaten, wij nodigen echter alleen onze eigen klanten expliciet uit om een review te schrijven na een productaankoop. >99% van onze reviews komen van onze eigen klanten. 

Wanneer een klant vanuit de uitnodiging een review achterlaat zien wij dit direct en weten we dat dit van een echte klant komt. De overige reviews (<1%) komen in quarantaine te staan en zullen wij eerst handmatig controleren voordat wij deze publiceren op onze website.

Wij plaatsen zowel positieve als negatieve reviews. In sommige gevallen (meestal bij negatieve reviews) plaatsen wij hier een eigen reactie onder. Uiteraard gaan wij ook met deze klanten in gesprek om eventuele problemen op te lossen en onze dienstverlening structureel te kunnen verbeteren. 

Wij betalen niet voor onze reviews. Het kan incidenteel voorkomen dat we bij een hartverwarmende review, waar onze medewerkers heel gelukkig van worden, uit eigen beweging iets leuks toesturen naar de klant. 

Wanneer een review vanuit onze automatische email wordt geplaatst staat deze over het algemeen dezelfde dag op onze website. Wanneer het om een review gaat die niet te relateren is aan een van onze eigen klanten kan het voorkomen dat wij eerst nog contact opnemen ter validatie.

Wij plaatsen een review niet op onze website wanneer deze review op een van onze producten is geplaatst maar duidelijk over de dienstverlening van een andere audicien gaat. Wij plaatsen deze reviews wel gewoon wanneer de review duidelijk over het product zelf gaat.