Alle reviews van klanten van Oogvoororen.nl

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.2
     
1131 reviews

      10 / 10
19 Jan 2022

Genot van het hoortoestel en de audicien is uitermate sympathiek!

Omdat mijn gehoor nogal te wensen overliet nam ik contact op met het audiologisch centrum Pento. Mijn gehoor werd gemeten; de conclusie luidde, "u hebt een vrij behoorlijk gehoorverlies". Aansluitend nam ik contact op met Oogvoororen en werd ik thuis bezocht door Bob Oukes. Bob mat wederom mijn gehoor en schreef een gehoorapparaat voor. Dat apparaat heb ik mogen uitproberen en intussen ging ik weer naar Pento. De uitslag bij Pento? Door gebruik te maken van dit gehoortoestel is uw verlies aan gehoor nagenoeg geheel gecompenseerd. Maar niet alleen het genot van dat gehoortoestel, ook de wijze waarop Bob deze zaak afhandelde - niet moeilijk doen - was uitermate sympathiek en daarvoor dient hij ten volle te worden gecomplimenteerd.

Thuisbezoek
Compensatie
Goede service van de audicien
      10 / 10
20 Nov 2021

Gebruik valt tegen.

TV - dex rechtstreeks op de media box aangesloten, geluid op de tv-dex sneller dan het geluid van de Tv hierdoor een echo. Maar niet gekocht.

      10 / 10
14 Nov 2021

Tart alle verbeelding

Aan huis service met de nodige apparatuur.
Ik spaarde meer dan 800€ € uit voor twee toestellen.

Getrouwe klankweergave
Knappe service aan huis in Belgie
Honderden Euro’s goedkoper dan andere laperres enz….
Zelfde ziekenfonds tegemoetkomingen dan elders
      10 / 10
14 Nov 2021

Oticon More 1 is ondanks de misschien een dure prijs een zeer hoog kwaliteits gehoortoestel

Heb sinds een aantal maanden de Oticon More 1 en ben daar zeer tevreden over ,het gebruiksgemak, het geluid ,oplaadbaar en wat voor mij belangrijk was hoe audicien Arno mijn gehoor testen en mij aangaf om te gaan voor de Oticon More 1
En daar ben ik nu zeer tevreden over daar Arno de gehoortoestellen perfect heeft afgesteld

Audicien aan huis
Oplaadbaar
4 x geluids afstellingen via je telefoon
Zit prima in mijn oren
Geen
      8.6 / 10
12 Nov 2021

Meer dan tevreden

Wat ik al schreef, al enkele keren bijna vergeten hem ui te doen bij het douchen.
Het gemak van geen batterijen maar oplaadapparaat.

Nauwelijks zichtbaar
Even wennnen, daarna weet je niet meer dat je draagt.
op toestel zelf bij te regelen
telefoongemak.
omdat je niet voelt als je hem draagt, wil je nog wel eens vergeten hem uit te doen bij het douchen.
      6.6 / 10
10 Nov 2021

Helaas onbetrouwbaar product

Ik moet zeker 3-4 keer per jaar terug naar de audicien (niet oogvoororen) omdat de speakers het weer voor gezien houden. De speaker moet dan vervangen worden.

Ruim inzetbaar, er kan veel aangepast worden.
Vrij klein en erg licht. Batterijen gaan lang mee.
Onbetrouwbaar. De speakers gaan geen jaar mee.
Door onbetrouwbaarheid veel gedoe. De oudere modellen waren veel betrouwbaarder.
Erg duur.
      10 / 10
09 Nov 2021

Betaalbare manier om uw gehoor terug te geven.

Dit is mijn tweede paar hoorapparaten, na vijf jaar met een stel van Hans Anders te hebben gesukkeld.
Wat een wereld van verschil! Ik hoor bijna alles en mijn tinnitus is naar de achtergrond verdwenen. Niet weg maar eindeloos beter.
In combinatie met een tv connector een prima tool waardoor je echt in stereo zeer goed hoort.

heel efficiënt
betaalbaar bij Oogvoororen
goede service bij Oogvoororen
probeerperiode zonderveel poespas
Opletten met oplader dat de oorapparaten goed contact geven wat niet altijd het geval is
      10 / 10
08 Nov 2021

top

Reeds 3x besteld. ondanks dat alles duurder is geworden nog steeds dezelfde prijs.
Handig dat je niet steeds terug moet gaan zoeken doordat je eerdere bestellingen terug kan vinden

gemakkelijke site
goede prijs
snelle levering
      9.4 / 10
05 Nov 2021

Heel tevreden met de aankoop bij oogvoororen

Goede ontvangst met een kopje koffie. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan u wensen. Mogelijkheid om verschillende toestellen uit te testen. Vriendelijke en heel ervaren audicien. Heel schappelijke prijzen van de toestellen.

      10 / 10
05 Nov 2021

De stemmen van mijn kleinkinderen klinken weer helder, en de muziek...

De stemmen van mijn kleinkinderen klinken weer helder, en de muziek...