Alle reviews van klanten van Oogvoororen.nl

Op deze pagina staan alle reviews van al onze klanten. Dit zijn misschien wel de populairste stukjes tekst op onze website. Op deze pagina kunt u gemakkelijk door al hun persoonlijke ervaringen heen lezen. Mocht u naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben aan één van deze ervaringsdeskundigen; laat het ons dan weten, dan zullen wij er voor zorgen dat die vragen goed terecht komen.


9.3
     
1352 reviews

      10 / 10
21 Sep 2022

Oogvoororen ging echt opzoek naar DE oplossing

Ik wist dat de aanschaf van de juiste hoortoestellen geen eenvoudige opgave was. Mijn bezoek aan een hoorwinkel was geen onverdeeld succes en wel om het feit dat ze mij hoortoestellen wilden verkopen. Een vaak voorkomende, maar hinderlijke omissie; een klant koopt geen hoortoestellen, maar is op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem, in dit geval gehoorproblemen. Dus ging ik op zoek naar een andere leverancier. Na een (schriftelijke) inventarisatie van problemen en wensen, werd ik bij Oogvoororen in contact gebracht met een van hun audiciens, mevrouw Tanja Oomen. Ik kan niet beoordelen of ik met dat contact geluk heb gehad, maar ik merkte heel duidelijk, dat zij serieus op zoek was naar DE oplossing voor mijn problemen. Geruststellend was dat zij overigens zelf stelde dat de keuze voor de juiste hardware moeilijk was, een kwestie van gericht zoeken en van tijd. Voor een potentiële klant is het feit, dat je niet gepusht wordt tot een snelle beslissing zeer geruststellend en vertrouwenwekkend. En zo kon het gebeuren, dat de eerste set hoortoestellen – na een uitgebreide proefperiode – toch niet goed genoeg bleek. Echter, een evaluatie van niet vervulde wensen stelde haar in staat alsnog met een beter voorstel te komen: een set Widex Moment hoortoestellen. Ik draag ze nu ongeveer 1 maand, dus voor een complete evaluatie misschien iets te vroeg. Maar het draagcomfort is prima, je voelt ze niet of nauwelijks, je ziet amper dat je ze draagt. Het aanpassen van de luistermodus via de app, zodat je in de meest uiteenlopende situaties een optimale geluidsontvangst hebt, is simpel en doeltreffend. Kortom: de kennis, het geduld en vakvrouwschap van mevrouw Oomen en ook haar overtuiging dat ze een oplossing moest en kon bieden voor mijn problemen, heeft van mij op dit moment reeds een tevreden klant gemaakt.

Oplossing voor mijn probleem
Geduld
Draagcomfort
      9 / 10
19 Sep 2022

Fantastisch geholpen door de heer Nandoe

Ik heb de hoortoestellen voor therapie om Tinnitus te accepteren, dankzij de adviseur, De heer Nandoe, is de kwaliteit van leven enorm toegenomen. Ik wil hem dan ook bedanken!

      9.5 / 10
19 Sep 2022

Zeer tevreden over Oog voor Oren en de Phonak Audeo Paradise RT

Professionele audicien aan huis! Kwaliteit en bedieningsgemak van de Phonak Audeo Paradise zijn uitstekend. Handige app en duidelijke instructievideo's.

Kwaliteit
App + bedieningsgemak
prijs
      8 / 10
14 Sep 2022

Prima hoorapparaten, met een licht minpuntje

De optie was; hoorapparaten welke binnen de vergoeding vallen van de verzekeraar of deze (op moment van aankoop) top apparaten via Oogvoororen. Een absolute aanrader qua gebruik en een wereld van verschil met de standaard apparaten. Het gehoor is zeer natuurlijk en in bijna alle omstandigheden prima te volgen. Rumoer, tijdens vergadering, feestje,….allemaal een wereld van verschil. Ook de service en voorlichting van de verkoper waren helder en prima in kwaliteit. Enige minpuntje aan de hoorapparaten vind ik dat ik in een tijdsbestek van 2 maanden al 4 maal een filter heb moeten vervangen terwijl omstandigheden niet zijn verandert in vergelijke met de oude apparaten. De prijs zal ook misschien een dingetje zijn (waren op dat moment de duurste), maar blijft uiteraard persoonlijke. Mocht het een tip zijn voor mensen in loondienst; je mag hiervoor de werkkostenregeling gebruiken wat je een fiscaal voordeel geeft (bruto wordt netto uitbetaald) Lukt dat niet of wil je combineren dan is het natuurlijk een aftrekpost in de aangifte IB/PVV

Service
Filters vervangen
      10 / 10
07 Sep 2022

TOP

Een prettig goed werkend apparaat. Ik hoor nu veel meer als vroeger, zelfs de vogels hoor ik fluiten.

geluid
onzichtbaar
gemakkelijk schoon te maken
9
9
9
9
9
      10 / 10
07 Sep 2022

Top echt aan te bevelen.

Marieke heeft veel geduld met mij gehad. Verschillende hoortoestellen kunnen uitproberen. Altijd met veel geduld behandeld. Fijn dat je in een rustige omgeving je woord kunt doen veel fijner dan in zo,n hoorwinkel.

      10 / 10
07 Sep 2022

Goed zo

Ik ben hier altijd zeer goed geholpen worden

Goede service
Snel in afspraak maken
      10 / 10
06 Sep 2022

Oogvoororen belooft veel op de website. Het lukt ze met de juiste ook om het in praktijk te brengen.

Na zes jaar was ik toe aan nieuwe hoortoestellen. Ook was mijn gehoor duidelijk verslechterd. Ik denk dat ik van het type "kritische" (lastige) consument ben. Mijn zoektocht op het internet leverde vooral geen echte informatie op. Bij het zoeken was wel duidelijk, dat de website van oogvoororen prominent in beeld kwam, maar vergeleken met andere sites wel met duidelijke informatie. Dus geen probleem om drie hoortoestellen te selecteren. Een afspraak met een audicien was snel gemaakt, in goed overleg is een keuze gemaakt, het hoortoestel is geleverd. Voor één aanpassing moest ik terug naar de audicien, andere aanpassingen zijn op afstand met de oticon remotecare app gedaan. Ik ben inmiddels drie maanden zeer tevreden. En niet vergeten: complimenten voor de audicien.

      9.34 / 10
06 Sep 2022

Uitstekend!

Het meest opvallende is de enorme vriendelijke, duidelijke en vakkundige uitleg van Magali de Jong. Deze dame zal ik bij iedereen aanbevelen. Apparaten bevallen goed waarbij de tv module de grootste aanwinst is.

      9.34 / 10
02 Sep 2022

Geweldig hooraparaat en goed geholpen en uitleg

Fijn hooraparaat idiaal voor mijn via app op telefoon kan regelen