Top 6 hoortoestellen voor sociale situaties

Bij deze hoortoestellen draait het vooral om spraakverstaan in complexe luistersituaties. Heb jij vaak vergaderingen, etentjes, borrels en feestjes en wil jij specifiek in deze situaties het meeste uit je hoortoestellen halen? Dan zijn dit de beste keuzes voor jou. 

1 - 6 van 6 hoortoestellen
 • #1
  Oticon Intent 1 miniRITE - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  De Oticon Intent 1is dé keuze op het gebied van verstaan in complexe situaties. De samenwerking tussen de toestellen is afgestemd op de werking van het menselijk brein gecombineerd met sensoren die waarnemen wat we doen met ons hoofd, zodat ze als het ware onze gedachtes kunnen lezen. Op basis van uitgebreide onderzoeken naar de verwerking hiervan heeft Oticon deze techniek ontwikkeld. De rekenkracht van de chip ondersteund de werking verder. Dit toestel scoort goed bij hele zachte spraak tot erg harde spraak en bijgeluiden. Daarnaast is vooral de feedback van onze klanten doorslaggevend in de keuze van de Oticon Intent tot het toestel voor het verstaan in sociale situaties!

  De Oticon Intent 1is dé keuze op het gebied van verst

  aan in complexe situaties. De samenwerking tussen de toestellen is afgestemd op de werking van het menselijk brein gecombineerd met sensoren die waarnemen wat we doen met ons hoofd, zodat ze als het ware onze gedachtes kunnen lezen. Op basis van uitgebreide onderzoeken naar de verwerking hiervan heeft Oticon deze techniek ontwikkeld. De rekenkracht van de chip ondersteund de werking verder. Dit toestel scoort goed bij hele zachte spraak tot erg harde spraak en bijgeluiden. Daarnaast is vooral de feedback van onze klanten doorslaggevend in de keuze van de Oticon Intent tot het toestel voor het verstaan in sociale situaties!

       
  10 uit 3 reviews
  Meer informatie
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime Conversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten. Hierdoor is de Signia pure Charge&Go 7 IX uitstekend geschikt voor complexe sociale situaties. Het totaal aan functionaliteit gecombineerd met de waardering van onze klanten zorgt ervoor dat het toestel op de eerste plaats staat.

       
  9.6 uit 8 reviews
  Meer informatie
 • #3
  Phonak Audéo Lumity L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.095,00
  per stuk

  In de Lumity-generatie heeft Phonak een tot wel 12% beter spraakverstaan weten te realiseren met dezelfde chip als zijn voorganger. De verbetering van dit verstaan komt het best tot zijn recht in complexe situaties. Door de goede situatieanalyse en lawaaionderdrukking scoort het toestel goed in complexe situaties! De stabiliteit van de app zorgt ervoor dat het toestel niet op een nummer 1 positie staat.

  In de Lumity-generatie heeft Phonak een tot wel 12% beter sp

  raakverstaan weten te realiseren met dezelfde chip als zijn voorganger. De verbetering van dit verstaan komt het best tot zijn recht in complexe situaties. Door de goede situatieanalyse en lawaaionderdrukking scoort het toestel goed in complexe situaties! De stabiliteit van de app zorgt ervoor dat het toestel niet op een nummer 1 positie staat.

       
  9.7 uit 16 reviews
  Meer informatie
 • #4
  Widex Moment Sheer 440 sRIC R D - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Widex moment Sheer 440 herkent tot wel 11 verschillende situaties en past hier zijn functionaliteit op aan. Tevens zorgt de snelle verwerking voor een echo en vertragingsvrij signaal wat zorgt voor een prettig en mooi geluid, zonder compromis! Middels de app kan je in alle situaties het geluid verder naar wens aanpassen. Zo weet je altijd dat jij de best mogelijke instelling hebt!

  De Widex moment Sheer 440 herkent tot wel 11 verschillende s

  ituaties en past hier zijn functionaliteit op aan. Tevens zorgt de snelle verwerking voor een echo en vertragingsvrij signaal wat zorgt voor een prettig en mooi geluid, zonder compromis! Middels de app kan je in alle situaties het geluid verder naar wens aanpassen. Zo weet je altijd dat jij de best mogelijke instelling hebt!

       
  9.8 uit 4 reviews
  Meer informatie
 • Onze keuze(s) met vergoeding
 • Categorie 5 Oticon Zircon 1 miniRITE R - Oplaadbaar
  Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk

  Als enige toestel verkrijgbaar met een vergoeding is dit toestel in staat om continue de omgeving te scannen. Deze manier van geluidsverwerking lijkt het meest op de manier hoe ons brein dit ook doet. Vervolgens kan het toestel hierop het geluid aanpassen. Dit zorgt voor het beste resultaat in sociale situaties voor toestellen met een vergoeding.

  Als enige toestel verkrijgbaar met een vergoeding is dit toe

  stel in staat om continue de omgeving te scannen. Deze manier van geluidsverwerking lijkt het meest op de manier hoe ons brein dit ook doet. Vervolgens kan het toestel hierop het geluid aanpassen. Dit zorgt voor het beste resultaat in sociale situaties voor toestellen met een vergoeding.

       
  9.5 uit 62 reviews
  Meer informatie
 • Categorie 5 Audio Service Mood 8 G6 - Oplaadbaar
  Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk

  Als alternatief voor de Zircon is er de Audioservice Mood 8 G6 li-ion voor het verstaan in sociale situaties. Wederom is dit een uitgeklede variant. En zal het onderdoen voor de top 4. Naast de automaat heeft dit toestel wel 10kHz bandbreedte waarbij de extra bandbreedte kan zorgen voor een warmer geluid.

   

  Als alternatief voor de Zircon is er de Audioservice Mood 8

  G6 li-ion voor het verstaan in sociale situaties. Wederom is dit een uitgeklede variant. En zal het onderdoen voor de top 4. Naast de automaat heeft dit toestel wel 10kHz bandbreedte waarbij de extra bandbreedte kan zorgen voor een warmer geluid.

   

       
  9.8 uit 4 reviews
  Meer informatie

Sociale omgevingen vragen om de ultieme ondersteuning in zo veel mogelijk wisselende situaties en dan met name in complexere situaties met bijvoorbeeld veel achtergrondgeluid.

Denk aan verjaardagen, feestjes, borrels, etentjes bij vrienden thuis, kokend aan het fornuis, uit eten in een restaurant, lekker op een terrasje, een receptie en wellicht vergaderen. Eigenlijk is het in deze situaties zelden stil. En hetgeen waar het in deze situaties om gaat is het verstaan van je gezelschap en gesprekspartners.

Om de spraak zo goed  mogelijk verstaanbaar te maken in het achtergrond geluid moeten de hoortoestellen spraak apart kunnen versterken van de bijgeluiden, en de bijgeluiden bij voorkeur zo veel mogelijk reduceren. Een hoortoestel gebruikt daar een aantal systemen voor waarbij de rekenkracht van de chip simpelweg de belangrijkste is. Daarnaast is richtinggevoeligheid en onderlinge communicatie ook essentieel. Een uitstekende omgevingsanalyse helpt bij het selecteren van de juiste instellingen passend bij de omgeving. Door middel van de bijgeleverde app kan je de instellingen nog verder personaliseren (maar dit wil je natuurlijk zo min mogelijk doen, je hebt het immers al druk genoeg).