Alle Made for iPhone hoortoestellen

Bekijk hier alle Made for iPhone hoortoestellen van Oogvoororen.nl. Deze hoortoestellen zijn in staat om direct verbinding te kunnen maken met iPhones, iPads en andere Apple-apparaten, zonder tussenkomst van een accessoire. Deze functie maakt het mogelijk om direct audio en telefoongesprekken te streamen. Alle prijzen zijn inclusief 5 jaar garantie. De hoortoestellen mogen 60 dagen vrijblijvend uitgeprobeerd worden. Bekijk alle prijzen en specificaties bij de hoortoestellen. Onze audiciens staan klaar voor uw vragen.
1 - 18 van 302 hoortoestellen
Oticon More 1 miniRITE R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Categorie 3 Oticon Ruby 2 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Signia Pure Charge&Go 7 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 7 AX
€ 1.895,00
per stuk
Categorie 2 Starkey Livio 1000 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 74,50 per stuk
Categorie 4 Oticon Zircon 2 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Phonak Audéo Paradise P90-R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Starkey Evolv AI 2400 RIC R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Categorie 5 Oticon Ruby 1 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
ReSound ONE 961 - Oplaadbaar
Incl. Lader
ReSound ONE 961 - Oplaadbaar
€ 1.895,00
per stuk
Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Categorie 5 Oticon Xceed 2 SP
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Starkey Evolv AI 2400 ITC R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Categorie 5 Oticon Zircon 1 miniBTE R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Starkey Evolv AI 2400 BTE R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Oticon More 1 miniBTE R - Oplaadbaar
Incl. Lader

Made for iPhone hoortoestellen

De eerste made for iPhone (MFI) hoortoestellen zijn al enige tijd geleden aangekondigd. Er is veel over geschreven en de verwachting is dat deze toestellen de branche en het product meer 'sexy' zullen maken. Het zorgt ervoor dat het hoortoestel veel meer kan dan gehoorverlies compenseren. Slechthorenden hebben straks een meer geavanceerde geluidsbeleving dan mensen zonder hoortoestellen. Uiteraard was er al veel mogelijk met koppelkastjes en streamers, maar nog niet eerder kon een hoortoestel direct verbinden met de iPhone. De mogelijkheden van de rekenkracht van de iPhone zijn eindeloos. 

Made for iPhone?

Made for iPhone (/iPod/iPad) is een officieel label. Dit label wordt door Apple zelf gegeven na een aantal serieuze tests of de fabrikant zijn vak en de aansluiting met Apple wel echt goed kent. Alleen met dit certificaat kunnen ontwikkelaars en fabrikanten gebruik maken van kernfunctionaliteiten van Apple, waaronder connectiviteit met hoortoestellen. Je hebt een iPhone 4S of hoger nodig om gebruik te maken van deze functionaliteiten en daarnaast een besturingssysteem van ten minste iOS 6. Op de Apple website is nog niet direct te vinden vanaf welke iPad modellen deze functies beschikbaar zijn, maar ga er van uit dat je een redelijk nieuwe iPad nodig hebt met wederom ten minste iOS 6. Dit zal ook opgaan voor iPod Touch modellen.

Connectiviteit met hoortoestellen

Sinds kort zit de connectie met hoortoestellen echt in iOS (het besturingssysteem van iPhones, iPods en iPads). Dit betekent dat de apps van de fabrikanten niet noodzakelijk zijn; het is echt een kernfunctionaliteit van de Apple apparaten. Apple heeft bewust de keuze gemaakt om zelf geen hoortoestellen te maken, aangezien het medische apparaten zijn en daar wil Apple (voor nu) vandaan blijven. Om die reden hebben ze zelf de fabrikanten van hoortoestellen uitgenodigd om hoortoestellen te fabriceren die met de Apple apparaten kunnen communiceren.

Advies nodig?

Oogvoororen.nl kan bij u thuis langskomen met onze audicien aan huis service. We bieden u dan alle informatie over het aanschaffen van een gehoorapparaat. Met een groot team gediplomeerd audiciens rijden we door heel Nederland. We kunnen bij u een hoortest afnemen en daarbij u een passend advies geven. Een hoortest en adviesgesprek is altijd vrijblijvend en we facturen pas na een succesvolle proefperiode van uw hoortoestel. Kijk voor meer informatie op onze audicien aan huis pagina en maak een afspraak door het formulier in te vullen. 

Naast hoortoestellen speciaal voor de iPhone, vindt u bij ons ook hoortoestellen in het oor, hoortoestellen achter het oor, en luidsprekers in het oor.


      9.8 uit 2 reviews

Oogvoororen hielp me met de Naida's en Roger On het beste te kiezen voor mijn slachthorigh (...)

Lees meer

      9.9 uit 5 reviews

Resound maakt een uitstekend product. Het thuis “behandelen” was verrassend goed.

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

Fantastisch!

Lees meer

      9.3 uit 1265 reviews Lees ze allemaal