Waarom Wij?

Wij maken onderstaande beloftes waar. Heeft u na het lezen toch nog vragen of twijfels? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

√ Bezoek aan huis door heel Nederland
Wij stellen hoortoestellen persoonlijk af bij u thuis, waar in Nederland u ook woont. In heel Nederland hebben we een landelijke dekking, dat houdt in dat OogvoorOren.nl door het hele land gecertificeerde en gediplomeerde audiciens heeft die bij u langs kunnen komen.

√ Altijd een vrijblijvende proefperiode
Bij ons mag u alle hoortoestellen vrijblijvend uitproberen. Mochten er instellingen aangepast moeten worden, dan hoeft u daar ook niet voor te betalen.

√ 11 hoorcentra van IntoEars

Wij werken nauw samen met IntoEars hoorklinieken. Zij hebben 11 hoorcentra waar u terecht kunt als u liever een fysieke vestiging bezoekt. Wilt u weten wat voor u het dichtstbijzijnde hoorcentrum is? Klik dan hier.

√ Alle merken hoortoestellen
Wij hebben alle soorten en merken hoortoestellen en zijn merkonafhankelijk. We hebben dus geen leveringsafspraken met één of twee hoortoestelleveranciers, maar met allemaal. Bij ons op de website kunt u alle mogelijke toestellen vinden.

√ Audiciens op de klantenservice
Op onze klantenservice zitten audiciens. Dat betekent dat u alle vragen over een bepaald toestel direct kunt stellen. Daarnaast kunnen de audiciens u instructies geven over hoe een applicatie geïnstalleerd kan worden of hoe u uw hoortoestel kunt koppelen aan audio of televisie.

√ Online aanpassen van hoortoestellen
De nieuwste hoortoestellen kunnen tegenwoordig met een applicatie op uw smartphone aangepast worden. U kunt met de applicatie aangeven welke instellingen u wilt veranderen, onze audiciens kunnen deze instellingen op afstand voor u klaarzetten. Vervolgens worden de instellingen met een klik op de knop geïnstalleerd op uw toestel. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

√ Eerlijk en betrouwbaar

Wij willen u graag eerlijk adviseren. Op onze website staat een top 50 van beste hoortoestellen en we vergelijken de hoortoestellen met elkaar. We begrijpen dat het moeilijk is om een weloverwogen keuze te maken met zoveel merken en type hoortoestellen. Wij zijn er om u te helpen! Heeft u vragen? Dan kun u ons bellen op 085-486 3743. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om u te informeren over de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Mailt u liever? Geen probleem! Rechts bovenaan de pagina kunt u op de knop 'Contact' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

      9.4 uit 5 reviews

Fantastisch

Lees meer

      8.9 uit 4 reviews

een pluim

Lees meer

      9.5 uit 54 reviews

Ik ben zeer tevreden met dit gehoor apparaat

Lees meer

      9.4 uit 2005 reviews Lees ze allemaal