Top 7 Hoortoestellen voor de gadgetliefhebber

De hoortoestellenbranche is enorm innovatief. Sommige hoortoestellen zijn door allerlei sensoren en technische hoogstandjes heuse gadgets geworden. De hoortoestellen met het hoogste gadgetgehalte vind u terug in dit overzicht. 

1 - 7 van 7 hoortoestellen
 • #1
  Starkey Genesis AI 24 ITC R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.245,00
  per stuk

  Een oplaadbaar in-het-oor-toestel wat eruit ziet als een zogenaamde ‘ear-bud’ (‘oortjes’) met onder andere bluetooth en 2-weg audio (je hoeft je telefoon dus niet meer bij je mond houden om te bellen). Daarnaast zit de app vol met functionaliteiten: fysieke en geestelijke activiteitstracker (hoeveel heb je bewogen, en hoeveel herseninspanning heb je geleverd; een dag luisteren in complexe situaties vraagt beduidend meer voor je dan een gesprek in een rustige omgeving, vertaalfunctie, spraak naar tekst, dubbel tikken voor de assistent van je telefoon of bijvoorbeeld Amazon Alexa, valdetectie, herinneringen (voor bijvoorbeeld medicijnen) en de toestellen zijn in te stellen op afstand. Allemaal leuk en handig!

  Een oplaadbaar in-het-oor-toestel wat eruit ziet als een zog

  enaamde ‘ear-bud’ (‘oortjes’) met onder andere bluetooth en 2-weg audio (je hoeft je telefoon dus niet meer bij je mond houden om te bellen). Daarnaast zit de app vol met functionaliteiten: fysieke en geestelijke activiteitstracker (hoeveel heb je bewogen, en hoeveel herseninspanning heb je geleverd; een dag luisteren in complexe situaties vraagt beduidend meer voor je dan een gesprek in een rustige omgeving, vertaalfunctie, spraak naar tekst, dubbel tikken voor de assistent van je telefoon of bijvoorbeeld Amazon Alexa, valdetectie, herinneringen (voor bijvoorbeeld medicijnen) en de toestellen zijn in te stellen op afstand. Allemaal leuk en handig!

       
  nog geen review
  Meer informatie
 • #2
  Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Styletto toestellen zijn intern gelijk aan de Signia pure charge&go ax 7 maar hebben een bijzonder uiterlijk waardoor ze niet meer op een traditioneel hoortoestel lijken. Ook neem je ze gemakkelijk mee in het kleine draagbare oplaadstation. Met de 'My Wellbeing' functionaliteiten in de app wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder dat je de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de toestellen aanpassen. Je kan er ook nog eens echt 'hands-free'mee bellen doordat ook de microfoon van het hoortoestel gebruikt wordt.

  De Styletto toestellen zijn intern gelijk aan de Signia pure

  charge&go ax 7 maar hebben een bijzonder uiterlijk waardoor ze niet meer op een traditioneel hoortoestel lijken. Ook neem je ze gemakkelijk mee in het kleine draagbare oplaadstation. Met de 'My Wellbeing' functionaliteiten in de app wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder dat je de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de toestellen aanpassen. Je kan er ook nog eens echt 'hands-free'mee bellen doordat ook de microfoon van het hoortoestel gebruikt wordt.

       
  10 uit 7 reviews
  Meer informatie
 • #3
  Signia Insio Charge&Go AX 7 Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Signia Insio AX toestellen zijn intern gelijk aan de Signia pure charge&go ax 7 maar worden in het oor gedragen en zijn oplaadbaar! Door de geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteiten is het wel een groter in-het-oor-toestel (het vult grotendeels de oorschelp) waardoor het er in een zwarte kleur juist uit ziet als gadget/ ‘ear-bud’. Met My Wellbeing wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder datje de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de toestellen aanpassen. Je kan er ook echt handsfree mee bellen doordat de microfoon van het hoortoestel ook gebruikt wordt. Deze toestellen worden geleverd in een mooi vormgegeven oplader.

  De Signia Insio AX toestellen zijn intern gelijk aan de Sign

  ia pure charge&go ax 7 maar worden in het oor gedragen en zijn oplaadbaar! Door de geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteiten is het wel een groter in-het-oor-toestel (het vult grotendeels de oorschelp) waardoor het er in een zwarte kleur juist uit ziet als gadget/ ‘ear-bud’. Met My Wellbeing wordt door middel van bewegingssensoren je gezondheid en inspanningen gemonitord. Via de Signia assistent heb je doormiddel van artificial intelligence (AI) toegang tot een assistent welke je instellingen kan verbeteren op basis van wat jij aangeeft, zonder datje de audicien nodig hebt, lukt het hiermee niet? Dan kan de audicien ook op afstand de toestellen aanpassen. Je kan er ook echt handsfree mee bellen doordat de microfoon van het hoortoestel ook gebruikt wordt. Deze toestellen worden geleverd in een mooi vormgegeven oplader.

       
  9.8 uit 3 reviews
  Meer informatie
 • #4
  Phonak Audéo Lumity Life L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.345,00
  per stuk

  Het eerste echte waterdichte toestel! Geschikt voor waar en wanneer je het dan ook maar wilt gebruiken! Een erg goed hoortoestel wat dan ook nog eens ondersteund wordt door uitgebreide gezondheidsapps en functionaliteiten als een activiteitentracker. Door te tikken op het toestel kan een assistent ingeschakeld worden en doordat de microfoon gebruikt wordt tijdens het bellen hoef je de telefoon niet meer in de buurt van je mond houden!

  Het eerste echte waterdichte toestel! Geschikt voor waar en

  wanneer je het dan ook maar wilt gebruiken! Een erg goed hoortoestel wat dan ook nog eens ondersteund wordt door uitgebreide gezondheidsapps en functionaliteiten als een activiteitentracker. Door te tikken op het toestel kan een assistent ingeschakeld worden en doordat de microfoon gebruikt wordt tijdens het bellen hoef je de telefoon niet meer in de buurt van je mond houden!

       
  nog geen review
  Meer informatie
 • #5
  Signia Active Pro Incl. Lader
  € 1.749,00
  per stuk

  De Signia Active pro heeft de technologie van de vorige generatie. Het toestel wordt  geleverd in een perfect passende oplader en de pasvorm wordt bepaald door de ‘sleeves’ waardoor het een toestel is wat nagenoeg in ieders oor past, en voor veel mensen hierdoor direct te dragen is. Naast de oplaadbaarheid is het toestel voorzien van onder andere bluetooth en richtingsgevoelige microfoons. Hierdoor hoeven de toestellen geen concessies te doen op het gebied van het gehoor. De toestellen kunnen overigens ook erg open gedragen worden waardoor het ook erg comfortabel draagt bij lichtere gehoorverlies. Het uiterlijk ziet er ook enorm catchy uit door de contrasterende ring!

  De Signia Active pro heeft de technologie van de vorige gene

  ratie. Het toestel wordt  geleverd in een perfect passende oplader en de pasvorm wordt bepaald door de ‘sleeves’ waardoor het een toestel is wat nagenoeg in ieders oor past, en voor veel mensen hierdoor direct te dragen is. Naast de oplaadbaarheid is het toestel voorzien van onder andere bluetooth en richtingsgevoelige microfoons. Hierdoor hoeven de toestellen geen concessies te doen op het gebied van het gehoor. De toestellen kunnen overigens ook erg open gedragen worden waardoor het ook erg comfortabel draagt bij lichtere gehoorverlies. Het uiterlijk ziet er ook enorm catchy uit door de contrasterende ring!

       
  9.6 uit 8 reviews
  Meer informatie
 • #6
  ReSound OMNIA 9 ITC - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  Een compleet op maat gemaakt toestel met zelfs een gepersonaliseerde oplader! Ziet er uit als een in het oor gadget met Resound Omnia techniek! Hierbij ook een uitgebreide app waarbij je veel eigenschappen zelf in kan stellen, oplaadbaar en uitgebreide bluetooth.

  Een compleet op maat gemaakt toestel met zelfs een gepersona

  liseerde oplader! Ziet er uit als een in het oor gadget met Resound Omnia techniek! Hierbij ook een uitgebreide app waarbij je veel eigenschappen zelf in kan stellen, oplaadbaar en uitgebreide bluetooth.

       
  nog geen review
  Meer informatie
 • #7
  Widex Moment Sheer 440 sRIC R D - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Widex Moment Sheer staat niet in dit rijtje vanwege een opvallend model maar vanwege de afwerking! Daarnaast zijn de accessoires strak en stijlvol vormgegeven. Uiteraard sis het toestel oplaadbaar en beschikt het over bluetooth. Wat het toestel onderscheidt is de mogelijkheid om het toestel via de app volledig op je eigen klankvoorkeuren in te stellen. Door middel van verschillende voorkeursinstellingen kan je het toestel steeds verder finetunen. Ook de accessoires zoals de oplader en TV-streamer zien er stijlvol uit!

  De Widex Moment Sheer staat niet in dit rijtje vanwege een o

  pvallend model maar vanwege de afwerking! Daarnaast zijn de accessoires strak en stijlvol vormgegeven. Uiteraard sis het toestel oplaadbaar en beschikt het over bluetooth. Wat het toestel onderscheidt is de mogelijkheid om het toestel via de app volledig op je eigen klankvoorkeuren in te stellen. Door middel van verschillende voorkeursinstellingen kan je het toestel steeds verder finetunen. Ook de accessoires zoals de oplader en TV-streamer zien er stijlvol uit!

       
  9.8 uit 4 reviews
  Meer informatie

De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan. In deze categorie vindt u enkele innovaties in de toestellen terug. Laat u zich vooral verbazen over wat er inmiddels mogelijk is! Hartslagmeters, valdetectie, bewegingsdetectie, activiteit tracking, vertaalfunctie, een enorm uitgebreide app en een opvallend uiterlijk wat dan vaak weer niet op een hoortoestel lijkt. Vaak ziet u hier ook voorlopers van functionaliteiten welke straks in veel meer hoortoestellen terug te vinden zijn. De prestaties op het gebied van het horen zijn in het samenstellen van deze lijst niet leidend geweest.