Over ons

Lees waar we voor staan, hoe we zijn ontstaan en wat we bijdragen aan het leven van onze klanten en anderen.

De kracht van geïntegreerde hoorzorg.

Oogvoororen.nl is opgericht in 2014. Er was op dat moment te weinig transparantie en keuzevrijheid in de hoorzorgmarkt. Er waren veel onduidelijkheden over prijzen en voorwaarden. Hierdoor lagen de prijzen soms ook ontzettend hoog. In 2014 bestond er nog geen website waar de oriënterende consument hoortoestellen kon vergelijken aan de hand van prijzen, kenmerken en specificaties. Ons idee was om een platform te creëren, waar al deze informatie samenkomt. Hierdoor kan de consument makkelijker en zelfstandig een weloverwogen keuze maken.

Samen met IntoEars heeft Oogvoororen.nl 11 hoorcentra verspreid in heel Nederland. Onze hoorcentra zijn gevestigd in: Tilburg, Eindhoven, Someren, Maastricht, Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Krimpen a/d IJssel, Almelo, Hoogeveen en Leeuwarden. Daarnaast zijn wij dé audicien aan huis in Nederland en gespecialiseerd in het bijstellen van hoortoestellen via het internet.


Onze pijlers

Uiteraard doen we ons best om met de beste medewerkers de hoogste kwaliteit dienstverlening te leveren. Maar er zijn een aantal peilers waar we op iedere plek in onze organisatie extra veel aandacht aan besteden en continu mee bezig zijn.

Transparant

Alle informatie waar wij over beschikken staat volledig transparant op onze website.

Alle A-merk hoortoestellen

De klant moet uit het beste kiezen, dus niet slechts één (huis)merk, maar keuze uit alle hoortoestellen.

Vrije keuze in service

Wij leveren volledige service aan huis, in onze vestigingen en volledig online. De keuze is aan u.

Altijd het nieuwste

Met alle nieuwe hoortoestellen en innovaties lopen we altijd vooraan. Het nieuwste op ieder moment.


Onze geschiedenis

We bestaan sinds 2007 en zijn sindsdien continu bezig geweest met het verspreiden van een ander geluid.

MVO

We zijn dag in dag uit bezig met het helpen oplossen van gehoorproblemen van onze klanten, maar we denken ook aan de minder bedeelden.

MVO
"Ik ben enorm trots dat wij, maar vooral ook onze klanten, zo actief bijdragen aan de hoorzorg in Nepal. Na ieder bezoek voel ik mij bevoorrecht dat ik in Nederland woon en dit prachtige werk kan doen."
Carlo Habets
Carlo Habets Audioloog & bestuurslid stichting Kind & Oor
MVO

Hoorzorg in Nepal

Wij steunen het leveren van hoorzorg aan kinderen in Nepal, ieder jaar doneren wij hoortoestellen en sturen wij audiciens op reis om kinderen aan hun gehoorproblemen te helpen.

Zelf ook bijdragen?

U kunt zelf de slechthorende kinderen in Nepal zelf ook helpen. Dit kan door uw oude hoortoestellen te doneren of door een financiële bijdrage te leveren.

      9.5 uit 52 reviews

Er gaat weer een wereld van mooie geluiden open.

Lees meer

      8.8 uit 2 reviews

gewoon goed volgens verwachting na aanbevelingen

Lees meer

      8.3 uit 2 reviews

Geweldig!!

Lees meer

      9.4 uit 1974 reviews Lees ze allemaal