Over ons

Lees waar we voor staan, hoe we zijn ontstaan en wat we bijdragen aan het leven van onze klanten en anderen.

De kracht van geïntegreerde hoorzorg.

Oogvoororen.nl en IntoEars is een zorgorganisatie waarin alle professionals rondom het gehoor, zoals KNO-artsen, audiologen, audiciens en audiometristen, samenwerken. Wij leveren alle merken hoortoestellen en zijn de specialist voor de onzichtbare hooroplossingen in het oor en hoorbrillen. Onze samenwerking is gericht op verbetering. Verbetering van de kwaliteit van de hoorzorg door continu van elkaar te leren. Verbetering van het resultaat voor de slechthorende door korte communicatielijnen en overleg. De IntoEars Hoorkliniek biedt een omgeving van rust, aandacht en kwaliteit. 

Het is dan ook een bewuste keuze om ons niet in een druk winkelgebied te vestigen, maar juist binnen medische omgevingen zoals gezondheids- centra, ziekenhuizen en zorgboulevards. Wij hebben vestigingen in Tilburg, Maastricht, Almelo, Eindhoven, Hoogvliet, Rhoon, Brielle en Krimpen aan den IJssel, Hoogeveen, Someren en Leeuwarden. Diagnostiek, aanpassing en behandeling vindt plaats op één locatie. IntoEars beschikt over een geluidsdichte cabine, een hoorbioscoop en 'Visible Speech'. Hiermee kunnen wij geluidssituaties uit uw dagelijks leven simuleren en uw hooroplossing optimaal instellen. 


Onze peilers

Uiteraard doen we ons best om met de beste medewerkers de hoogste kwaliteit dienstverlening te leveren. Maar er zijn een aantal peilers waar we op iedere plek in onze organisatie extra veel aandacht aan besteden en continu mee bezig zijn.

Transparant

Alle informatie waar wij over beschikken staat volledig transparant op onze website.

Alle A-merk hoortoestellen

De klant moet uit het beste kiezen, dus niet slechts één (huis)merk, maar keuze uit alle hoortoestellen.

Vrije keuze in service

Wij leveren volledige service aan huis, in onze vestigingen en volledig online. De keuze is aan u.

Altijd het nieuwste

Met alle nieuwe hoortoestellen en innovaties lopen we altijd vooraan. Het nieuwste op ieder moment.


Onze geschiedenis

We bestaan sinds 2007 en zijn sindsdien continu bezig geweest met het verspreiden van een ander geluid.

MVO

We zijn dag in dag uit bezig met het helpen oplossen van gehoorproblemen van onze klanten, maar we denken ook aan de minder bedeelden.

MVO
"Ik ben enorm trots dat wij, maar vooral ook onze klanten, zo actief bijdragen aan de hoorzorg in Nepal. Na ieder bezoek voel ik mij bevoorrecht dat ik in Nederland woon en dit prachtige werk kan doen."
Carlo Habets
Carlo Habets Audioloog & bestuurslid stichting Kind & Oor
MVO

Hoorzorg in Nepal

Wij steunen het leveren van hoorzorg aan kinderen in Nepal, ieder jaar doneren wij hoortoestellen en sturen wij audiciens op reis om kinderen aan hun gehoorproblemen te helpen.

Zelf ook bijdragen?

U kunt zelf de slechthorende kinderen in Nepal zelf ook helpen. Dit kan door uw oude hoortoestellen te doneren of door een financiële bijdrage te leveren.

      9.6 uit 20 reviews

Oticon More 1 is ondanks de misschien een dure prijs een zeer hoog kwaliteits gehoortoeste (...)

Lees meer

      9.6 uit 29 reviews

Tart alle verbeelding

Lees meer

      9.6 uit 5 reviews

Genot van het hoortoestel en de audicien is uitermate sympathiek!

Lees meer

      9.2 uit 1131 reviews Lees ze allemaal