Top 4 hoortoestellen voor de natuurliefhebber

Dit overzicht is er voor de mensen die graag buiten zijn, van de natuur willen genieten, vogels willen horen fluiten en de bladeren willen horen ritselen. In dit overzicht zie je welke hoortoestellen het beste bij de natuurliefhebber passen. 

1 - 4 van 4 hoortoestellen
 • #1
  Oticon Intent 1 miniRITE - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  Het geluid van Oticon is erg mooi en geeft misschien wel het grootste dynamische bereik zodat je de zachtste en hardste geluiden goed en prettig kunt waarnemen. Dit wordt met de Intent 1 extra versterkt waardoor de zachtere geluiden nog natuurgetrouwer weergegeven worden en harde geluiden ‘natuurlijker’. Zo klinkt het kabbelende beekje of het kraken van de takjes onder uw voeten nog natuurlijker. Door de vernieuwde windruisonderdrukking kan de Oticon Intent 1 wind nog beter reduceren. Hierdoor staat het op nummer 1 in onze lijst voor natuurliefhebbers.

  Het geluid van Oticon is erg mooi en geeft misschien wel het

  grootste dynamische bereik zodat je de zachtste en hardste geluiden goed en prettig kunt waarnemen. Dit wordt met de Intent 1 extra versterkt waardoor de zachtere geluiden nog natuurgetrouwer weergegeven worden en harde geluiden ‘natuurlijker’. Zo klinkt het kabbelende beekje of het kraken van de takjes onder uw voeten nog natuurlijker. Door de vernieuwde windruisonderdrukking kan de Oticon Intent 1 wind nog beter reduceren. Hierdoor staat het op nummer 1 in onze lijst voor natuurliefhebbers.

       
  10 uit 4 reviews
  Meer informatie
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  Dit toestel heeft bewegingssensoren en in combinatie met de geluidssensor merken wanneer u loopt en of dan met iemand aan het praten bent of juist van de natuur aan het genieten bent. Ook beschikt het toestel over AI (artificiële intelligentie) waardoor het miljoenen verschillende situaties herkent en hier kleine aanpassingen op kan verrichten. De windruisonderdrukking is krachtig en past zich hier ook op aan. Door de hoge rekenkracht is het toestel in staat een groot spectrum aan geluid weer te geven. Van  de allerzachtste tot de aller hardste geluiden en van laag tot hoog. U ontgaat niks meer in de natuur!

  Dit toestel heeft bewegingssensoren en in combinatie met de

  geluidssensor merken wanneer u loopt en of dan met iemand aan het praten bent of juist van de natuur aan het genieten bent. Ook beschikt het toestel over AI (artificiële intelligentie) waardoor het miljoenen verschillende situaties herkent en hier kleine aanpassingen op kan verrichten. De windruisonderdrukking is krachtig en past zich hier ook op aan. Door de hoge rekenkracht is het toestel in staat een groot spectrum aan geluid weer te geven. Van  de allerzachtste tot de aller hardste geluiden en van laag tot hoog. U ontgaat niks meer in de natuur!

       
  9.6 uit 8 reviews
  Meer informatie
 • #3
  Widex Moment Sheer 440 sRIC R D - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  Widex staat bekend om het natuurlijke en warme geluid. Hierdoor ervaart u in de natuur altijd een prettig en comfortabel geluid. Daarnaast heeft Widex voor deze toestellen weer de windruisonderdrukking verder ontwikkeld waardoor u nog minder  windruis ervaart in de natuur.

  Widex staat bekend om het natuurlijke en warme geluid. Hierd

  oor ervaart u in de natuur altijd een prettig en comfortabel geluid. Daarnaast heeft Widex voor deze toestellen weer de windruisonderdrukking verder ontwikkeld waardoor u nog minder  windruis ervaart in de natuur.

       
  9.8 uit 4 reviews
  Meer informatie
 • #4
  Phonak Audéo Lumity Life L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.345,00
  per stuk

  Het toestel van Phonak is waterdichter dan zijn concurrenten en is daarmee een echt outdoor toestel. Ook beschikt het toestel over bewegingssensoren in het toestel en een goede windruisonderdrukking. De bandbreedte en het dynamisch bereik zijn net wat kleiner waardoor je de natuurgeluiden minder goed en helder ervaart dan met een ander toestel.

  Het toestel van Phonak is waterdichter dan zijn concurrenten

  en is daarmee een echt outdoor toestel. Ook beschikt het toestel over bewegingssensoren in het toestel en een goede windruisonderdrukking. De bandbreedte en het dynamisch bereik zijn net wat kleiner waardoor je de natuurgeluiden minder goed en helder ervaart dan met een ander toestel.

       
  nog geen review
  Meer informatie

U bent graag buiten. U geniet van de natuur en bent graag een met de natuur. Of u gaat de natuur in op zoek naar vogels, of u probeert met uw camera het ene perfecte plaatje in de natuur te schieten. De stilte van de natuur is prachtig, maar alle kleine geluidjes in de natuur waarnemen is nog veel mooier. Zoekt u een toestel wat past bij deze wensen? Wij hebben een aantal toestellen op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat deze het beste aan deze voorwaarden voldoen. De toestellen moeten ook een aantal eigenschappen hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Allereerst is een groot aanpasbereik van toegevoegde waarde om het fluiten van vogels optimaal te kunnen horen . Daarnaast is windruisonderdrukking essentieel, als het eerste beste zuchtje wind ervoor zorgt dat u alleen maar ruis hoort schiet het nog niet op. Bewegingsdetectie kan helpen te onderscheiden of u loopt en alles rondom u wilt opvangen, of dat u juist gericht iemand wil verstaan. Het opvangen van de kleinste geluidjes als het kraken van de takjes onder uw voeten of de vogel verderop zorgen ervoor dat u zich zo veel mogelijk verbonden voelt met de natuur. Een hoge geluidskwaliteit is hierbij essentieel. Daarnaast weet u nooit of het wel of niet gaat regenen, dus is een waterbestendig toestel wel zo prettig! Als natuurliefhebber gaat u uiteraard voor een oplaadbare oplossing!