Stof- en waterbestendig

Dit zijn de beste waterdichte hoortoestellen van dit moment. Allereerst wil ik meteen vertellen dat deze hoortoestellen beschermt zijn tegen een bepaalde hoeveelheid water en vocht. Het is absoluut niet mogelijk om met de hoortoestellen te gaan zwemmen, vanwege de bescherming maar ook de kans om deze te verliezen. Wanneer u op zoek bent naar een hoortoestel dat goede bescherming biedt tegen water en vocht, dan zijn dit de beste keuzes voor u.

1 - 4 van 4 hoortoestellen
 • #1
  Phonak Audéo Lumity Life L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.345,00
  per stuk

  Dit hoortoestel is het meest waterdichte hoortoestel uit ons assortiment. Een oplaadbaar hoortoestel dat volgens Phonak 'zweet- en waterbestendig+' is. Dit is een eigen keuringswaarde dat Phonak aan het hoortoestel heeft gegeven. Het is is bestand tegen zoet-, zout-, zwembadwater en zweet. Het blijft beschermt tot een diepte van maximaal 50 cm. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u transpireert tijdens het sporten of plotseling in een harde regenbui terecht komt. Wij raden het echter wel af om met de hoortoestellen te zwemmen, omdat de kans groot is dat u ze verliest.

  Dit hoortoestel is het meest waterdichte hoortoestel uit ons

  assortiment. Een oplaadbaar hoortoestel dat volgens Phonak 'zweet- en waterbestendig+' is. Dit is een eigen keuringswaarde dat Phonak aan het hoortoestel heeft gegeven. Het is is bestand tegen zoet-, zout-, zwembadwater en zweet. Het blijft beschermt tot een diepte van maximaal 50 cm. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u transpireert tijdens het sporten of plotseling in een harde regenbui terecht komt. Wij raden het echter wel af om met de hoortoestellen te zwemmen, omdat de kans groot is dat u ze verliest.

       
  nog geen review
  Meer informatie
 • #2
  Oticon Intent 1 miniRITE - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  De Oticon Intent is naast het beste allround hoortoestel ook vrijwel waterdicht. Het beschikt over een keuringswaarde van IP68 en een nano coating dat beschermt tegen stof en water. Een hoortoestel dat een geluidsverwerking heeft dat op het menselijk brein lijkt. Horen met dit hoortoestel voelt erg natuurlijk aan. Het hoortoestel kan verbinden met Apple- en Android-apparaten, is makkelijk oplaadbaar en geschikt voor veel gehoorverliezen.

  De Oticon Intent is naast het beste allround hoortoestel ook

  vrijwel waterdicht. Het beschikt over een keuringswaarde van IP68 en een nano coating dat beschermt tegen stof en water. Een hoortoestel dat een geluidsverwerking heeft dat op het menselijk brein lijkt. Horen met dit hoortoestel voelt erg natuurlijk aan. Het hoortoestel kan verbinden met Apple- en Android-apparaten, is makkelijk oplaadbaar en geschikt voor veel gehoorverliezen.

       
  9.8 uit 6 reviews
  Meer informatie
 • #3
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  Een goede waterdichtheid zorgt ervoor dat dit hoortoestel een plek in deze lijst krijgt. Het biedt daarnaast een snelle geluidsverwerking, handige app met veel mogelijkheden, uitstekende windruisonderdrukking en bewegingssensoren.

  Een goede waterdichtheid zorgt ervoor dat dit hoortoestel ee

  n plek in deze lijst krijgt. Het biedt daarnaast een snelle geluidsverwerking, handige app met veel mogelijkheden, uitstekende windruisonderdrukking en bewegingssensoren.

       
  9.7 uit 9 reviews
  Meer informatie
 • #4
  Starkey Genesis AI 24 RIC RT - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  Starkey heeft recent een nieuwe behuizing voor de Starkey Genesis AI hoortoestellen ontwikkeld. Hierdoor dragen de Starkey Genesis AI hoortoestellen voortaan het keurmerk IP68, maar ook hun eigen waterbestendigheids-keurmerk. Dat betekent dat deze hoortoestellen voortaan ook beschermt zijn tegen stof, vocht en water.

  Starkey heeft recent een nieuwe behuizing voor de Starkey Ge

  nesis AI hoortoestellen ontwikkeld. Hierdoor dragen de Starkey Genesis AI hoortoestellen voortaan het keurmerk IP68, maar ook hun eigen waterbestendigheids-keurmerk. Dat betekent dat deze hoortoestellen voortaan ook beschermt zijn tegen stof, vocht en water.

       
  nog geen review
  Meer informatie

Waterdichte hoortoestellen dragen altijd het keurmerk IP68. Deze keuringswaarde zegt iets over de mate waarin het hoortoestel stof en vocht kan buitenhouden. De waarde IP68 is de hoogte waardering dat een hoortoestel op dit moment kan dragen. Ondanks dat de hoortoestellen waterdicht zijn, adviseren wij nog steeds om een droogbox te gebruiken. Zo kunnen uw hoortoestellen volledig gedroogd worden en voorkomt u het risico op schade. Een waterdicht hoortoestel wordt vaak aanbevolen voor sporters. Zij transpireren tijdens het sporten en het risico dat er vocht in het hoortoestel komt is hierdoor groter.