Top 6 beste allround hoortoestellen

Het beste allround hoortoestel is geschikt voor de meeste mensen, levert het beste resultaat in de meeste luistersituaties en is voor iedereen makkelijk in gebruik. Welke hoortoestellen over de hele linie het beste resultaat geven hebben wij hieronder op een rij gezet.

1 - 6 van 6 hoortoestellen
 • #1
  Oticon Intent 1 miniRITE - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.195,00
  per stuk

  Oticon heeft technologie ontwikkeld waardoor zij geluid kunnen verwerken op een manier die het meest op het menselijk brein lijkt. Het hoortoestel houdt zelfs rekening met de bewegingen van het hoofd om het geluid te volgen. Hierdoor voelt het horen erg natuurlijk aan. Gecombineerd met een krachtige chip en goede samenwerking tussen twee toestellen geeft dit het beste resultaat in de meeste situaties. Tevens is het toestel geschikt voor zowel Apple als Android toestellen, makkelijk oplaadbaar, duurzaam en voor veel gehoorverliezen inzetbaar. Dit is dus ook niet voor niks het meest favoriete toestel voor de meeste situaties.

  Oticon heeft technologie ontwikkeld waardoor zij geluid kunn

  en verwerken op een manier die het meest op het menselijk brein lijkt. Het hoortoestel houdt zelfs rekening met de bewegingen van het hoofd om het geluid te volgen. Hierdoor voelt het horen erg natuurlijk aan. Gecombineerd met een krachtige chip en goede samenwerking tussen twee toestellen geeft dit het beste resultaat in de meeste situaties. Tevens is het toestel geschikt voor zowel Apple als Android toestellen, makkelijk oplaadbaar, duurzaam en voor veel gehoorverliezen inzetbaar. Dit is dus ook niet voor niks het meest favoriete toestel voor de meeste situaties.

       
  10 uit 2 reviews
  Meer informatie
 • #2
  Signia Pure Charge&Go IX 7 Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime Conversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten.  Praktisch oplaadbaar en gemakkelijk in het gebruik met daarnaast een praktische en stabiele app.

  De Signia Pure Charge&Go 7 IX gebruikt ‘RealTime C

  onversation Enhancement Technology’ dat wil zeggen dat het toestel het geluid op 192.000 punten per seconde analyseert en aanpast. Met de Multi-stream technologie kan het toestel meerdere sprekers tegelijkertijd volgen en boven het achtergrond geluid halen. Middels artificiële intelligentie (AI) vergelijkt de chip het geluid met miljoenen bekende luistersituaties om hierop automatisch micro aanpassingen te verrichten.  Praktisch oplaadbaar en gemakkelijk in het gebruik met daarnaast een praktische en stabiele app.

       
  9.6 uit 7 reviews
  Meer informatie
 • #3
  Widex Moment Sheer 440 sRIC R D - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 1.995,00
  per stuk

  De Moment 440 Sheer onderscheid zich door techniek de ‘pure-sound’ benadering met zero delay technologie, dat houdt in dat het geluid zonder vertraging direct in het oor komt wat zorgt voor minder echo en een directer en natuurlijker geluid. Ook het herkennen van wel 11 verschillende situaties en uitgebreide windruisonderdrukking onderscheiden dit toestel. Middels de app kan je zelf het geluid ‘configureren en programma’s maken. Bepaalde features zijn niet voor alle gehoorverliezen geschikt waardoor dit toestel niet voor iedereen het beste is.

  De Moment 440 Sheer onderscheid zich door techniek de &lsquo

  ;pure-sound’ benadering met zero delay technologie, dat houdt in dat het geluid zonder vertraging direct in het oor komt wat zorgt voor minder echo en een directer en natuurlijker geluid. Ook het herkennen van wel 11 verschillende situaties en uitgebreide windruisonderdrukking onderscheiden dit toestel. Middels de app kan je zelf het geluid ‘configureren en programma’s maken. Bepaalde features zijn niet voor alle gehoorverliezen geschikt waardoor dit toestel niet voor iedereen het beste is.

       
  9.8 uit 4 reviews
  Meer informatie
 • #4
  Phonak Audéo Lumity L90-R - Oplaadbaar Incl. Lader
  € 2.095,00
  per stuk

  Met een verder geoptimaliseerde chip is de verstaanbaarheid tot wel 12% verbeterd ten opzichte van de vorige generatie toestellen. In de ‘life’ variant is deze zelfs volledig waterdicht verkrijgbaar. De stabiliteit van de app en verbindingen is iets minder dan bij andere toestellen  waardoor het toestel niet op de eerste plaats staat.

  Met een verder geoptimaliseerde chip is de verstaanbaarheid

  tot wel 12% verbeterd ten opzichte van de vorige generatie toestellen. In de ‘life’ variant is deze zelfs volledig waterdicht verkrijgbaar. De stabiliteit van de app en verbindingen is iets minder dan bij andere toestellen  waardoor het toestel niet op de eerste plaats staat.

       
  9.8 uit 13 reviews
  Meer informatie
 • Onze keuze(s) met vergoeding
 • Categorie 5 Oticon Zircon 1 miniRITE R - Oplaadbaar
  Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk

  Als enige toestel verkrijgbaar met een vergoeding is dit toestel in staat om continue de omgeving te scannen. Deze manier van geluidsverwerking lijkt het meest op de manier hoe ons brein dit ook doet. Vervolgens kan het toestel hierop het geluid aanpassen. Gecombineerd met oplaadbaarheid, goede bedienbaarheid en een praktische app maken het onze keuze met een vergoeding.

  Als enige toestel verkrijgbaar met een vergoeding is dit toe

  stel in staat om continue de omgeving te scannen. Deze manier van geluidsverwerking lijkt het meest op de manier hoe ons brein dit ook doet. Vervolgens kan het toestel hierop het geluid aanpassen. Gecombineerd met oplaadbaarheid, goede bedienbaarheid en een praktische app maken het onze keuze met een vergoeding.

       
  9.5 uit 59 reviews
  Meer informatie
 • Categorie 5 Coselgi Mojo M5 mRIC R D - Oplaadbaar
  Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk

  De Coselgi Mojo M5 is een oplaadbaar achter het oor toestel waardoor het voor veel zwaardere gehoorverliezen geschikt is. Het toestel is ook praktisch in gebruik met diverse functies in de app en connectiviteit met veel iPhone en Android toestellen. Goede ondersteunde functionaliteiten zorgen daarnaast voor een goede spraakverstaanbaarheid. Vanwege de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen en een grotere bandbreedte dan zijn concurrenten staat dit toestel in de top 6.

  De Coselgi Mojo M5 is een oplaadbaar achter het oor toestel

  waardoor het voor veel zwaardere gehoorverliezen geschikt is. Het toestel is ook praktisch in gebruik met diverse functies in de app en connectiviteit met veel iPhone en Android toestellen. Goede ondersteunde functionaliteiten zorgen daarnaast voor een goede spraakverstaanbaarheid. Vanwege de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen en een grotere bandbreedte dan zijn concurrenten staat dit toestel in de top 6.

       
  9.4 uit 7 reviews
  Meer informatie

Het hoortoestel wat voor zo veel mogelijk situaties geschikt is en hier zo goed mogelijk presteert. Allereerst is het hierbij belangrijk dat het toestel een zo goed mogelijk ‘spraakverstaan’ kan realiseren. Daarvoor draagt u immers een hoortoestel. En dat wilt u in een rustige en complexere situatie. Weer mee doen op verjaardagen en bijeenkomsten hoort daarbij. Om dit voor elkaar te krijgen moet het toestel voorzien zijn van een goede automaat. Een goede automaat vraagt om een goede situatieherkenning en de mogelijkheid om het geluid hier zo onopvallend mogelijk op aan te passen. Zo hoort u altijd optimaal zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Belangrijk bij een optimale automaat zijn richtingsgevoelige microfoons zodat het toestel goed kan bepalen waar het geluid vandaan komt, goede onderlinge communicatie tussen de twee hoortoestellen en bovendien een super snelle chip die alle berekeningen maakt. Tevens vraagt een allrounder om praktisch gebruiksgemak in de vorm van bijvoorbeeld oplaadbaarheid, bluetooth en een praktische app. Dit zijn niet voor niks onze meest verkochte hoortoestellen!

Hoortoestellen zijn op veel verschillende manier in te stellen en bij te stellen. Maar eigenlijk wilt u vooral dat het hoortoestel alles voor u regelt. Dit maakt het gebruik wel zo makkelijk. Een goede automaat vraagt om een goede situatieherkenning en de mogelijkheid om het geluid hier zo onopvallend mogelijk op aan te passen. Zo hoort u altijd optimaal zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen.

Belangrijk bij een optimale automaat zijn richtingsgevoelige microfoons zodat het toestel goed kan bepalen waar het geluid vandaan komt, goede onderlinge communicatie tussen de twee hoortoestellen en bovendien een super snelle chip die alle berekeningen maakt. Fabrikanten werken allemaal om het beste toestel te ontwikkelen op dit gebied. Eerlijk gezegd publiceert elke fabrikant weer onderzoeken waaruit zou blijken dat net zij het allerbeste toestel gemaakt hebben. Omdat er maar een kan winnen kijken we hiervoor ook sterk naar de ervaringen van onze klanten en audiciens.

Voor Het beste allround toestel zijn er meer aspecten van belang:

 • Het toestel moet geschikt zijn voor een grote doelgroep en dus op veel verschillende gehoorverliezen aangepast kunnen worden.
 • Op dit moment verwachten we dat het beste allround toestel oplaadbaar is, met een goede accu voor tenminste een volledige dag luistergemak. Daarnaast is het bedieningsgemak van de oplader essentieel. Het plaatsen van een toestel in de oplader en het eruit halen moet (zelfs met een verminderde motoriek) eenvoudig gaan
 • Connectiviteit met een app en Iphone/Android moet goed geregeld zijn en stabiel werken. Van deze functionaliteit willen we dat het ons ontzorgt en gemak oplevert, en niet dat u continue opnieuw verbinding moet maken of andere storingen moet oplossen.
 • We verwachten van deze toestellen een sublieme geluidskwaliteit. Ten minste 8kHz bandbreedte wordt verwacht, in het topsegment zelfs 10kHz.
 • Een toestel moet duurzaam en niet reparatiegevoelig zijn.