Alle onzichtbare hoortoestellen

Bekijk hier alle onzichtbare-hoortoestellen van Oogvoororen.nl. De hoortoestellen zijn zeer klein waardoor de toestellen tijdens het dragen vrijwel niet te zien zijn. De hoortoestellen worden volledig in het oor gedragen en zitten compleet in het kanaal. Dit zijn de kleinste hoortoestellen die er zijn. Alle prijzen zijn inclusief 5 jaar garantie. Bekijk alle prijzen en specificaties bij de hoortoestellen. Onze audiciens staan klaar voor uw vragen.

1 - 18 van 54 hoortoestellen
Oticon Own 1 - CIC
€ 1.895,00
per stuk
Signia Silk 7 X
€ 1.595,00
per stuk
Categorie 4 Audio Service Quix 8 G5
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Oticon Own 1 - IIC
€ 1.895,00
per stuk
Categorie 3 Audio Service Quix 6 G5
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Signia Silk 5 X
€ 1.395,00
per stuk
Categorie 5 Audio Service Quix 12 G5
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 4 Oticon Siya 1 IIC / onzichtbaar
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Oticon Opn 2 IIC / onzichtbaar
€ 1.491,00
per stuk
Oticon Opn 1 IIC / onzichtbaar
€ 1.696,50
per stuk
Categorie 3 Oticon Siya 2 IIC / onzichtbaar
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Philips HearLink 7000 IIC
€ 1.550,00
per stuk
Philips HearLink 5000 IIC
€ 1.495,00
per stuk
Philips HearLink 9000 IIC
€ 1.750,00
per stuk
Categorie 2 Oticon Geno 2 CIC
Na vergoeding v.a. € 74,50 per stuk
Signia Silk 3 X
€ 1.295,00
per stuk
Signia Silk Cros Nx
€ 714,50
per stuk
Categorie 5 Oticon Opn 3 IIC / onzichtbaar
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen danken hun naam aan het feit dat deze, zeer kleine, hoortoestellen diep in de gehoorgang gedragen worden. Andere soorten hoortoestellen, zoals de hoortoestellen achter het oor, zijn altijd in zekere zin zichtbaar vanaf de buitenkant, maar met deze onzichtbare hoortoestellen is dit vrijwel onmogelijk. Slechthorenden kunnen op deze manier een hoortoestel dragen, zonder dat de buitenwereld dit hoeft te weten. De toestellen zijn vaak zo klein dat ringleiding, programmaschakelaar en/of volumeschakelaar niet aanwezig zijn op het toestel zelf; een enkeling heeft dit bij uitzondering wel. Hier zijn tegenwoordig apps voor (vaak bij de nieuwste toestellen). De mogelijkheden per toestel kunt u terugvinden op de pagina van het toestel zelf. Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van alle onzichtbare hoortoestellen.

Onzichtbare hoortoestellen: de voordelen

Onzichtbare hoortoestellen worden steeds geavanceerder. Ondanks hun kleine formaat hebben deze hoortoestellen een waanzinnige geluidskwaliteit en een fantastisch natuurlijke luisterervaring. Zelfs in een lawaaierige omgeving kunt u uw gezelschap nog uitstekend verstaan. Het volume en programma op de toestellen kan met behulp van een applicatie aangepast worden. Ook kan de audicien het onzichtbare hoortoestel op afstand aanpassen. Op deze manier kunt u vanaf iedere locatie geholpen worden zodat u de prettigste geluidskwaliteit kunt ervaren.  Verder zijn deze hoortoestellen zo ver geoptimaliseerd dat zij zich automatisch aanpassen aan de omgeving. 

Onzichtbaar hoortoestel kopen bij Oog voor Oren

Bent u van plan om een onzichtbaar hoortoestel te kopen? Maak online een afspraak met onze audicien. Je kunt gewoon thuis blijven want OogvoorOren.nl is dé audicien aan huis in Nederland. Onze gediplomeerde audiciens komen het onzichtbare hoortoestel persoonlijk bij u afstellen. Vervolgens krijgt u 60 dagen de mogelijkheid om het vrijblijvend uit te proberen. Zo weet u zeker dat u straks tevreden bent met uw nieuwe hoortoestel. Heeft u nog vragen? Stel deze aan onze klantenservice. Iedere werkdag zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn van 09:00 tot 17:00 uur. 

Naast onzichtbare hoortoestellen, vindt u bij ons ook hoortoestellen in het oor, hoortoestellen achter het oor, en luidsprekers in het oor.

Advies nodig?

Oogvoororen.nl is een gespecialiseerd audicien aan huis. Met een groot team gediplomeerd audiciens rijden we door heel Nederland voor het afnemen van hoortesten en het geven van advies over geschikte hoortoestellen. Een hoortest en adviesgesprek is altijd vrijblijvend en we factureren pas na een succesvolle proefperiode van uw hoortoestel. Kijk voor meer informatie op onze audicien aan huis pagina en maak een afspraak door het formulier in te vullen. 

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten