• Lyric 4
 • Lyric 4
 • Lyric 4
 • Lyric 4
 • Lyric 4
 • Lyric 4

Phonak Lyric 4

All-in prijs | Toon de berekening € 1.790,00
Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Phonak Lyric is een 100% onzichtbaar hoortoestel. Het hoortoestel kan 24 uur - 7 dagen per week tijdens al uw dagelijkse activiteiten gedragen worden. Zelfs tijdens deze activiteiten, zoals bij het douchen of slapen geeft de Lyric uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het hoortoestel blijft 2 maanden zitten en maakt geen gebruik van batterijen. De software wordt automatisch en gratis bijgewerkt.

De Lyric bevindt zich diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Het unieke ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. Voor optimaal verstaan sluit de Lyric perfect aan op de gehoorgang. Hierdoor wordt de gehoorgang afgesloten maar dankzij een permeabel membraan komt er genoeg zuurstof bij het trommelvlies. Met de Lyric kunt u geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen. In tegenstelling tot traditionele hoortoestellen ondervindt u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook ruis en feedback (fluiten) verdwijnen. U kunt weer horen zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.

De Lyric wordt binnen enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerd Lyric-audicien in ons hoorcentrum te Tilburg. Een operatie of verdoving is niet nodig. Wanneer het hoortoestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor uw omgeving. De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat u ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan uw toestel nodig is. Daardoor kan de Lyric permanent in uw oor blijven zitten.

Kosten
De Phonak Lyric wordt aangeschaft als abonnement. Dit komt op € 1.790,00 per oor, per jaar. U kunt jaarlijks betalen. Ieder jaar wordt bekeken of het abonnement verlengd wordt. Er zijn geen bijkomende kosten voor de controles of het vervangen van de Lyric. Ongeveer elke 2 maanden zal er een controle zijn en wordt de Lyric vervangen voor een nieuw exemplaar.

Het Lyric proces in drie stappen
Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarbij een gehoortest wordt afgenomen om de mate van uw gehoorverlies te bepalen. Tevens wordt bekeken of uw gehoorgang het toelaat voor plaatsing van de Lyric. U mag tijdens het kennismakingsgesprek altijd uw partner, familielid, vriend of vriendin meenemen. Na het plaatsvinden van het kennismakingsgesprek en de gehoortest zal de Lyric op maat worden aangemeten en begint de vrijblijvende proefperiode van 1 maand, waarin u zelf bepaalt hoe het Lyric hoortoestel bevalt. Wanneer de proefperiode naar uw tevredenheid ten einde is gekomen en u heeft besloten om het hoortoestel aan te schaffen, dan blijven wij altijd tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en uiteraard bijstellen of vervanging.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Lyric 4

Phonak Lyric 4
Lyric 4 € 1.790,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Lyric 4 € 1.790,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2020
Oplaadbaar
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties
Passend bij dit hoortoestel

Alle geschikte onderhoudsartikelen, accessoires en instructievideo's

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico