Accessoires

Hoorapparaataccessoires van alle A-merken in ons assortiment. Deze accessoires kunnen een handige en fijne aanvulling zijn op uw dagelijkse gebruik van hoorapparaten, zoals eenvoudig geluid van de televisie naar de hoorapparaten streamen. Zorg dat het merk accessoire altijd hetzelfde is als het merk van uw hoortoestellen. Zo bent u er zeker van dat het werkt.

1 - 30 van 124 producten
Overig Oticon / Safeline
€ 14,95 per stuk
Standard Charger
Op aanvraag te bestellen

Online hoorhulpmiddelen kopen?

Heeft u last van gehoorverlies? Naast hoortoestellen en hoorversterkers kunnen allerlei technische hoorhulpmiddelen gebruikt worden door slechthorenden. OogvoorOren.nl biedt diverse hoorhulpmiddelen die uw dagelijks leven een stuk eenvoudiger maken. Zo bestaat ons assortiment uit TV-hulpmiddelen, telefonie, ringleiding, wek en waarschuwing, hoorondersteuning, solo-apparatuur, afstandsbediening, opladers en dergelijke. Maar wanneer heeft u precies last van gehoorverlies? Als het u opvalt dat u steeds vaker met één of meer van de onderstaande punten kampt, heeft u wellicht een gehoorverlies. Hoorhulpmiddelen kunnen in deze gevallen het horen en/of communiceren vergemakkelijken: 

  • Mensen lijken vaker te mompelen
  • U hoort gesuis in uw oren
  • U moet vaker vragen of mensen hun zin willen herhalen
  • Uw familie klaagt dat u de radio of televisie te hard zet
  • U hoort de normale dagelijkse geluiden niet meer, zoals de deurbel
  • U heeft moeite om een gesprek te volgen als u in een grote groep bent
  • U verstaat niet alle woorden meer in een gesprek
  • Telefoneren vindt u steeds lastiger worden
  • Men zegt tegen u dat u wel erg luid praat
  • U heeft moeite met het verstaan  van uw gesprekspartner als diegene met de rug naar u toe staat

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van deze hoorhulpmiddelen, dient u op de hoogte te zijn van de technische mogelijkheden die deze producten kennen.  Zo weet u precies hoe het werkt. Oogvoororen.nl is er voor u om u te voorzien van onafhankelijke informatie. Bekijk snel onze webshop voor het gehele assortiment aan hoorhulpmiddelen. Tevens bieden wij hoortoestellen, hoorversterkers, gehoorbescherming, hoortoestel batterijen en onderhoudsartikelen. De prijs van hoortoestellen staan gewoon naast het desbetreffende artikel. Zo weet u waar u aan toe bent.


      9.5 uit 59 reviews

Geweldig!

Lees meer

      10.0 uit 2 reviews

klantgeriucht, klantvriendelijk, integer en snel handelend optreden

Lees meer

      9.9 uit 15 reviews

Uitgebreid geïnformeerd en goede keuze kunnen maken

Lees meer

      9.4 uit 1978 reviews Lees ze allemaal