• StreamLine Microfoon
  • StreamLine Microfoon

Signia StreamLine Microfoon

Totaal prijs:

€ 239,50
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Signia hoortoestellen worden dankzij de nieuwe StreamLine Mic ook een handsfree mobiele headset en een wireless koptelefoon die premium stereo geluid van elk Bluetooth apparaat (mobiele telefoons, PC's en laptops) streamen. Dit accessoire is alleen gechikt voor Signia hoortoestellen.

Hoortoesteldragers kunnen inkomende telefoongesprekken opnemen zonder de telefoon aan te raken. Zelfs als er TV-geluid naar de hoortoestellen wordt gestreamdmet de StreamLine TV kunnen er inkomende gesprekken opgenomen worden. Zonder dat de drager zelf de TV zachter of uit moet zetten.

Naast de hulp die hij biedt met streamen is de StreamLine Mic ook een microfoon die helpt in uitdagende luistersituaties. Hoortoesteldragers kunnen de stem van een spreker naar hun hoortoestellen streamen vanaf een afstand tot wel 20 meter. Hierdoor horen ze de spreker zo goed dat het net lijkt alsof hij/zij naast hen staat.

Weet u niet zeker of dit accessoire geschikt is voor uw situatie of Signia hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Ondersteuning voor het voeren van gesprekken
Kan ook gebruikt worden voor audio streaming
Geschikt voor Signia hoortoestellen

De specs van de Signia StreamLine Microfoon op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13