Signia AHO-hoortoestellen

Bekijk hier alle AHO-hoortoestellen van Signia op Oogvoororen.nl. De afkorting "AHO" staat voor achter-het-oor. Deze hoortoestellen zijn vaak geschikt voor de zwaardere gehoorverliezen en worden achter het oor gedragen met een thintube of oorstukje. De AHO-hoortoestellen zijn vaak wat groter in afmeting omdat er meer techniek in de behuizing verwerkt is, om optimaal te kunnen ondersteunen bij zwaardere gehoorverliezen. Bekijk alle prijzen en specificaties van de Signia AHO-hoortoestellen op de website.

1 - 18 van 54 hoortoestellen
Signia Silk Charge&Go IX 7 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go IX 7
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go IX 7
€ 1.995,00
per stuk
Signia Insio Charge&Go AX 7
Incl. Lader
Signia Insio Charge&Go AX 7
€ 1.995,00
per stuk
Signia Active Pro
Incl. Lader
Signia Active Pro
€ 1.749,00
per stuk
Signia Styletto IX 7 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Motion Charge&Go SP 7X - Oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 3 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 3 AX
€ 1.475,00
per stuk
Signia Pure 312 AX 7
€ 1.845,00
per stuk
Signia Silk 5 X
€ 1.495,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go 5 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 5 AX
€ 1.795,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 5 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go T 5 AX
€ 1.825,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 7 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go T 7 AX
€ 2.025,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 3 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go T 3 AX
€ 1.495,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go 7 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 7 AX
€ 1.995,00
per stuk
Signia Silk 7 X
€ 1.695,00
per stuk
Categorie CROS Signia CROS Pure Charge&GO AX
Na vergoeding vanaf € 1.145,00 per stuk
Signia Silk 3 X
€ 1.395,00
per stuk
Signia Styletto IX 3 - Oplaadbaar
Incl. Lader

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk soort hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:

  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.

  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u het niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?

  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.

  • Het formaat van uw oor bepaalt welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.

  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

Oogvoororen.nl is de audicien waarbij u kunt kiezen voor een bezoek aan huis. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Wat zijn de beste hoortoestellen?

Er zijn veel verschillende type hoortoestellen op de markt, zoals bijvoorbeeld onzichtbare hoortoestellen of oplaadbare hoortoestellen. Er is geen duidelijk en algemeen advies mogelijk over de beste hoortoestellen, omdat de keuze voor een hoortoestel voor elk persoon anders zal zijn, afhankelijk van het soort gehoorverlies. Zo kunt u te maken hebben met zwaar gehoorverlies of juist wat lichtere problemen met horen. Elke situatie is anders en het kiezen van hoortoestellen is afhankelijk van verschillende factoren. Wel hebben we voor u een overzicht gemaakt met de beste allround hoortoestellen en de kenmerken. Dit kan helpen om een keuze te maken voor een hoortoestel wat past bij uw wensen. 

Overzicht van soorten hoortoestellen

Er zijn veel verschillende soorten hoortoestellen beschikbaar, met elk eigen kenmerken en voordelen. Natuurlijk is het type hoortoestel ook afhankelijk van de mate van gehoorverlies. Voor licht gehoorverlies, gemengd gehoorverlies of zwaar gehoorverlies zijn natuurlijk andere type hoortoestellen meer geschikt. Ook kan het comfort of uiterlijke kenmerken van een hoortoestel dragen meewegen. De meeste hoortoestellen hebben ook veel functionaliteiten, bijvoorbeeld gericht op de nieuwste technologie. Oplaadbare hoortoestellen zijn natuurlijk erg handig, maar ook hoortoestellen met smartphone verbinding en bluetooth connectie behoren tot de mogelijkheden.

We beschrijven de meest voorkomende soorten hoortoestellen:

Receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestellen

Receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestellen, of luidspreker in het oor, zijn vergelijkbaar met AHO-apparaten, maar in plaats van een dunne buis, is er een ontvanger in het oordopje geplaatst. Dit maakt de RIC-apparaten nog discreter dan AHO-apparaten. De luidspreker in het oor hoortoestellen zijn dus kleiner dan achter-het-oor hoortoestellen. Ze zijn ook geschikt voor mensen met verschillende niveaus van gehoorverlies en zijn vaak uitgerust met verschillende functies en instellingen.

In-het-oor (IHO) hoortoestellen

In-het-oor (IHO) hoortoestellen zijn ontworpen om volledig in het oor te passen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de gehoorgang van het gehoor van de gebruiker. IHO-apparaten worden vaak gekozen vanwege hun discrete uiterlijk en comfortabele pasvorm. Sommige modellen hebben de nieuwste technologieën, zoals ruisreductie en bluetooth verbinding.

Achter-het-oor (AHO) hoortoestellen

Achter-het-oor (AHO) hoortoestellen worden achter het oor geplaatst en hebben een dunne buis die harde geluiden overbrengt naar een oordopje of een ander in-het-oor component. AHO-apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en zijn geschikt voor mensen met verschillende niveaus van gehoorverlies. Ze zijn vaak uitgerust met verschillende functies, zoals volume- en programma-instellingen, die gemakkelijk toegankelijk zijn via de knoppen op het apparaat.

Completely-in-canal (CIC) hoortoestellen

Completely-in-canal (CIC) hoortoestellen zijn de kleinste en meest discrete hoortoestellen op de markt. Ze zijn ontworpen om volledig in de gehoorgang te passen en zijn vaak niet zichtbaar voor anderen. In de oorschelp ziet u het hoortoestel dus niet zitten. Dit type hoortoestel is speciaal ontworpen voor dit voordeel. CIC-apparaten zijn geschikt voor mensen met licht tot matig gehoorverlies. CIC hoortoestellen bieden niet dezelfde functies als andere toestellen. Ze zijn beperkter en missen een microfoon en hebben meestal geen draadloze functies.

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Of u nu op zoek bent naar een passende oplossing voor uw gehoorverlies, of dat u zich oriënteert op de nieuwe hoortoestellen, bij Oogvoororen.nl helpen we u graag verder. Uw gehoor is waar het om draait en uw persoonlijke situatie moet passen bij een nieuw hoortoestel.

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs voor een hoortest. Deze vrijblijvende hoortest helpt ons bij het geven van een passend advies over het juiste hoortoestel. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid een vrijblijvende proefperiode te starten. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatiepagina over gehoorapparaten.