Alle Signia hoortoestellen

Bekijk hier alle Signia hoortoestellen van Oogvoororen.nl. Wij bieden een ruim assortiment Signia hoortoestellen en u kunt alle hoortoestellen 60 dagen vrijblijvend uitproberen. Alle prijzen zijn inclusief 5-jaar garantie. U kunt kiezen uit service aan huis of op afspraak bij één van onze hoorcentra. Uiteraard helpen wij u graag, stel vooral een vraag voor een gratis advies of bel naar: 085-4863743.

1 - 18 van 46 hoortoestellen
Signia Pure Charge&Go 7 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 7 AX
€ 1.895,00
per stuk
Signia Insio Charge&Go AX 7
Incl. Lader
Signia Insio Charge&Go AX 7
€ 1.895,00
per stuk
Signia Silk 7 X
€ 1.595,00
per stuk
Signia Active Pro
€ 1.649,00
per stuk
Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Motion Charge&Go SP 7X - Oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 3 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 3 AX
€ 1.375,00
per stuk
Signia Styletto 7 X oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Styletto 7 X oplaadbaar
€ 1.795,00
per stuk
Signia Silk 5 X
€ 1.395,00
per stuk
Signia Pure 312 X 7
€ 1.637,50
per stuk
Signia Pure Charge&Go 5 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go 5 AX
€ 1.695,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 5 AX
€ 1.725,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 7 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go T 7 AX
€ 1.925,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go T 3 AX
Incl. Lader
Signia Pure Charge&Go T 3 AX
€ 1.395,00
per stuk
Signia Pure Charge&Go 7 X oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Pure 312 X 5
€ 1.380,00
per stuk
Signia Styletto 5 X oplaadbaar
Incl. Lader
Signia Styletto 5 X oplaadbaar
€ 1.645,00
per stuk

Signia hoortoestellen

Bent u op zoek naar Signia hoortoestellen? Bekijk dan alle modellen in het overzicht hierboven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hoortoestel dat achter uw oor zit? Of wilt u liever een model waarbij de luidspreker in uw oor zit? Ook kunt u kiezen voor hoortoestellen die in uw oor zitten. Deze zijn onopvallend en discreet. Waar u ook naar op zoek bent; OogvoorOren.nl heeft verscheidene Signia hoortoestellen in haar assortiment. Signia hooroplossingen maakt het de slechthorende mogelijk eenvoudiger te communiceren en neemt daarmee een mogelijke barrière tot persoonlijke ontwikkeling weg. Het merk biedt een geschikte hoortoestel voor nagenoeg ieder type gehoorverlies, in elke prijs- en prestatieklasse. Bij de ontwikkeling van deze hoortoestellen bouwt Signia niet alleen op het fundament van hun eigen ruim 130 jaar ervaring. Zij werken ook intensief samen met ziekenhuizen, audiologische centra en audiciens. Deze samenwerking vormt samen met de innovatiekracht van een wereldwijd opererend technologieconcern de drijvende kracht achter hun vooruitgang op het gebied van geavanceerde hoortoestellen. In de lijst hierboven vindt u alle Signia hoortoestellen.

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten