Alle hoortoestellen met vergoeding

Bekijk hier alle hoortoestellen met vergoeding van Oogvoororen.nl. Op deze pagina vindt u alle hoortoestellen die in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de Nederlandse zorgverzekeraars. De vergoedingen verschillen per verzekering en verzekeraar. Op de hoortoestel-pagina's is het mogelijk om uw verzekeraar te kiezen en bekijk direct uw vergoeding. Bekijk de hoortoestellen voor alle vergoedingen, prijzen en specificaties.

1 - 18 van 394 hoortoestellen
Categorie 3 Oticon Ruby 2 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 5 Audio Service Mood 8 G6 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 2 Starkey Livio 1000 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 4 Oticon Zircon 2 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 Audio Service Quix 8 G6
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 Coselgi Mojo M5 mRIC R D - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 Oticon Ruby 1 miniRITE R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 3 ReSound KEY 461 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 4 Audio Service Quix 6 G6
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 Oticon Xceed 2 SP
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 Oticon Zircon 1 miniBTE R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 ReSound ENZO Q 5 88 DWHT
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 4 Coselgi Mojo M4 mRIC R D - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 3 ReSound KEY 477
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 4 Philips HearLink 3000 miniRITE
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 4 Interton Move 461 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 3 Oticon Ruby 2 miniRITE
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 5 Oticon Ruby 1 miniRITE
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk

Hoortoestellen met vergoeding

Sinds januari 2013 bestaan er 5 categorieën waarin hoortoestellen ingedeeld kunnen worden, waarin categorie 5 de meest geavanceerde hoortoestellen bevat die vergoed worden. Categorie 5 is voor personen met een complex gehoorverlies terwijl categorie 1 hoortoestellen bevat die geschikt zij voor personen met een mild hoorverlies.

Vergoeding
De vergoeding vanuit de verzekeraar verschilt per hoortoestel en waar u verzekerd bent, hoeveel u zelf nog bij moet dragen aan de hoortoestellen is daarnaast afhankelijk in hoeverre u uw eigen risico verbruikt heeft.
Wilt u meer informatie over de vergoedingen klik dan hier

Categorieën
Zorgverzekeraars hebben, in samenwerking met audiciens, wetenschappers, en de patiëntenvereniging NVVS een landelijk protocol ontwikkeld. Dit zogenaamde ZN keuze protocol zorgt ervoor dat de keuze voor het type hoortoestel objectief en onafhankelijk wordt vastgesteld. Een hoortoestel wordt pas vergoed door de zorgverzekeraar wanneer deze ook is aangemeld en gecategoriseerd in het ZN keuzeprotocol. 

In welke categorie uw hoorverlies valt wordt vastgesteld aan de hand van uw hoortest en de Amsterdamse Vragenlijst, met deze vragenlijst kunt u een idee krijgen waar u ongeveer terecht komt wat betreft gehoorverlies.

Wilt u een toestel uit een hogere categorie, dan komt u bij sommige zorgverzekeraars niet meer voor vergoeding in aanmerking. Bekijk dit in uw polisvoorwaarden.

Advies nodig?

Oogvoororen.nl kan bij u thuis langskomen met onze audicien aan huis service. Met een groot team gediplomeerd audiciens rijden we door heel Nederland. We kunnen bij u een hoortest afnemen en daarbij u een passend advies geven. Een hoortest en adviesgesprek is altijd vrijblijvend en we facturen pas na een succesvolle proefperiode van uw hoortoestel. Kijk voor meer informatie op onze audicien aan huis pagina en maak een afspraak door het formulier in te vullen. 

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten