Disclaimer

Laatst gewijzigd op: 4 december, 2020

Onderstaande is een verklaring vanuit ons over de teksten, foto’s, informatie etc. op onze website. Als u onze op onze website rondsurft dan stemt u (automatisch) in met onderstaande.

Inhoud
Alle informatie die u op onze website vindt kan als betrouwbaar worden beschouwd omdat wij deze bij betrouwbare bronnen vandaan hebben. Hoe dan ook kan het zo zijn dat er ergens een fout voorkomt, en daarom kunnen wij niet volledig (100%) hiervoor instaan.

Wij hopen met deze informatie een vertrouwd beeld te geven van onze dienstverlening en die van onze leveranciers. Wij (van de website) kunnen op ieder moment en zonder aankondiging wel het één of ander veranderen als dat nodig blijkt te zijn.

Mocht u het ergens niet mee eens zijn dan kunt u altijd een email sturen naar info@oogvoororen.nl

Verantwoordelijkheid
Natuurlijk bepaalt u zelf naar welke informatie u kijkt en of u deze informatie wilt gebruiken. Hoe mooi u onze informatie, teksten en foto’s op de website ook vindt, het mag alleen door uzelf gebruikt worden en niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of anders verspreid. Eigenlijk kunt u het met uw eigen gegevens vergelijken; die geven we ook niet weg!

Op de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid; dit staat allemaal in art.15 Auteurswet en deze is dan ook van toepassing op onze website. Het Nederlands recht is van toepassing.

      9.5 uit 52 reviews

Er gaat weer een wereld van mooie geluiden open.

Lees meer

      8.8 uit 2 reviews

gewoon goed volgens verwachting na aanbevelingen

Lees meer

      8.3 uit 2 reviews

Geweldig!!

Lees meer

      9.4 uit 1974 reviews Lees ze allemaal