• ConnectClip 3.0
  • ConnectClip 3.0
  • ConnectClip 3.0
  • ConnectClip 3.0
  • ConnectClip 3.0
  • ConnectClip 3.0
  • Youtube video van ConnectClip

Oticon ConnectClip

De Oticon ConnectClip wordt gebruikt met mobiele telefoons en andere audioapparaten die geen rechtstreekse draadloze connectiviteit (of streamen) naar de hoortoestellen ondersteunen.

Totaal prijs:

€ 172,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Oticon ConnectClip wordt gebruikt met mobiele telefoons en andere audioapparaten die geen rechtstreekse draadloze connectiviteit (of streamen) naar de hoortoestellen ondersteunen. De hoortoestellen functioneren als een draadloze headset en het gesprek van de gebruiker wordt opgevangen door de ingebouwde directionele microfoons van de ConnectClip. Dit accessoire is alleen geschikt voor Oticon hoortoestellen.

Het geluid van de mobiele telefoon wordt naar de ConnectClip gestreamd met behulp van standaard Bluetooth technologie. Vervolgens wordt het geluid met 2,4 GHz technologie rechtstreeks naar de hoortoestellen van de gebruiker gestreamd.

Weet u niet zeker of dit accessoire geschikt is voor uw situatie of Oticon hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Verbindt externe apparaten voor audio streaming
Draadloze headset
Geschikt voor Oticon hoortoestellen

De specs van de Oticon ConnectClip op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13