• Perfect Dry Lux
  • Perfect Dry Lux
  • Perfect Dry Lux
  • Perfect Dry Lux

Widex Perfect Dry Lux

Een droogbox van het merk Widex. De droogbox droogt uw hoortoestellen met een UV-lamp en vermindert het risico op schade door vocht met 80%.

Totaal prijs:

€ 84,95
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Een compacte droogbox van het merk Widex. De droogbox droogt uw hoortoestellen middels een UV-lamp. Het vermindert het risico op schade door vocht met 80%. Het korte en intensieve programma droogt uw hoortoestellen op een veilige wijze en pakt 95% van de oppervlakkige bacteriën aan. Doordat het programma een korte duur heeft, is het uitermate geschikt om een tussentijde droogbeurt uit te voeren, bijvoorbeeld na een wandeling of lunch. De droogbox werkt via een normale aansluiting op netstroom, maar ook via USB.

Plus- en minpunten

Het drogen van uw hoortoestellen via een UV-lamp
Vermindert het risico op schade door vocht met 80%
Moet altijd aangesloten zijn op netstroom of via USB

De specs van de Widex Perfect Dry Lux op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13