U-Sonic 3 Trilbad

Een elektrisch reinigingsstation voor oorstukjes, gehoorbescherming, slim tubes en domes. Een reinigingscyclus duurt slechts 6 minuten.

Totaal prijs:

€ 85,00
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Een elektrisch reinigingsstation voor oorstukjes, gehoorbescherming, slim tubes en domes. Een reinigingscyclus duurt slechts 6 minuten.

Een krachtig trilbad dat zorgt voor desinfectie van de oorstukjes. Voor een intensieve reiniging raden wij aan om een kleine hoeveelheid reinigingsconcentraat toe te voegen. Het goed onderhouden van uw oorstukjes verlengt de levensduur en verminderd het risico op defecten. Het trilbad wordt inclusief kabel en exclusief adapter geleverd.

Weet u niet zeker of dit product geschikt is voor uw hoortoestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Plus- en minpunten

Klinische reiniging
Geschikt voor oorstukjes, gehoorbescherming, slim tubes en domes
Verlengt de levensduur en verminderd het risico op defecten

De specs van de U-Sonic 3 Trilbad op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13