Dark Brown
Beige
Dark Champagne
Fine Gold
Graphite
Pearl White
Sand Brown
Rose Gold
Silver
Black
  • Pure Charge&Go 7 AX
  • Pure Charge&Go 7 AX
  • Pure Charge&Go 7 AX
  • Pure Charge&Go 7 AX
  • Youtube video van Pure Charge&Go 7 AX

Signia Pure Charge&Go 7 AX

All-in prijs € 1.895,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen zijn de eerste hoortoestellen die gebruik gaan maken van het Augmented Xperience (AX) platform. De hoortoestellen zijn beschikbaar in drie tech-levels: 3,5 en 7. Waarbij tech-level 7 het meest geavanceerde model is met de beste ondersteuning in elke situatie.

Voor het eerst wordt het waargenomen geluid direct in tweeën gesplitst en los van elkaar aangepast naar uw gehoorverlies en voorkeur. De belangrijke geluiden zoals spraak wordt los gemaakt van omgevingsgeluiden. Door het geluid te splitsen zijn er veel meer mogelijkheden tot optimalisatie. Nadat beide signalen apart bewerkt zijn wordt het weer als 1 signaal doorgegeven aan het trommelvlies. Door op deze manier de geluiden te verwerken is het spraakverstaan en het comfort van heel hoog niveau. De draadloze zender die zorgt voor communicatie tussen de hoortoestellen is 2x zo snel geworden waardoor de Pure Charge&GO AX hoortoestellen perfect synchroom lopen. Beide oren ontvangen exact hetzelfde geluid op exact hetzelfde moment. Dit draagt enorm bij aan het lokaliseren van geluiden. Muziek luisteren met veel variatie in volume zal nog beter gaan klinken met een dynamisch bereik van wel 117dB.

Dit model is 4% kleiner dan zijn voorganger (Signia Pure Charge&Go X) maar kent toch een accuduur van 24h + 5h streamen en daarnaast is hij geschikt voor direct streaming met zowel iOS als Android (met ASHA protocol). Dankzij de snellere wireless zender klinkt het streamingsgeluid ook nog eens heel helder.

Plus- en minpunten

Streamen voor zowel iPhone als Android
Online aanpasbaar
Veel kanalen dus minimale kans op feedback
3 HD Music presets
EchoShield tegen galmen
9
     
4 reviews

      9.4 / 10
03 Nov 2021

Prima alternatief voor Beter Horen en Schoonenberg. Oogvoororen is beter!!

Prima geholpen door Oogvoororen. Beter Horen te sturend en te weinig alternatieve toestellen in mijn geval. Goed meegedacht door Oogvoororen. Flexibele omgang met uitprobeertijd. Snelle reacties op mails/contactverzoeken. Goede afwikkeling met verzekeringsmaatschappij.
Ik ben meer dan tevreden!!

Beste cros die ik heb uitgeprobeerd met een mooie app
streaming telefoon is heel goed
geluidskwaliteit
      10 / 10
07 Sep 2021

Geweldige apparaten, aanrader!

Heel fijne hoorapparaten. ‘s Avonds in de oplader en de volgende dag heel de dag geen omkijken meer naar. Behalve als ik veel stream dan moet ik soms even een half uurtje bijladen. Helder geluid waardoor ik mensen veel beter kan verstaan dan voorheen met andere hoorapparaten. Makkelijk streamen naar mijn iPhone waardoor ik weer goed kan telefoneren, podcasts of praatprogramma’s goed kan verstaan, genieten van muziek van Spotify, Netflix kijken en luisteren, allemaal via de hoorapparaten. Mijn oudere hoorapparaten waren een hulpmiddel, met deze Signia toestellen kan ik weer horen. Er is een wereld voor me open gegaan. En dan nog de kwaliteit van Oogvoororen en de prijs vergeleken met andere audiciens is top!

Spraakverstaan is super
Handig in opladen
Goede service
Muziek klinkt iets minder dan Phonak maar daar staat beter spraakverstaan tegenover.
      10 / 10
18 Jan 2022

Ich bin mit meinen neuen Geräten zufrieden.

Ich habe zum ersten Mal neue Geräte online gekauft. Laut Werbung soll es die heutige Technik ermöglichen, die Hörgeräte aus der Ferne anzupassen. Das hat bei mir gut funktioniert. Die Mitarbeiter von HEARLY, mit denen ich zu tun hatte, waren alle freundlich und hilfsbereit. Die Kaufabwicklung war einwandfrei. Ganz leichten Punktabzug gibt es für die Termintreue, da musste ich das eine oder andere Mal etwas nachhelfen. Ist aber zu Corona-Zeiten zu verschmerzen.

Deutlich preiswerter als beim Hörakustiker "um die Ecke"
Kein direkter (Corona)-Kontakt
Germany Udo - Signia Pure Charge&Go 7 AX
Deze review komt van Hearly.de

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Pure Charge&Go 7 AX

Signia Pure Charge&Go 7 AX
Pure Charge&Go 7 AX € 1.895,00
Pure Charge&Go T 7 AX € 1.925,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype - -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Pure Charge&Go 7 AX € 1.895,00 Pure Charge&Go 5 AX € 1.695,00 Pure Charge&Go 3 AX € 1.375,00
Algemeen
Directionaliteit
Expansie
Kanalen 48 32 24
Ruisonderdrukking -
All acces directionaliteit - -
Banden 20 16 12
Luisterprogramma's 6 6 6
Hoogte 27 mm 27 mm 27 mm
Reviews                  
Batterijduur 24 uur uur 24 uur uur 24 uur uur
Releasejaar 2021 2021 2021
Android compatibel
iOS compatibel
Update via app
App Signia App Signia App Signia App
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Bewegingssensoren
Soft Speech Booster -
Online aanpasbaar
Software/firmware updates
Apps

Deze apps zijn beschikbaar voor dit hoortoestel

Signia App

Signia App

De Signia App biedt u alles wat u nodig hebt om optimaal van uw hoortoestellen te genieten, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren: Audio streaming, afstandsbediening en afstelling op afstand. Alles wat je nodig hebt is je smartphone.

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Data sheet Pure C&G AX

Data sheet Pure C&G AX

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies