• Nanocare filters
  • Nanocare filters
     
Lees alle 4 reviews

Widex Nanocare filters

Totaal prijs:

€ 5,00
Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Deze Nanocare filters zorgen ervoor dat er geen vuil in uw hoortoestel komt. Regelmatig reinigen met een borsteltje zorgt ervoor dat u langer ongestoord kunt blijven horen. Vervang geregeld het filter om verstoppingen te voorkomen. Een doosje bevat 8 nieuwe filters. Met behulp van de staafjes zijn de filters eenvoudig te verwisselen. Deze Widex nanofilters zijn geschikt voor oa. de volgende hoortoestellen: Widex hoortoestellen en Phonak Audeo, Unitron Moxi, Beltone First, Legend en ReSound LiNX.

Laat het ons weten indien u twijfelt of deze filters ook geschikt zijn voor uw hoortoestellen. Wij kijken het graag voor u na! 

De specs van de Widex Nanocare filters op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
9.5
     
4 reviews

      10 / 10
13 Mar 2024

Probleemloos

Je moet niet aan het staafje trekken maar even draaien.
Nu blijft het filter niet achter.
Veel succes

      8 / 10
16 Sep 2023

prima

De staafjes zijn moeilijk uit de verpakking te halen, met als gevolg dat het filter regelmatig achter blijft. Het filter is prima.

      10 / 10
14 Dec 2022

Filters goed, ze er uit halen minder goed.

Ze zijn erg moeilijk uit de verpakking te halen. En als je ze er uit hebt, blijft het filter achter en die is er niet meer uit te halen. Zo heb ik er een aantal, ongeveer 7, niet kunnen gebruiken. Bij de volgende bestelling ga ik dit bijhouden en reclameren.