Beige
Dark Brown
Dark Champagne
Fine Gold
Pearl White
Graphite
Rose Gold
Sand Brown
Silver
Black
  • Pure Charge&Go T 7 AX
  • Pure Charge&Go T 7 AX
  • Pure Charge&Go T 7 AX
  • Pure Charge&Go T 7 AX
  • Youtube video van Pure Charge&Go T 7 AX

Signia Pure Charge&Go T 7 AX

All-in prijs € 1.925,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Signia Pure Charge&Go T AX hoortoestellen zijn de eerste hoortoestellen die gebruik gaan maken van het Augmented Xperience (AX) platform. De hoortoestellen zijn beschikbaar in drie tech-levels: 3,5 en 7. Waarbij tech-level 7 het meest geavanceerde model is met de beste ondersteuning in elke situatie.

Voor het eerst wordt het waargenomen geluid direct in tweeën gesplitst en los van elkaar aangepast naar uw gehoorverlies en voorkeur. De belangrijke geluiden zoals spraak wordt los gemaakt van omgevingsgeluiden. Door het geluid te splitsen zijn er veel meer mogelijkheden tot optimalisatie. Nadat beide signalen apart bewerkt zijn wordt het weer als 1 signaal doorgegeven aan het trommelvlies. Door op deze manier de geluiden te verwerken is het spraakverstaan en het comfort van heel hoog niveau. De draadloze zender die zorgt voor communicatie tussen de hoortoestellen is 2x zo snel geworden waardoor de Pure Charge&GO AX hoortoestellen perfect synchroom lopen. Beide oren ontvangen exact hetzelfde geluid op exact hetzelfde moment. Dit draagt enorm bij aan het lokaliseren van geluiden. Muziek luisteren met veel variatie in volume zal nog beter gaan klinken met een dynamisch bereik van wel 117dB.

Dit model is slechts 1,2mm groter dan de AX versie maar kent een fors langere accuduur van 36h + 5h streamen en daarnaast is hij geschikt voor direct streaming met zowel iOS als Android (met ASHA protocol). Dankzij de snellere wireless zender klinkt het streamingsgeluid ook nog eens heel helder.

Kiest u liever voor het kleinste model? Kijk dan eens bij de Pure Charge&Go 7 AX

Plus- en minpunten

Streamen voor zowel iPhone als Android
Online aanpasbaar
Veel kanalen dus minimale kans op feedback
3 HD Music presets
EchoShield tegen galmen
Ringleiding
10
     
1 reviews

      10 / 10
24 Jan 2022

Ik had veel eerder naar Oog Voor Oren moeten gaan!

In 2008 al gekozen voor de Siemens Pure 7 maar dat merk werd in 2014 helaas niet meer geleverd bij Schoonenberg. Daarna bij Specsavers in 2015 maar gekozen voor de Advance 345 (ook Siemens). Die toestellen bevielen mij goed door hun heldere geluid en gebruiksgemak. Mijn gehoorverlies was dusdanig dat ik in 2020 voor een passende oplossing terecht kwam in Categorie 6.
Dus maar eens bij 2 andere hoorwinkels toestellen in Cat 6 (Phonak en Oticon) uitgeprobeerd met teleurstellend resultaat. Uiteindelijk een afspraak gemaakt met Oog voor Oren. Audicien Arno Verbeek heeft mijn gehoor getest en gaf het advies om te gaan voor de Signia Pure Charge&Go T 7 AX, gezien mijn eerdere tevreden ervaringen met Siemens.
De vriendelijke en heel ervaren audicien Arno heeft de gehoortoestellen perfect afgesteld op mijn gehoor!
Sinds een paar maanden gebruik ik nu de Signia Pure Charge&Go T 7 AX en ben daar uitermate tevreden over. Het gebruiksgemak, het natuurlijke geluid en ook nog oplaadbaar. Met een accu gebruiksduur van wel 36 uur!
Met de Signia Pure Charge&Go T 7 AX (met ringleiding) en met de Signia StreamLine TV is het voor mij nu mogelijk om ook ongestoord naar de TV te kunnen luisteren.
Telefoongesprekken ontvang ik nu ook rechtstreeks op mijn smartphone. Wat een gemak. Voor mij na jaren met andere toestellen rommelen een unieke ervaring.
De toestellen zijn nauwelijks zichtbaar en je weet amper dat je ze draagt. De toestellen zijn prima naar eigen smaak af te regelen met de Signia app op je smartphone op de toestellen zelf.
"Fantastische apparaten, 5 jaar volledige garantie en een zéér goede prijs!

helder natuurlijk geluid
Ultra moderne techniek
uitstekende hoorervaring
goede demping windgeruis

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Pure Charge&Go T 7 AX

Signia Pure Charge&Go T 7 AX
Pure Charge&Go T 7 AX € 1.925,00
Pure Charge&Go 7 AX € 1.895,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype - -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Pure Charge&Go T 7 AX € 1.925,00 Pure Charge&Go T 5 AX € 1.725,00 Pure Charge&Go T 3 AX € 1.395,00
Algemeen
Kanalen 48 32 24
Banden 20 16 12
Luisterprogramma's 6 6 6
Reviews                  
Batterijduur 36 uur 36 uur 36 uur
Releasejaar 2021 2021 2021
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates
Apps

Deze apps zijn beschikbaar voor dit hoortoestel

Signia App

Signia App

De Signia App biedt u alles wat u nodig hebt om optimaal van uw hoortoestellen te genieten, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren: Audio streaming, afstandsbediening en afstelling op afstand. Alles wat je nodig hebt is je smartphone.

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Datablad Pure C&G AX

Datablad Pure C&G AX

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies