Signia Sleeve 3.0 L Closed

De Closed Sleeve 3.0 zorgt voor comfort tijdens het dragen en kan diep in de gehoorgang worden geplaatst. De term Closed staat voor afsluiting, waardoor de gehoorgang afgesloten wordt en er minder geluid doorkomt. Geschikt voor Signia Motion X en Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen.

Totaal prijs:

€ 14,00
Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Signia Sleeves 3.0 zijn bedoeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden. Dit zorgt onder andere voor meer comfort tijdens het dragen. De sleeve wordt ook wel dome genoemd. De Closed Sleeves zijn ontworpen om minder geluid door te laten en de gehoorgang zo goed als af te sluiten. De benaming Closed staat vertaald ook voor afsluiting. De Signia sleeve 3.0 is geschikt voor de Signia Motion X en Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen.

De Sleeves 3.0 worden geleverd in een blister van 6 stuks. De Sleeves zijn beschikbaar in 4 maten: XS, S, M en L. Er zijn ook 3 verschillende soorten Sleeves beschikbaar: Vented, Closed en Power.

Plus- en minpunten

Beschikbaar in verschillende maten
Meer comfort tijdens het dragen
Geschikt voor de Signia Pure Charge&Go AX en Motion X hoortoestellen
Closed sleeves sluiten de gehoorgang af en laten minder geluid door

De specs van de Signia Sleeve 3.0 L Closed op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13