Signia miniReceiver 3.0 M - 5L

De Signia miniReceiver 3.0 is geschikt voor de Signia AX LIHO-hoortoestellen. De receiver zit door een nieuwe buigvorm dichter op het oor. Dit zorgt voor een verbeterde pasvorm. Het uitiende van de receiver is gemaakt van titanium. Dit betekent dat het anti-allergeen is.

Totaal prijs:

€ 59,95
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Signia miniReceiver 3.0 valt onder de familienaam van Signia; EarWear 3.0. De EarWear 3.0 producten zijn speciaal ontworpen voor de nieuwste Signia hoortoestellen, zoals de Signia Pure Charge&Go AX.

Het design van de receiver is verbeterd en zorgt voor een optimale pasvorm. Voor kleinere RIC (LIHO)-hoortoestellen zijn de oorstukjes kleiner gemaakt. Het kliksysteem zorgt ervoor dat het losmaken en bevestigen van de receiver eenvoudig gebeurt, zonder tussenkomst van gereedschap. Een ontvangerdetectie voorkomt dat de receiver verkeerd wordt geplaatst en gebruikt. De buigvorm plaatst de receiver dichter op het oor, waardoor deze minder goed opvalt. Aan het uiteinde is een versterkte kabeluitgang voor een langere gebruiksduur. Tenslotte is de receiver gemaakt van titanium. Dit betekent dat het anti-allergeen is.

De receivers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes: 0 - 5. Hierbij is 0 de kortste lengte en 5 de langste lengte.

De receivers zijn er ook in vier verschillende sterktes: S, M, P en HP. Hierbij is sterkte S geschikt voor de lichtere gehoorverliezen, sterkte M voor de gemiddelde gehoorverliezen, P voor de zwaardere gehoorverliezen en HP voor de zwaarste gehoorverliezen.

Plus- en minpunten

Gemaakt van een titanium schaaltje en is hierdoor anti-allergeen
Nieuwe buigvorm zorgt voor betere pasvorm
Verbeterde oorsmeerbescherming
Eenvoudig bevestigen en losmaken met kliksysteem
Ontvangerdetectie dat verkeerd gebruik voorkomt

De specs van de Signia miniReceiver 3.0 M - 5L op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13