Signia Sleeve 3.0 Power - L

De Power Sleeve 3.0 zorgt voor comfort tijdens het dragen en kan diep in de gehoorgang worden geplaatst. De term Power staat voor krachtig. Dit betekent dat de domes geschikt zijn voor zwaardere gehoorverliezen. Geschikt voor Signia Motion X en Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen.

Totaal prijs:

€ 17,50
Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Signia Sleeves 3.0 zijn bedoeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden. Dit zorgt onder andere voor meer comfort tijdens het dragen. De sleeve wordt ook wel dome genoemd. De Power Sleeves zijn ontworpen voor de zwaardere gehoorverliezen. De benaming Power staat vertaald ook voor krachtig. De Signia sleeve 3.0 is geschikt voor de Signia Motion X en Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen.

De Sleeves 3.0 worden geleverd in een blister van 6 stuks. De Sleeves zijn beschikbaar in 4 maten: XS, S, M en L. Er zijn ook 3 verschillende soorten Sleeves beschikbaar: Vented, Closed en Power.

Plus- en minpunten

Beschikbaar in verschillende maten
Meer comfort tijdens het dragen
Geschikt voor de Signia Pure Charge&Go AX en Motion X hoortoestellen
Power Sleeves geschikt voor zwaardere gehoorverliezen

De specs van de Signia Sleeve 3.0 Power - L op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13