Dark Brown
Beige
Dark Champagne
Fine Gold
Graphite
Pearl White
Rose Gold
Sand Brown
Silver
Black
  • Pure Charge&Go 3 AX
  • Pure Charge&Go 3 AX
  • Pure Charge&Go 3 AX
  • Pure Charge&Go 3 AX
  • Youtube video van Pure Charge&Go 3 AX

Signia Pure Charge&Go 3 AX

All-in prijs € 1.375,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen zijn de eerste hoortoestellen die gebruik gaan maken van het Augmented Xperience (AX) platform. De hoortoestellen zijn beschikbaar in drie tech-levels: 3,5 en 7. Waarbij tech-level 3 een uitgeklede versie is van de 7 AX. Een aantal functies ontbreken of zijn minder geavanceerd. Hierdoor is de prijs een stuk lager en aantrekkelijk voor als u niet vaak in een omgeving bent met veel gezelschap of in akoestisch lastige ruimtes.

Voor het eerst wordt het waargenomen geluid direct in tweeën gesplitst en los van elkaar aangepast naar uw gehoorverlies en voorkeur. De belangrijke geluiden zoals spraak wordt los gemaakt van omgevingsgeluiden. Door het geluid te splitsen zijn er veel meer mogelijkheden tot optimalisatie. Nadat beide signalen apart bewerkt zijn wordt het weer als 1 signaal doorgegeven aan het trommelvlies. Door op deze manier de geluiden te verwerken is het spraakverstaan en het comfort van heel hoog niveau.
De draadloze zender die zorgt voor communicatie tussen de hoortoestellen is 2x zo snel geworden waardoor de Pure Charge&GO AX hoortoestellen perfect synchroom lopen. Beide oren ontvangen exact hetzelfde geluid op exact hetzelfde moment. Dit draagt enorm bij aan het lokaliseren van geluiden. Muziek luisteren met veel variatie in volume zal nog beter gaan klinken met een dynamisch bereik van wel 117dB. Is muziek voor u belangrijk? Overweeg dan de 5 of 7 AX want die hebben meer mogelijkheden om muziek optimaal te laten klinken. 

Dit model is 4% kleiner dan zijn voorganger (Signia Pure Charge&Go X) maar kent toch een accuduur van 24h + 5h streamen daarnaast is hij geschikt voor direct streaming met zowel iOS als Android (met ASHA protocol). Dankzij de snellere wireless zender klinkt het streamingsgeluid ook nog eens heel helder.


Maakt u gebruik van een ringleiding? Kijk dan eens bij de Pure Charge&Go 3 T AX

Plus- en minpunten

Streamen voor zowel iPhone als Android
Online aanpasbaar
Sommige functies zijn van mindere kwaliteit of ontbreken t.o.v. de andere versies
Instapmodel

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Pure Charge&Go 3 AX

Signia Pure Charge&Go 3 AX
Pure Charge&Go 3 AX € 1.375,00
Pure Charge&Go T 3 AX € 1.395,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype - -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Pure Charge&Go 3 AX € 1.375,00 Pure Charge&Go 5 AX € 1.695,00 Pure Charge&Go 7 AX € 1.895,00
Algemeen
Directionaliteit
Expansie
Kanalen 24 32 48
Ruisonderdrukking -
All acces directionaliteit - -
Banden 12 16 20
Luisterprogramma's 6 6 6
Hoogte 27 mm 27 mm 27 mm
Reviews                  
Batterijduur 24 uur uur 24 uur uur 24 uur uur
Releasejaar 2021 2021 2021
Android compatibel
iOS compatibel
Update via app
App Signia App Signia App Signia App
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Bewegingssensoren
Soft Speech Booster -
Online aanpasbaar
Software/firmware updates
Apps

Deze apps zijn beschikbaar voor dit hoortoestel

Signia App

Signia App

De Signia App biedt u alles wat u nodig hebt om optimaal van uw hoortoestellen te genieten, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren: Audio streaming, afstandsbediening en afstelling op afstand. Alles wat je nodig hebt is je smartphone.

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Datablad Pure C&G AX

Datablad Pure C&G AX

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies