Black/Graphite
Black/Fine Gold
Black/Silver
Cosmic Blue/Gold
Cosmic Blue/Rose
Cosmic Blue/Silver
Snow White/Silver
Snow White/Fine Gold
Snow White/Rose Gold
  • Styletto AX 7 - Oplaadbaar
  • Styletto AX 7 - Oplaadbaar

Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar

All-in prijs € 1.895,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De nieuwe Styletto hoortoestellen beschikken over het bekende AX-platform. Het platform maakt gebruik van twee verschillende processoren; 1 processor voor spraak en 1 processor voor omgevingsgeluid. Op deze manier kan de technologie spraakgeluid en omgevingsgeluid van elkaar onderscheiden en apart van elkaar verwerken. Dit zorgt voor een zeer goede kwaliteit spraakverstaanbaarheid in complexe luisteromgevingen. De situatie waar de drager zich op dat moment bevindt wordt automatisch gedetecteerd door sensoren. De beste instelling wordt geselecteerd voor de beste situatie.

Het opladen van de Styletto AX hoortoestellen gebeurt draadloos. Een volle batterij is goed voor maximaal 17 uur. De oplader van de Styletto AX beschikt over een eigen oplaadbare batterij. Dit maakt het mogelijk om de hoortoestellen ook onderweg op te laden zonder de aanwezigheid van een stopcontact. Het opladen is nog uit te breiden met een Dry&Cleaan oplader van Signia. De hoortoestellen worden dan tijdens het opladen gedroogd en gereinigd door middel van Uv-straling.

Het direct streamen van audio via bluetooth vanaf Android- en iPhone-apparaten is mogelijk. Hierdoor wordt het streamen van bijvoorbeeld telefoongesprekken via uw telefoon naar de hoortoestellen gestuurd. Daarnaast kunnen de hoortoestellen handig bediend worden met de Signia app. Ook zijn de Styletto hoortoestellen compatibel met Signia Telecare (het online bijstellen van de hoortoestellen).

Plus- en minpunten

Oplaadbaar
Uniek en stijlvol design
AX-platform
2 processoren om spraak- en omgevingsgeluid te filteren
Unieke kleurcombinaties
Direct streamen met Android en iPhone
Op afstand bij te stellen door onze audiciens
Premium-model

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Styletto AX 7 - Oplaadbaar

Signia Styletto AX 7 - Oplaadbaar
Styletto AX 7 - Oplaadbaar € 1.895,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Styletto AX 7 - Oplaadbaar € 1.895,00
Algemeen
Audio stream mixer
Directionaliteit
Expansie
Kanalen 48
Ruisonderdrukking
All acces directionaliteit
Banden 20
Luisterprogramma's 6
Reviews      
Batterijduur 17 uur
Releasejaar 2021
Android compatibel
iOS compatibel
App Signia App
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Localization
Zelfcontrole
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies