Olive Green
Terracotta
Chestnut Brown
Steel Grey
Silver Grey
Chroma Beige
Hear Pink
Diamond Black
Silver
Incl. Lader
 • Youtube video van Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar

Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar

All-in prijs | Toon de berekening € 1.750,00
Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Oticon Real 3 is het instapmodel van de productfamilie. Dit is een oplaadbaar toestel dat met een luidspreker-in-het-oor gedragen wordt en beschikt over  geavanceerde Oticon technologie. De Oticon Real is de opvolger van de succesvolle Oticon More. De Oticon More was ons populairste hoortoestel van dit moment en wij verwachten dat de Oticon Real dit gaat overtreffen. Met de introductie van de Oticon Real brengt Oticon drie nieuwtjes op de markt; nieuwe technologie, een nieuwe app en een exclusieve kleur;

De nieuwe techniek in dit hoortoestel bouwt verder op de techniek van de Oticon More. Het is een verbetering van die techniek. Oticon heeft een sterkere chip ontwikkelt met meer rekenkracht, genaamd Polaris R. Mede door de grotere rekenkracht is Oticon in staat geweest, om twee nieuwe technieken toe te voegen aan het bestaande Deep Neural Network; onder de naam RealSound Technology horen twee nieuwe functies genaamd: SuddenSound Stabilizer en Wind & Handling Stabilizer. De SuddenSound-techniek herkent meer dan 500.000 plotselinge geluiden per dag. Deze geluiden worden niet weggehaald, maar juist herkent en gebalanceerd, zodat het prettig blijft om te horen. Als hoortoesteldrager wil je tenslotte vaak alles weer horen. Deze techniek zorgt voor 22% minder luisterinspanning in vergelijking met de Oticon More. De Wind & Handling Stabilizer is een geavanceerde (wind)ruisonderdrukking. Het stabiliseert niet alleen in de lage tonen (Oticon More), maar ook in de midden tonen en de hoge tonen. Deze techniek zet eigenlijk de microfoon automatisch uit, bij detectie van (wind)ruis. De chip regelt op een 'slimme' manier (automatisch) welke microfoon en tonen uitgeschakeld moeten worden. Deze techniek is getest in een van de grootste windtunnels ter wereld en uit het resultaat blijkt dat tijdens een zeer harde wind het toestel de ruis zo goed onderdrukt dat een gesprek gewoon nog gevolgd kan worden. Ook de irritante geluiden bij het indoen van het hoortoestel - vooral bij brildragers - worden deze ruisgeluiden dermate onderdrukt dat ze bijna niet meer te horen zijn. Het draagt dus echt bij aan een zeer hoog draagcomfort. 

Dit hoortoestel is compatibel met veel alle Apple- en Android-apparaten, voor direct streaming en handsfree telefoneren (alleen Apple). Kijk altijd eerst even op de compatibiliteitgids of uw apparaat geschikt is voor streaming. Daarnaast is er een nieuwe app die de Oticon ON App en RemoteCare App gaat vervangen; Oticon Companion. Het heeft dezelfde functies maar dan in één app. Vergeet deze niet te downloaden in de App Store!

Plus- en minpunten

Exclusieve kleur: Olive Green
Herkent en balanceert meer dan 500.000 plotselinge geluiden per dag
Voorkomt bijna volledig alle storende (wind)ruisgeluiden
Instapmodel Oticon Real
4 van de 6 configuraties in de SuddenSound Stabilizer
Minder geavanceerde functies voor verbetering geluidskwaliteit
9.5
     
1 reviews

      9.5 / 10
15 Sep 2023

Horen en verstaan zitten weer dicht bij elkaar, top!

Nadat mijn eenvoudige toestellen aan vervanging toe waren een tijd de vergelijkbare signia getest. Hier kregen we een voor mij erg storende eigenschap? (klik/piep) er niet uitgefilterd en kreeg ik deze Oticon toestellen zodat ik een zeer goed vergelijk heb. Deze twee duurdere toestellen waren natuurlijk al een verrijking tov de eenvoudigere uitvoering, maar daar waar aan de signia’s erg veel tijd besteed is aan de afstelling (Lisette en mij) waarbij laatste pijnpunt aanwezig bleef, voelde de oticon’s gelijk goed (zelfde instelling?). Geen storende klik/piep meer, iets helderder geluid, programma waar omgevingsgeluid uitgefilterd wordt werkt iets beter, dus waar het om gaat (beterhoren) een winnaar!
Natuurlijk ook nog iets wat beter kan; de domes vorm en maten (signia is top, oticon normaal) en de app’s. Die van signia redelijk, oticon matig. Traag en ze zien vaak een van de twee toestellen niet (terwijl alles wel gewoon werkt met de knopjes op het toestel).
Neem ook altijd het TV streaming kastje erbij, wat fijn! Signia (door andere vorm domes?) super, oticon iets echo gevoel maar na software afstelling niet storend.
De reisoplader, die mogen ze standaard maken. Te groot voor je broekzak, maar dat was die van de aerpods eigenlijk ook al, maar zo fijn om bij je te hebben als je ze (tijdelijk) uit moet doen bij lawaai op werk of als je wilt zwemmen of zo.
Nog een super functie; muziek luisteren/streamen naar hoortoestellen, (natuurlijk) niet te vergelijken met earpods of zo maar de oticon benaderd het aardig en ik kan nu ook nog de vogeltjes (en verkeer) blijven horen als ik fiets!
Tja het blijft veel geld twee van die dingen in je oor, zeker in vergelijk met de eerder genoemde earpods (redelijk vergelijkbare hardware, minder software?), maar gezien de tijd en energie die er in gestoken is door oogvoororen (Lisette voornamelijk) om ze nagenoeg perfect af te stellen begrijp ik de prijs beter.

Helder en duidelijk
Muziek klinkt natuurlijk
Omgevingslawaai uitfilteren.
Vorm/maat domes

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar

Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar
Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar € 1.750,00
Oticon Real 3 miniRITE T € 1.650,00
Batterijtype Lithium-ion ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Oticon Real 3 miniRITE R - Oplaadbaar € 1.750,00 Oticon Real 2 miniRITE R - Oplaadbaar € 1.875,00 Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar € 2.075,00
Algemeen
Reviews                  
Releasejaar 2023 2023 2023
Oplaadbaar
Batterijtype Lithium-ion Lithium-ion Lithium-ion
Batterijduur 24 uur 24 uur 24 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 48 48 64
Banden 18 20 24
Frequentie bereik 8 kHz 8 kHz 10 kHz
Luisterprogramma's 4 4 4
Hoogte 27 mm 27 mm 27 mm
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Adaptieve directionaliteit
Binaurale directionaliteit
Ruimtelijke oriëntatie
360 graden spraakverstaan
Ruisonderdrukking
Rumoeronderdrukking
Spraakherkenning
Zachte spraak versterking
Omgevingsadaptie
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Ear-to-ear communicatie
Eigen stem herkenning
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Zelfcontrole
Lokalisatie
Gezondheidsfuncties
Apps

Deze apps zijn beschikbaar voor dit hoortoestel

Oticon Companion

Oticon Companion

Met de Oticon Companion app kunt u het volume van uw hoortoestellen onafhankelijk regelen en schakel en tussen luisterprogramma's. U kunt ook eenvoudig het batterijniveau controleren, uw hoortoestellen zoeken als u deze kwijtraakt, ondersteuning op afstand krijgen van uw hoorzorgprofessional wanneer u dat nodig heeft, en nog veel meer.

Koppelbare accessoires

Passend bij dit hoortoestel

Alle geschikte onderhoudsartikelen, accessoires en instructievideo's

Downloads

Brochures & handleidingen

Handleiding Oticon Real miniRITE R

Handleiding Oticon Real miniRITE R
Handleiding Oticon Real miniRITE R

Datablad Oticon Real miniRITE R

Datablad Oticon Real miniRITE R
Datablad Oticon Real miniRITE R

Brochure Oticon Real

Brochure Oticon Real
Brochure Oticon Real

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico