• Charger Case 1.0
  • Charger Case 1.0
     
Lees alle 1 reviews

Oticon Charger Case 1.0

Totaal prijs:

€ 225,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Deze oplader is voor het opladen van oplaadbare Oticon hoortoestellen, zoals de Oticon Opn S. Dit accessoire is alleen geschikt voor oplaadbare Oticon hoortoestellen.

Weet u niet zeker of deze oplader geschikt is voor uw oplaadbare Oticon hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Opladen van de hoortoestellen
Geschikt voor oplaadbare Oticon hoortoestellen

De specs van de Oticon Charger Case 1.0 op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
10
     
1 reviews

      10 / 10
09 Jan 2022

Prima product

Prima product. Doet wat het moet doen. Geeft aan wanneer de oplaadbare gehoorapparaten volledige opgeladen zijn.
Normaal gesproken is 1x per dag opladen (ruim) voldoende. De gehoorapparaten kan men rustig in de oplader laten, ook wanneer deze volledig opgeladen zijn.
Wanneer er veel (urenlang) 'gestreamd' wordt is het misschien nodig om tussendoor een keer extra op te laden. Dit gaat overigens snel: na een half uur tot een uur zijn de gehoorapparaten genoeg opgeladen voor een paar uur.
Kortom: handig product, geen gehannes met batterijtjes die op de verkeerde momenten leeg zijn en slecht zijn voor het milieu en uiteindelijk, in mijn geval, op basis van 5 jaar ruim 25% goedkoper* dan batterijtjes...
*In het begin gebruikte ik batterijtjes en heb het exact bijgehouden (lees: aantal uren) hoelang een batterijtje meeging. Dat was gemiddeld 3 dagen. Dus 120 batterijtjes per jaar is 240 voor 2 gehoortoestellen, 40 kaartjes (van 6 stuks) per jaar x 1,55 = Eur.62 x 5 jaar = Eur.310 - om de 5 jaar vergoeding via de zorgverzekering.

Geen gedoe met batterijtjes
Beter voor het milieu
Op den duur goedkoper dan batterijtjes
Relatief duur