Black/Silver
Blue/Rose
White/Rose
All White
All Black
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar
  • Styletto 7 X oplaadbaar

Signia Styletto 7 X oplaadbaar

All-in prijs € 1.795,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Het is uw complete hoorervaring.
Onze nieuwe Styletto X combineert een iconische uitstraling en oplaadbaarheid met een kristalhelder geluid, zodat u altijd kunt horen wat voor u belangrijk is.

Styletto X transformeert het verouderde beeld van hoortoestellen in zeer geavanceerde hearwear™. Het pure ontwerp, de verfijnde vorm, de sierlijke lijnen, de verfijnde pasvorm en de levensechte hoorervaring zorgen ervoor dat u het verschil voelt zodra u het toestel in doet.

Signia Xperience
Hoor wat belangrijk is voor u.

Styletto X voldoet aan al uw hoor behoeften met de revolutionaire Signia Xperience chip voor een helder geluid en de beste spraakverstaanbaarheid, zelfs in rumoerige omgevingen¹.

Met onze unieke akoestische-bewegingssensoren kan Styletto X uw gehoor in elke situatie optimaliseren, aangezien 82% van de dragers zegt dat Xperience hoortoestellen in alle luistersituaties de beste spraakverstaanbaarheid bieden¹. U kunt dus horen wat belangrijk is, of u nu buiten loopt, in een drukke winkel of restaurant, of thuis met uw familie en vrienden bent.

Signia Assistant
Uw eigen assistent bij het horenUw gehoor is persoonlijk – van uw favoriete geluiden tot uw individuele behoeften in elke akoestische situatie. De nieuwe Signia Assistant is er om u te helpen volledig betrokken te blijven bij het leven en te horen wat voor u belangrijk is.

Onderweg opladen
De draagbare oplader in zakformaat is ‘s werelds eerste hoortoesteloplader met draadloze Qi-technologie, waardoor u de oplader gewoon op een oplaadplateau kunt plaatsen in plaats van dat u hem op het lichtnet hoeft aan te sluiten. Waar u ook heen gaat, Styletto X gaat met u mee. De charger levert een verbazingwekkende 3 dagen* gebruikstijd zonder dat u de case hoeft op te laden.

Plus- en minpunten

Uniek stijlvol design
Akoestische- en bewegingssensoren voor helder geluid en optimaal spraakverstaan
Draadloos opladen
9.9
     
6 reviews

      9.4 / 10
12 Oct 2021

Een uitstekend hoorapparaat

Na een aantal toestellen te hebben uitgeprobeerd - namelijk Phonak Paradise, Starkey Livio en Signia Styletto 7X - heb ik voor de laatste gekozen. Niet omwille van de geluidskwaliteit, want tussen deze drie modellen leek er qua geluid niet zo geweldig veel verschil. Wel omdat het slanke model van de Styletto’s zeer goed achter de oren zat, het is een stuk slanker en meer langwerpig als de andere apparaten.

Mijn voorgaand toestel was een Resound Lynx, eerste model uit 2014, dat je met een iPhone app kon regelen. Wat dadelijk opviel was dat de geluidskwaliteit van alle drie de uitgeprobeerde toestellen stukken hoger lag, het was dus de moeite om te upgraden. De techniek heeft blijkbaar op korte tijd grote stappen gezet.

Wat ik apprecieerde was de eenvoud van de Styletto’s. Phonak Paradise en Starkey Livio hebben weliswaar een aantal extra functies die de Styletto’s niet hebben, maar een aantal ervan werken ofwel gebrekkig (bijvoorbeeld de tap op het oor om met Phonak Paradise een telefoon te beantwoorden) of zijn nutteloos (bijvoorbeeld de vertaalfunctie van Starkey Livio, die vrij veel tijd in beslag neemt, of geen accurate vertaling oplevert). Deze functies lijken eerder gadgets en dragen niet bij tot het doel waarvoor je een hoortoestel draagt, namelijk beter horen.

Vergeleken met deze andere apparaten zijn de Styletto’s eenvoudiger qua beschikbare functies, maar ze werken allemaal perfect.

Ook stelde ik erg op prijs het geduld waarmee ik tijdens diverse huisbezoeken telkens vriendelijk werd geholpen door mevrouw L. Lambrecht.

      10 / 10
20 Oct 2020

Goede service en transparantie in prijzen

Prima geregeld en fijn om verschillende toestellen uit te proberen

Oplaadbaar
Goed geluid en app voor instellen
Zitten goed achter het oor door de slanke vormgeving
      10 / 10
04 May 2021

Styletto Hörgeräte

Alles gut mein Ohrenarzt hat mir die Zweckmäßigkeit der Geräte bestätigt

Germany Günther - Signia Styletto 7 X oplaadbaar
Deze review komt van Hearly.de

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Styletto 7 X oplaadbaar

Signia Styletto 7 X oplaadbaar
Styletto 7 X oplaadbaar € 1.795,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Styletto 7 X oplaadbaar € 1.795,00 Styletto 5 X oplaadbaar € 1.645,00 Styletto 3 X oplaadbaar € 1.345,00
Algemeen
Audio stream mixer
Directionaliteit
Expansie
Kanalen 48 32 24
Ruisonderdrukking
Banden 20 16 12
Luisterprogramma's 6 6 6
Hoogte 35 mm 35 mm 35 mm
Reviews                  
Batterijduur 16-19 uur uur 16-19 uur uur 16-19 uur uur
Releasejaar 2020 2020 2020
Android compatibel
iOS compatibel
App Signia App Signia App Signia App
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Localization
Ruis/ tinnitusmaskeerder
Online aanpasbaar
Windruisonderdrukking
Muziek modus
Software/firmware updates
Rumoeronderdrukking Optional
Omgevingsadaptie
Echoreductie
Eigen stem herkenning
Spatial awareness
Apps

Deze apps zijn beschikbaar voor dit hoortoestel

Signia App

Signia App

De Signia App biedt u alles wat u nodig hebt om optimaal van uw hoortoestellen te genieten, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren: Audio streaming, afstandsbediening en afstelling op afstand. Alles wat je nodig hebt is je smartphone.

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Datasheet Signia Xperience

Datasheet Signia Xperience

Brochure Styletto X

Brochure Styletto X

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies