Diamond black
Steel grey
Silver grey
Silver
Chroma beige
Terracotta
Chestnut brown
Categorie 5
  • Opn 3 miniRITE-T
  • Opn 3 miniRITE-T
  • Opn 3 miniRITE-T
  • Opn 3 miniRITE-T

Oticon Opn 3 miniRITE-T

Vanaf prijs € 162,50

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Baanbrekend! Het nieuwe hoortoestel van Oticon: Opn 

Je kunt gerust zeggen dat Oticon met dit hoortoestel een nieuwe standaard heeft gezet. Dankzij het ultrasnelle Velux platform geniet u van een OPEN geluid. Niet meer focussen op één spreker maar u hoort de gehele omgeving zonder last te hebben van overheersende bijgeluiden. Dit kan doordat de Opn 100x per seconde de omgeving scant. Daarnaast bevat de Opn een duizelingwekkend aantal frequentiekanelen; wel 64! Uw brein ontvangt dan meer informatie om zo een natuurlijk en compleet geluidsbeeld te creëren. 

Uit onderzoek is gebleken dat uw vermogen om spraak te begrijpen, zelfs in moeilijke situaties met 30% verbeterd t.o.v. van Oticon hoortoestellen van de vorige generatie. Dat betekent minder inspanning om te luisteren.

Oticon Opn is een made for iPhone hoortoestel. Opn verbindt rechtstreeks met uw iPhone, zodat u de hoortoestellen kunt gebruiken als headset om te bellen of stream muziek rechtstreeks naar uw hoortoestel. Bedien het volume en wissel van programma met slechts een tik van uw vingers met de Oticon ON app.

Ontdek de Opn en de verschillen tussen de diverse uitvoeringen hier

Hoge resolutie en geavanceerde digitale signaalverwerking voor een helder en gebalanceerd geluidsbeeld

Door het Velox platform wordt er een gehele nieuwe signaalverwerkingsstrategie die Oticon BrainHearing technologie vertegenwoordigt die Oticon BrainHearing technologieën en gebruiksvoordelen naar een hoger niveau brengen. Ze introduceren nieuwe functionaliteiten en verbeterde prestaties op elk gebied van moderne hoorzorgtechnologie:

Kalibreren & bijstellen

Door nauwkeurige kalibratie van het hoortoestel voor het optimaliseren van de positie op het hoofd en verbeterd vermogen voor het omgaan met de brede dynamiek van luisteromgevingen.

Analyseren & balanceren

Maak kennis met een geheel nieuwe oplossing voor de verbetering van het grootste probleem dat mensen met gehoorverlies ondervinden, namelijk het vermogen om spraak te verstaan in lawaaiige omgevingen.

Versterken & comprimeren
Het versterken en comprimeren van geluiden zodat deze hoorbaar en comfortabel worden, waarbij tegelijkertijd de akoestische details worden behouden.

Omgaan met feedback

Het voorkomen van feedback en maximaliseren van de hoeveelheid versterking die mogelijk is

Verbinden & communiceren

Nieuwe draadloze technologieën voor een rechtstreekse verbinding met digitale apparaten met verbeterde geluidskwaliteit.

Plus- en minpunten

Beschikt over technologie om 360 graden spraak te verstaan, wat betekent dat u spraak kunt herkennen én kunt horen uit welke richting het komt
Dit toestel wordt het meest gewaardeerd door onze klanten (nov. 2017)
Volgens onze klanten lijkt met dit toestel het geluid het meest op natuurlijk horen
Het toestel is Made for iPhone en kan dus draadloos gekoppeld worden aan Apple apparaten
Het toestel is via de Oticon ON applicatie aan te passen met uw smartphone (Android en iOS). Bij een Android telefoon heeft u hier wel de ConnectClip voor nodig
Heeft ten opzichte van de miniRITE ringleiding
Kan ten opzichte van de Opn 1 de geluiden van twee locaties in plaats van vier onthouden
Kan niet online aangepast worden in tegenstelling tot de LINX 3D van ReSound
8.8
     
5 reviews

      8.6 / 10
05 Jan 2021

Zonder meer een prima begeleiding door audioloog Jeroen Koenen .Alle lof voor de persoonlijke en professionele benadering en inzet om het beste resultaat te behalen !

Na lang uitproberen van verschillende merken hoortoestellen heb ik uiteindelijk voor deze Oticon gekozen , mede omdat deze ( op papier ) voor mij als beste uit de bus kwamen .
Aangezien ik bij alle merken tegen dezelfde problemen aanloop heb ik uiteindelijk toch besloten mijn keuze te maken. Dit probleem ligt echter niet bij de toestellen maar is te wijten aan mijzelf. Vandaar ook de 3 sterren voor geluidskwaliteit .De precieze oorzaak wil ik alsnog graag zien te achterhalen .

Klein formaat
Luisterhulpen
Techniek
      8 / 10
21 Dec 2020

Uitstekende objectieve begeleiding bij het testen en de keuze van de gehoorapparaten.

Op de eerste plaats een compliment voor de begeleiding bij de keuze van de gehoorapparaten. Niks dan lof.
De gehoorapparaten voldoend prima gelet op de beperkingen van het gehoorgestoord zijn. Jammer dat de app voor de besturing niet compatible is met alle mobiele telefoons.

app niet compatible met alle mobiele telefoons
      9.4 / 10
12 Dec 2020

klantvriendelijk

snelle en goede behandeling audicien

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Opn 3 miniRITE-T

Oticon Opn 3 miniRITE-T
Opn 3 miniRITE-T € 950,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL312

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Opn 3 miniRITE-T € 950,00
Algemeen
Kanalen 48
Banden 12
Luisterprogramma's 4
Reviews      
Batterijtype ZL312
Batterijduur 60-65 uur uur
Releasejaar 2017
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies