• Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
  • Youtube video van Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar

Starkey Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar

All-in prijs € 1.325,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

De Livio AI is het eerste hoortoestel met Artificial Intellegence. Het is in staat om doormiddel van sensoren om uw fysieke en mentale gezondheid bij te houden. Tevens zijn er nieuw bedieningsmogelijkheden, een val-detectie en ook vertaling van een gesproken taal naar een andere taal is mogelijk, in maar liefst 27 verschillende talen. Daarnaast beschikt het hoortoestel over lawaaireductie, zodat u zichzelf minder hoeft in te spannen om anderen goed te kunne verstaan in drukke omgevingen. Op het gebied van muziek is de weergave vernieuwd en kunt u dit aanpassen naar uw persoonlijke wensen via de Thrive Hearing app. Starkey biedt de mogelijkheid tot direct streamen met Dual-Radio. Via 2.4GHz kunt u direct streamen van muziek, telefoon en navigatie via de smartphone. Voor de ear-to-ear communicatie tussen beide hoortoestellen en de binaurale rumoeronderdrukking wordt gebruik gemaakt van NFC (Near Field Communication).

De Starkey Livio AI heeft meerdere nieuwe functies:

De Tap Controle; U kunt het streamen met Starkey accessoires of telefoongesprekken starten of beëindigen doormiddel van eenvoudige tikjes op of naast het hoortoestel.

De Language Translation zorgt ervoor dat de gesproken taal automatisch wordt vertaalt in de hoortoestellen. Uw gesprekspartner spreekt in de Thrive Hearing app, vervolgens vertaalt de app in realtime, en rechtstreeks in uw hoortoestellen, wat er gezegd werd. Wannener u vervolgens iets terug wilt zeggen dan kun je in de smartphone spreken waarna de vertaalde tekst op je telefoonscherm verschijnt. Die vertaalde tekst laat je dan aan de desbtreffende persoon lezen.

De valdetectie & alarmering zorgt ervoor dat als u valt, de app automatisch naar 3 verschillende personen een sms stuurt met uw locatie, zodat hulp sneller aanwezig zal zijn.

De Body and Brain Tracking technologie die in de Livio AI zit, volgt uw beweging en spraakactiviteit van de dag. Op basis van die beweging stelt de app een Thrive Wellness Score op, vervolgens wordt er een Body Score berekent. In de Body Score zit de dagelijkse activiteit, stappen en de beweging, plus de Brain Score, deze is gebaseerd op duur van dagelijks gebruik, sociale betrokkenheid en tracking van actief luisteren. De Thrive Wellness Score is te volgen via de Thrive Hearing App.

Automatisch aan- en uitschakelen van de hoortoestellen. Wanneer u de hoortoestellen uit het oor haalt en deze op een plat oppervlak neerlegd, zullen de hoortoestellen zich automatisch uitschakelen na 15 minuten. Zodra u de hoortoestellen weer gaat dragen zullen ze automatisch weer aan gaan.

Tot slot is de Starkey Livio AI ook te verbinden met Android telefoon die voorzien zijn van Android 10. Dit is tevens door Starkey getest.

Plus- en minpunten

Hoortoestel is oplaadbaar
Inclusief oplader
Bijhouden van uw fysieke gezondheid
Bijhouden van uw mentale gezondheid
Tap Control
Hearing Care Anywhere (online aanpasbaar)
Koppeling met alle 2.4 Ghz. Starkey accessoires mogelijk
Persoonlijke herinneringen instellen
Zelfcheck: deze functie controleert zelf of de hoortoestellen nog goed functioneren, o.a. problemen met filters, luidsprekers en andere storingen.
Geen valdetectie
Sommige functies komen minder tot zijn recht dan bij de hogere tech-levels
Geen live vertaling naar 27 verschillende talen
10
     
1 reviews

      10 / 10
06 Apr 2021

Zie hierboven

Zeer prettige en duidelijke uitleg en begeleiding van Monique Baas gedurende het hele traject.
Uitstekende persoonlijke begeleiding
Duidelijke uitleg
Prijs
Bereikbaarheid OogvoorOren
Wachttijd voor thuisbezoek erg lang.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar

Starkey Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar € 1.325,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar € 1.325,00
Algemeen
Kanalen 12
Banden 12
Reviews      
Batterijduur 22 uur
Releasejaar 2020
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Datablad Livio BTE R

Datablad Livio BTE R

Brochure Livio AI

Brochure Livio AI

Handleiding handsfree telefoneren met Apple

Handleiding handsfree telefoneren met Apple
Handleiding handsfree telefoneren met Apple

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies