Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Audio Service klikt u hier.

Categorie 3
 • Quix 6 G4
 • Quix 6 G4
 • Quix 6 G4
 • Quix 6 G4

Audio Service Quix 6 G4

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Quix 4 CIC hoortoestellen zijn een alternatief voor de RIC hoortoestellen. Dit kleine ongecompliceerde hoortoestel zit direct in de gehoorgang en kan daardoor bijna geheel onzichtbaar gedragen worden.

Door de positie in het oor gebruiken de hoortoestellen de natuurlijke functie van de oorschelp, wat een beslissende invloed heeft op de akoestische kwaliteit. Het hoortoestel vangt geluid uit alle richtingen op, versterkt en combineert dit, en geeft het direct door aan het trommelvlies.

quiX hoortoestellen zijn beschikbaar in vier uitvoeringen. Van basis hoortoestellen tot innovatieve moderne technologie. Elk niveau heeft verschillende functies.

Alle quiX modellen zijn gemakkelijk in het gebruik omdat ze zich óf automatisch aanpassen aan uw specifiekesituatie óf handmatig kunnen worden aangepast. Hier zijn verschillende afstandbedieningen en smartphone apps voor beschikbaar. 

De technische kenmerken van de quiX hoortoestellen bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om ze aan te passen aan uw individuele levensstijl. Bovendien worden achtgrondgeluiden effectief onderdrukt. Dit zorgt voor zorgeloos hoorcomfort.

De nieuwste G4 technologie biedt bovendien nieuwe luisterprogramma's die het spraakverstaan optimaliseren en ook rekening houden met de speciale eisen voor het luisteren naar muziek en horen in ruimtes met een echo of galm.

De quiX hoortoestellen met de nieuwste G4 technologie hebben draadloze functionaliteiten. Hierdoor kunt u uw hoortoestellen koppelen aan verschillende audio-apparaten en mobiele telefoons met behulp van de multi-functionele Smart Connect afstandsbediening. Audio signalen van hoge kwaliteit worden rechtsstreeks naar uw hoortoestellen verzonden, volledig draadloos en in stereo. Voor een eenvoudige bediening van de quiX hoortoestellen is er een verscheidenheid aan optionele afstandsbedieningen beschikbaar. Met deze afstandsbedieningen kunnen programma's en het volume makkelijk worden aangepast, zelfs via de app op uw smartphone.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Quix 6 G4

Audio Service Quix 6 G4
Quix 6 G4
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Quix 6 G4
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2017
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 12
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties
Passend bij dit hoortoestel

Alle geschikte onderhoudsartikelen, accessoires en instructievideo's

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren
39.00 / oor

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico
Hoortoestelverzekering Meer informatie