Nieuwe oplaadbare hoortoestellen: Audio Service G6 mét vergoeding

Nieuwe oplaadbare hoortoestellen: Audio Service G6 mét vergoeding

Deze week heeft Audio Service zijn nieuwste generatie hoortoestellen geïntroduceerd op de Nederlandse markt; Audio Service G6. Alle nieuwe hoortoestellen zijn oplaadbaar en komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit de Nederlandse zorgverzekeraars. Alle Audio Service G6 hoortoestellen zijn direct beschikbaar op onze website. Hieronder leest u de nieuwe mogelijkheden van deze hoortoestellen.

G6-technologie

De nieuwe Audio Service G6-techniek is ten opzichte van de G5-techniek echt een grote stap vooruit. De nieuwe technologie creëert een intelligent hoortoestel. Dat betekent dat het hoortoestel de omgeving altijd scant en herkent. Op basis van deze scans worden de instellingen en microfoons automatisch aangepast, naar de meest geschikte instelling voor de drager. Het hoortoestel heeft meer dan 100 voorgeprogrammeerde scenario’s waar het geluid in kan herkennen en aanpassen. De akoestische sensoren berekenen telkens waar het geluid vandaan komt en op welke afstand het is. Het hoortoestel is daarom altijd aan het werken voor de drager. Volgens Audio Service zijn dit de meest adaptieve en automatische hoortoestellen van Audio Service binnen de vergoedingen tot nu toe.

Categorie 5

De Audio Service G6 hoortoestellen binnen categorie 5 hebben de meest geavanceerde functies, zoals een geavanceerde rumoeronderdrukking en een verbeterde spraakverstaanbaarheid. Deze hoortoestellen zijn een goede keus voor als u vaak in lawaai gesprekken voert. De functie “Spatial Spot” zorgt voor een primaire focus op een gesprekspartner en onderdrukt rumoer. Het haalt de spraak van een gesprek naar voren, zodat het minder inspanning kost voor de drager. Ook beschikt het over een eigen stem techniek. Er wordt een korte stem test afgenomen waar het hoortoestel het signaal van uw stem permanent registreert. Daarnaast beweegt het hoortoestel letterlijk met de drager mee, door geïntegreerde bewegingssensoren. Deze sensoren zorgen voor een betere herkenning en afstelling in elke omgeving.

Categorie 4

De Audio Service G6 hoortoestellen binnen categorie 4 zijn iets minder geavanceerd ten opzichte van categorie 5. Het heeft geen “Spatial Spot” of bewegingssensoren, maar wel betrouwbare techniek. Bijvoorbeeld een windruisonderdrukking. Een extra geluidsonderdrukking die ook adaptief is. Het hoortoestel detecteert het geluid van de wind en past zichzelf automatisch aan en onderdrukt hiermee storende windgeluiden. De hoortoestellen vanaf categorie 4 hebben ook een uitgebreider tinnitus programma. Er zijn Verzachtende geluiden in te stellen, zoals oceaangeluiden.

Categorie 3

De Audio Service G6 hoortoestellen binnen categorie 3 zijn het minst geavanceerd. Alle G6-hoortoestellen zijn adaptief en automatisch. De situatieherkenning zit gelukkig niet alleen in de premium modellen. De afstelling van een G6-hoortoestel kan echt specifieker worden ingesteld op het gehoorverlies van een specifiek persoon ten opzichte van het voorgaande hoortoestel.

Mood G6 – Oplaadbaar

De Mood G6 is een luidspreker-in-het-oor hoortoestel en misschien wel populairste. Het design ten opzichte van de G5-variant is kleiner en strakker. De batterij gaat 21 uur mee inclusief 5 uur streamen met Bluetooth. Dit hoortoestel heeft geen ringleiding. Verder zijn alle accessoires en de app te koppelen.

Duo G6 – Oplaadbaar

Het kleinste achter-het-oor hoortoestel van de G6-hoortoestellen. De afmeting is verglijkbaar aan een 312 LIHO-hoortoestel. Door de kleinere afmeting kan dit AHO-toestel een mooi alternatief in plaats van een LIHO-hoortoestel dat iets meer onderhoud nodig heeft.

P G6 – Oplaadbaar

Een sterk power hoortoestel geschikt voor de zwaardere gehoorverliezen. Het heeft een gebruiksduur van 27 uur, inclusief 5 uur streamen. Daarnaast beschikt het toestel over een ringleiding.

HP G6 – Oplaadbaar

Een super power hoortoestel geschikt voor de zwaarste gehoorverliezen en ringleiding. Een extra lange gebruiksduur van 57 uur, inclusief 5 uur streamen. Zonder streamen gaat de gebruiksduur over de 60 uur heen.

Graag een Audio Service G6-hoortoestel uitproberen? Neem hier contact met ons op.

      9.5 uit 52 reviews

Er gaat weer een wereld van mooie geluiden open.

Lees meer

      8.8 uit 2 reviews

gewoon goed volgens verwachting na aanbevelingen

Lees meer

      8.3 uit 2 reviews

Geweldig!!

Lees meer

      9.4 uit 1974 reviews Lees ze allemaal