Zwart
  • LINX Quattro CIC 9
  • LINX Quattro CIC 9
  • LINX Quattro CIC 9
  • LINX Quattro CIC 9
  • LINX Quattro CIC 9
  • LINX Quattro CIC 9

ReSound LINX Quattro CIC 9

All-in prijs € 1.750,00

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Tegenwoordig is personalisatie een belangrijk onderdeel van de ervaring als er een product of dienst gekocht wordt. Dit geldt ook voor de op maat gemaakte hoortoestellen van ReSound: ze zijn speciaal gemaakt voor u. Met de geavanceerde digitale technologie en vakmanschap maakt ReSound discrete op maat gemaakte hoortoestellen, die perfect zijn afgestemd op uw gehoorverlies en uw oren. 

PERFECTE PASVORM EN GEPERSONALISEERD GELUID
Op maat gemaakte hoortoestellen zitten in uw oor en gebruiken de anatomie van het oor om geluiden op een natuurlijke manier op te vangen. Zo hoort u niet alleen de geluiden zelf, maar hoort u ook waar ze vandaan komen. Op maat gemaakte hoortoestellen van ReSound bieden u een briljante geluidskwaliteit, dankzij hun baanbrekende functionaliteiten.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
Er wordt voortdurend aan de verbetering van de op maat gemaakte hoortoestellen gewerkt. Hierdoor worden ze steeds geavanceerder maar blijven ze toch klein en discreet. De gepersonaliseerde hoortoestellen zijn lichtgewicht en ze hebben een ergonomisch ontwerp. Hierdoor kunt u ze de hele dag comfortabel dragen.

DIRECTE AUDIOSTREAMING, ZELFS NAAR DE KLEINE CIC
Dankzij innovatieve draadloze technologie streamt u geluid rechtstreeks vanaf uw TV, iPhone, iPad, iPod Touch en geselecteerde Android™-telefoons* naar uw op maatgemaakte hoortoestellen. U kunt ook de ReSound Smart 3D-app downloaden om uw hoortoestellen eenvoudig en discreet te bedienen.

EXCLUSIEVE HOORZORG
ReSound e-Assist verandert de service die u van uw hoorspecialist krijgt. Of u nu thuis, op het werk of op vakantie bent, met de ReSound Smart 3D™app kunt u vanaf elke plek een aanvraag sturen voor fijnafstelling van uw hoortoestellen. Uw hoorspecialist werkt uw instellingen bij en stuurt ze rechtstreeks naar de app. Nadat u uw nieuwe instellingen hebt uitgeprobeerd kunt u uw hoorspecialist eenvoudig via de app laten weten of u tevreden bent. Zo blijft u ondersteuning ontvangen en kan uw hoorspecialist ervoor zorgen dat u tevreden bent met de nieuwe instellingen. 

Plus- en minpunten

Een heel natuurlijk geluid
Ergonomisch ontwerp
Stream geluid rechtstreeks vanaf uw TV, iPone, iPad, iPod touch en geselecteerde Android telefoons
Handige ReSound Smart 3D App beschikbaar
ReSound e-Assist service
Drukknop optioneel
Niet oplaadbaar verkrijgbaar
Geen ringleiding
8.6
     
1 reviews

      8.6 / 10
07 Sep 2021

Heel goed

Heel goed.

Vakkundig advies
Goede service en nazorg
Goede begeleiding
De apparaatjes zijn vrij (te) lomp en opvallend

Vergelijk hier de verschillende variaties van de LINX Quattro CIC 9

ReSound LINX Quattro CIC 9
LINX Quattro CIC 9 € 1.750,00
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL10

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

LINX Quattro CIC 9 € 1.750,00
Algemeen
Kanalen 17
Banden 17
Luisterprogramma's 4
Reviews      
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Releasejaar 2020
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Downloads

Brochures & handleidingen

Brochure LiNX Quattro IHO

Brochure LiNX Quattro IHO

Handleiding LiNX Quattro IHO

Handleiding LiNX Quattro IHO

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies