Black
Cocoa
Pink
  • Virto Marvel Titanium M90
  • Virto Marvel Titanium M90

Phonak Virto Marvel Titanium M90

All-in prijs € 1.695,50

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Het kleinste op maat hoortoestel van Phonak ooit is; Phonak Virto Marvel Titanium. Dit hoortoestel is gemaakt van titanium wat het lichter, sterker en duurzamer maakt dan andere hoortoestellen. De Phonak Virto Marvel Titanium is een op maat gemaakt hoortoestel dat beschikt over een comfortabele pasvorm. Dit bevordert het dragen van de hoortoestellen. De technologie in de Phonak Virto Marvel Titanium moet zorgen voor een helder en rijk geluid. De technologie in deze hoortoestellen zullen ervoor zorgen dat er minder inspanning gevraagd wordt van de drager op het gebied van gesprekken volgen en voeren in rumoerige situaties. De toestellen zullen zichzelf automatisch in diverse situaties herkennen en vervolgens aanpassen aan deze situaties, zodat het makkelijker wordt om in deze diverse situaties aan te sluiten.

Plus- en minpunten

Het hoortoestel is gemaakt van titanium wat zorgt voor comfort, duurzaamheid en sterkte
Het is medisch titanium wat allergische reacties voorkomt bij het dragen van de toestel(len)
Kan niet verbonden worden met Bluetooth apparaten en telefoons
Er kan of van een volumeregelaar of van ringleiding of van een programmaschakelaar gebruikt worden, en niet tegelijkertijd
8
     
1 reviews

      8 / 10
02 Nov 2020

Fijne service en goede prijzen

Vriendelijke en servicegerichte audiciens. Door de coronaperiode was sprake van een hele lange proefperiode en daar werd niet moeilijk over gedaan. Ook niet toen ik toch nog een ander toestel wilde uitproberen. Heel goed! Het advies over de hoortoestellen die het beste bij mijn wensen aan zouden sluiten kan beter. Na zelf veel lezen en uitzoeken kwam ik toch op andere toestellen uit. Misschien had dat ook te maken met een wisseling van audicien. Ook was er sprake van wat slordigheidsfoutjes in het versturen van de juiste spullen. Dat werd goed gecorrigeerd en zelfs met een bloemetje goedgemaakt. Al met al heel tevreden en ik vertrouw erop dat de service ook na aankoop goed blijft!

Lange proefperiode
Geduldig
Servicegericht
Advies kan beter
Slordigheidsfoutjes
Algemene voorwaarden onduideijk wat betreft garantieperiode

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Virto Marvel Titanium M90

Phonak Virto Marvel Titanium M90
Virto Marvel Titanium M90 € 1.695,50
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL10

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Virto Marvel Titanium M90 € 1.695,50
Algemeen
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 3
Reviews      
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Releasejaar 2020
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates
Downloads

Brochures & handleidingen

Brochure Virto Marvel.pdf

Brochure Virto Marvel.pdf

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies