Signia introduceert de Signia Active Pro

Signia introduceert de Signia Active Pro

Signia introduceert de Signia Active Pro; oplaadbare oordoppen met audiologische techniek. Geschikt voor het afspelen van audio in hoge geluidskwaliteit, maar ook om gehoorproblemen te ondersteunen in rumoerige situaties. De oordoppen zijn in twee verschillende varianten beschikbaar: Signia Active Pro X en Signia Active X. Hieronder vertellen wij u over de belangrijkste punten van deze oordoppen:

Design

Signia geeft met de nieuwe Active Pro oordoppen een nieuwe draai aan het design van een product dat vergelijkbaar is met een hoortoestel. De oordoppen hebben een vergelijkbaar design als de draadloze Apple AirPods en Samsung Galaxy oordoppen. Echter is het design van de oordoppen het enige wat vergelijkbaar aan elkaar is. De Signia Active Pro oordoppen beschikken namelijk over audiologische techniek, om een verminderd gehoor te ondersteunen naast het afspelen van hoge kwaliteit audio.

Functies

De Signia Active Pro oordoppen staan gelijk aan 'echte' hoortoestellen. De Signia Active X (een tech-level lager) zijn meer gericht op het leveren van audio in hoge kwaliteit met beperkte functies om het gehoor te ondersteunen. Deze oordoppen zijn niet volwaardig gelijk aan 'echte' hoortoestellen. De oordoppen zijn geschikt voor beginnende slechthorenden die een betere geluidskwaliteit willen ervaren. De luidsprekers van de toestellen zijn ontworpen om muziek in hoge kwaliteit af te spelen. De oordoppen beschikken over een rumoeronderdrukking, om geluid in een rumoerige omgeving te onderdrukken. Daarnaast kunnen de oordoppen online worden ingesteld en bijgesteld door een audicien, om ze bij het gehoor van de drager te laten passen. De oplaadbare accu is geschikt om ongeveer vier uur lang het gehoor te ondersteunen en geluid te kunnen streamen. De case waar de oordoppen in zitten, fungeert zowel als oplader als opbergdoosje.

Connectiviteit

De oordoppen kunnen eenvoudig verbonden worden met de huidige smartphones, via bluetooth. De toestellen zijn Made for iPhone (MFI). Hierdoor kunnen Apple gebruikers direct geluid streamen vanuit de oordoppen naar de smartphone. Android gebruikers kunnen met tussenkomst van de StreamLine Mic geluid vanuit de toestellen naar de smartphone streamen. Een nadeel van de Signia Active Pro oordoppen is dat tijdens het telefoneren de externe microfoon van de smarthpone gebruikt wordt en niet via de oordoppen. Daarnaast kunnen de Signia oordoppen wel direct verbonden worden met Signia hoortoestelaccessoires, zoals de StreamLine Mic, TV Adapter en afstandsbediening.

      9.5 uit 59 reviews

Geweldig!

Lees meer

      10.0 uit 2 reviews

klantgeriucht, klantvriendelijk, integer en snel handelend optreden

Lees meer

      9.9 uit 15 reviews

Uitgebreid geïnformeerd en goede keuze kunnen maken

Lees meer

      9.4 uit 1978 reviews Lees ze allemaal