Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Sennheiser klikt u hier.

  • set 840 S
  • set 840 S
  • set 840 S
  • set 840 S

set 840 S

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Set 840 S is een RF-stereo-TV luister systeem en is bijzonder geschikt voor mensen met een hoortoestel. Eenvoudig aan te sluiten op een TV, hi-fi systeem of radio, Set 840 S biedt een uitstekende geluidskwaliteit, rechtstreeks op uw oren. Geluid kan worden overgedragen van de ontvanger naar het hoortoestel door middel van draadloze inductie met behulp van de ringleiding, zit bij de levering in. Als alternatief kan de inductie-koppelingen en een hoofdtelefoon worden aangesloten op de lichtgewicht ontvanger.

Functies : - Ontvanger is ideaal voor het aansluiten van hoortoestellen en koptelefoon (3,5 mm stereo jack plug) - Eenvoudig te installeren en te bedienen - Draadloze mobiliteit binnen een bereik van maximaal 100 m - Zendt zelfs door muren - Ideaal voor plasma-tv's - Uitstekend individueel stereogeluid - Drie selecteerbare hoorinstellingen op de zender: geoptimaliseerde spraakverstaanbaarheid te danken aan schakelbare compressie en hoge tonen nadruk - Treble nadruk kan individueel worden ingesteld - Grote, ergonomisch volumeregeling op de ontvanger - Balanscontrole op de ontvanger voor het instellen van het volume van het linker en rechter oor - Lithium-polymeer batterij-technologie zorgt voor een lange gebruiksduur van maximaal 9 uur - De ontvanger kan worden geplaatst in de oplader van de zender (gezicht in beide richtingen) - Drie selecteerbare kanalen op de zender voor optimale ontvangst - Auto-tuning - automatisch zoeken van kanalen afstemming kan worden geactiveerd op de ontvanger - Geïntegreerde laadschacht in zender voor reservebatterij Levering inclusief : 1 RR 840 S-ontvanger met afneembare clip Een TR 840 zender 1 EZT 3011 inductielus 1 Lanyard Een BA 300 accu 1 Voeding met nationale adapters voor EU, Groot-Brittannië 1 TV RCA-adapter 1 TV SCART-adapter Een TV-aansluiting kabel met twee 3,5 mm stereo jack-aansluitingen en een adapter met 6,3 mm jack-aansluiting

De specs van de set 840 S op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13