Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Sennheiser klikt u hier.

  • set 830 S
  • set 830 S

Sennheiser set 830 S

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Set 830 S is een infra rood FM stereo TV ondersteunende luistersysteem dat perfect is voor dragers van hoortoestellen. Rechtstreeks aan te sluiten op een TV, hi-fi systeem of radio, de draadloze set 830 S garandeert een uitstekend geluidskwaliteit, die bijvoorbeeld, dankzij het hoge tonen accent, kan worden aangepast aan het horen van de luisteraar. Geluid kan worden overgedragen van de ontvanger naar het hoortoestel door middel van draadloze inductie met behulp van de ringleiding zit bij de levering in. Als alternatief kan de inductie-koppelingen en een hoofdTelefonie worden aangesloten op de lichtgewicht ontvanger. Met een infra-rood signaal kan het geluid soms wegvallen wanneer u wegloopt of het signaal onderbroken wordt doordat er iets tussenkomt. Om dat te voorkomen kunt u kiezen voor een bluetooth verbinding, bijvoorbeeld de Flex 5000 van Sennheiser.

Functies : - Ideaal voor dragers van gehoorapparaten: ontvanger kan worden aangesloten aan een hoortoestel - Ontvanger is ook ideaal voor gebruik met koptelefoon (3,5 mm stereo jack plug) - Uitstekend op maat stereogeluid - Drie selecteerbare hoorinstellingen op de zender: Optimale spraakverstaanbaarheid dankzij de schakelbare compressie en hoge tonen nadruk Treble nadruk kan individueel worden ingesteld - Draadloze mobiliteit van maximaal 12 m in een ruimte dankzij de infra-rood transmissie - Grote, ergonomisch gevormd volumeregeling en balans controle op de ontvanger - Specifieke handmatig aan / uit-functie voor de ontvanger - De ontvanger kan worden geplaatst op de lader van de zender geconfronteerd in beide richtingen - LED's geven visuele signalen van de individuele controle processen - Duidelijke etikettering van producten - Lithium-polymeer batterij zorgt voor een lange gebruiksduur van maximaal 12 uur - Geïntegreerde laadschacht in zender voor reservebatterij Levering inclusief : Een RI 830 S-ontvanger met afneembare clip Een TI 830 zender 1 EZT 3011 inductielus een lanyard Een BA 300 accu Een voeding met nationale adapters voor EU, VK, VS 1 TV RCA-adapter 1 TV SCART-adapter Een TV-aansluiting kabel met twee 3,5 mm stereo jack-aansluitingen en een adapter aan met 6.3 mm jack-aansluiting

De specs van de Sennheiser set 830 S op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13