Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Humantechnik klikt u hier.

  • Introson 2.4Ghz kinbeugel
  • Introson 2.4Ghz kinbeugel

Introson 2.4Ghz kinbeugel

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Door de 2.4GHz-frequentie is draadloze overdracht van muziek of spraak mogelijke zonder kwaliteitsverlies.

Met een instelbaar volume tot 120 dB is een buitengewoon duidelijke en zuivere geluidsweergave mogelijk in superieure kwaliteit, storingsvrij en veilig. Met slechts één enkele bedieningsknop kan de gebruiker de hoge en lage tonen individueel instellen of naar keuze op alle frequenties gelijktijdig.

Het instellen van het volume geschiedt via een draairegelaar. Een opvallend comfortkenmerk van de IntroSon 2.4 draadloze hoofdtelefoon voor slechthorenden is de mogelijkheid, om via een toetsdruk van het ontvangen van het televisiegeluid op communicatie over te schakelen. Dan neemt een geïntegreerde microfoon de geluiden uit de omgeving op en geeft ze versterkt weer via de kinbeugel of halslus. Zo kan te allen tijde een gesprek met andere personen in een ruimte worden gevoerd.

De draadloze hoofdtelefoon voor slechthorenden komt in twee kleuren, zwart en wit.

In de doos:

audio aansluitset bestaande uit:

De specs van de Introson 2.4Ghz kinbeugel op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13