Widex Moment hoortoestellen

Bekijk hier alle Widex Moment hoortoestellen van Oogvoororen.nl. De techniek in deze hoortoestellen focust op het verbeteren van een zo natuurlijk mogelijk geluid en het overbrengen van geluiden naar het trommelvlies op een razendsnelle manier; PureSound en ZeroDelay. De verwerking van het geluid licht op minder dan 0,5 miliseconde, erg indrukwekkend. Bekijk de hoortoestellen voor alle prijzen en specificaties.

1 - 18 van 20 hoortoestellen
Widex Moment Sheer 440 sRIC R D - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment BTE R D 440 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment BTE R D 330 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment BTE R D 220 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment BTE R D 110 - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment Sheer 330 sRIC R D - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment Sheer 220 sRIC R D - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment Sheer 110 sRIC R D - Oplaadbaar
Incl. Lader
Widex Moment 440 BTE 13 D
€ 1.795,00
per stuk
Widex Moment 330 BTE 13 D
€ 1.480,00
per stuk
Widex Moment 220 BTE 13 D
€ 1.295,00
per stuk
Widex Moment 110 BTE 13 D
€ 1.095,00
per stuk
Widex Moment 440 BTE 312
€ 1.795,00
per stuk
Widex Moment 330 BTE 312
€ 1.480,00
per stuk
Widex Moment 220 BTE 312
€ 1.295,00
per stuk
Widex Moment 110 BTE 312
€ 1.095,00
per stuk
Widex Moment 440 CIC-M
€ 1.795,00
per stuk
Widex Moment 330 CIC-M
€ 1.585,00
per stuk

Widex Moment hoortoestellen

De Widex Moment is het nieuwe top hoortoestel van Widex. Met een nieuwe technologie in deze hoortoestellen hebben zij ervoor gezorgd om de vertraging van geluid terug te brengen naar 0,5 miliseconden. Met deze technologie wordt er nauwelijks nog gemerkt dat het geluid versterkt wordt door een hoortoestel. Een knappe prestatie!
De Widex Moment hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en typen, zoals een oplaadbare variant of een in-het-oor variant.

Graag de Widex Moment uitproberen of zou u graag meer informatie willen krijgen over de Widex Moment hoortoestellen? Dan kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar: info@oogvoororen.nl of door te bellen naar: 085-4863743

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten