Phonak Virto Paradise hoortoestellen

Bekijk hier alle Phonak Virto Paradise hoortoestellen van Oogvoororen.nl. Deze hoortoestellen zijn opmaat gemaakt en bieden hierdoor een hoog draagcomfort aan. De meeste toestellen zijn vrijwel niet te zien tijdens het dragen. De Phonak Virto Paradise hoortoestellen hebben drie verschillende varianten: 10-batterij en 312-batterij zonder connectiviteit, 312-batterij met connectiviteit en de Titanium-uitvoering. De hoortoestellen zonder connectiviteit zijn te herkennen aan de letters "NW". Dat staat voor Non-Wireless en kunnen niet verbonden worden met smartphones. Ook de Titanium-uitvoering kan dit niet. Deze uitvoering onderscheidt zich wel door zijn metalen behuizing; extra sterk en zeer klein. De 312-uitvoering met connectiviteit biedt wel direct streaming aan met Apple- en Android-apparaten. Echter is deze beter zichtbaar tijdens het dragen, dankzij de grotere batterij voor een langere gebruiksduur. Bekijk alle prijzen en specificaties bij de hoortoestellen hieronder of neem contact met ons op.

1 - 14 van 14 hoortoestellen
Phonak Virto Paradise P90 - 312
€ 1.791,50
per stuk
Phonak Virto Paradise P70 - 312
€ 1.438,00
per stuk
Phonak Virto Paradise P50 - 312
€ 1.298,00
per stuk
Phonak Virto Paradise P30 - 312
€ 1.226,00
per stuk

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten