Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

Let op. Dit product heeft een opvolger.

Phonak Audéo Paradise P70 - 312 All-in prijs € 1.695,00
 • Audéo B70 Direct
 • Audéo B70 Direct
 • Audéo B70 Direct
 • Audéo B70 Direct
 • Audéo B70 Direct
 • Audéo B70 Direct

Phonak Audéo B70 Direct

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Phonak Audeo B Direct is een hoortoestel waarmee direct draadloos telefoneren mogelijk is met zowat alle type mobiele telefoons: iPhone® telefoons, Android™ telefoons en klassieke telefoons met Bluetooth. Al langer zijn er hoortoestellen op de markt die directe communicatie via 2.4 GHz mogelijk maken tussen de smartphone en de hoortoestellen. Dit was echter alleen mogelijk met iPhone smartphones. Hoortoestellen die dit kunnen kregen het Made for iPhone predicaat. Hoortoestelgebruikers die een Android telefoon hebben, moesten tot op heden gebruik maken van een zogeheten streamer, die om de nek of elders op het lichaam gedragen moest worden. Gebruikers van Android Smartphones hadden daardoor tot op de dag van vandaag niet het gemak van draadloze communicatie dat iPhone gebruikers wél hadden.

Omdat de Phonak hoortoestellen kunnen samenwerken met alle mogelijke mobiele telefoons noemt Sonova de hoortoestellen met de nieuwe draadloze chip dan ook ‘Made for all’ (MFA). Omdat mogelijk te maken heeft Sonova een nieuwe 2.4 GHz draadloze chip ontwikkeld met de naam SWORD™ (Sonova Wireless One Radio Digital). Het klassieke Bluetooth protocol wordt ondersteund, waardoor telefoneren met zowel Android, iPhone en zelfs klassieke mobiele telefoons mogelijk is, zolang er maar gebruik wordt gemaakt van een bluetooth headset protocol. Ook zorgt de nieuwe chip voor de draadloze communicatie tussen beide hoortoestellen. Helaas verbruikt het oude Bluetooth protocol veel stroom en is een grotere (13) batterij noodzakelijk
De nieuwe draadloze chip uit de stal van het moederbedrijf Sonova werkt naadloos met de gepatenteerde 2.4 GHz draadloze protocollen zoals AirStream™ technologie, waarmee een plug and play oplossing bestaat voor kwalitatief hoogwaardige streaming van het TV geluid met zeer goede stereokwaliteit. Hiervoor heeft u wel de TV Connector nodig. 

Zoals Phonak zelf zegt: "De Audeo B Direct is een op zichzelf staand hoortoestel." Om de koppeling met alle smartphones mogelijk te kunnen maken hebben ze een aantal functies uit het hoortoestel moeten laten. Waaronder belangrijke binaurale functies om verstaan in rumoerige situaties te optimaliseren.

Plus- en minpunten

Als het toestel gekoppeld is met een Android telefoon, streamt het toestel maar op 1 oor

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Audéo B70 Direct

Phonak Audéo B70 Direct
Audéo B70 Direct € 1.226,00
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Audéo B70 Direct € 1.226,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2016
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 16
Luisterprogramma's 5
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico