Uitbreiding productfamilie: ReSound OMNIA

Uitbreiding productfamilie: ReSound OMNIA

Tijdens de zomer van 2022 introduceerde ReSound het volledig nieuwe hoortoestel: ReSound OMNIA. Dit is de opvolger van de ReSound ONE hoortoestellen en bracht een verbeterde audiologische techniek. Ruim een halfjaar later breidt ReSound het productportfolio van de OMNIA uit met een nieuw type hoortoestel, oplaadbare achter-het-oor hoortoestellen, oplaadbare in-het-oor hoortoestellen en onzichtbare hoortoestellen.

ReSound OMNIA 60

Het nieuwe type hoortoestel in het OMNIA-productportfolio is de ReSound OMNIA 60. Een oplaadbaar luidspreker-in-het-oor hoortoestel met een nieuw design. Het design is ronder en kleiner dan de ReSound OMNIA 61. Hierdoor is het toestel minder zichtbaar en heeft het een betere pasvorm. Dit hoortoestel is net als alle andere uitvoeringen verkrijgbaar in drie tech-levels: 960, 760 en 560. Ook heeft het toestel nog een aantal andere vernieuwingen:

  • Nieuwe antenne: de verbinding met mobiele apparaten is stabieler en verbeterd;
  • IP68-certificering: de nanocoating beschermt het toestel beter tegen vocht;
  • M&RIE-luidspreker: een meer geavanceerdere luidspreker wat zorgt voor een betere verstaanbaarheid in vergelijking met de standaard luidspreker;
  • Langere levensduur: een volle batterij gaat met 100% streaming 12 uur lang mee, bij één keer volledig opladen.

Audiologische techniek

Wij hebben de audiologische techniek van de ReSound OMNIA in een eerdere blog al eens uitgebreid uitgelegd, deze leest u hier. Hieronder vindt u nog een korte samenvatting van de belangrijkste verbeteringen;

De techniek richt zich op het horen in rumoer en beter verstaanbaar maken van de dagelijkse geluiden van de wereld. Volgens ReSound zorgt de techniek in de ReSound OMNIA voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid van 150% ten opzichte van de ReSound ONE. De nieuwe chip zorgt voor meer kracht en mogelijkheden, waardoor het toestel sneller omgevingen scant en dus sneller kan schakelen tussen de geschikte programma’s. Daarnaast voorkomt de ReSound OMNIA dat de eigen stem van de drager niet meer vervormt en dus natuurlijk blijft.

Overige modellen

Naast de introductie van een nieuw type hoortoestel zijn nu ook de oplaadbare AHO- en IHO-hoortoestellen van ReSound OMNIA geïntroduceerd. Deze hoortoestellen beschikken over dezelfde technologische mogelijkheden als hierboven beschreven. Hieronder een overzicht van de modellen:

Achter-het-oor hoortoestellen

In-het-oor hoortoestellen

Wilt u graag een van deze hoortoestellen uitproberen? Neem dan hier contact met ons op voor het maken van een afspraak.

      9.4 uit 56 reviews

Kleinschalig, dus persoonlijk

Lees meer

      9.4 uit 56 reviews

Prima product

Lees meer

      9.5 uit 11 reviews

Prima apparaten

Lees meer

      9.4 uit 2009 reviews Lees ze allemaal