Nieuw accessoire: Widex Sound Assist

Nieuw accessoire: Widex Sound Assist

Widex introduceert de Widex Sound Assist. Een innovatief accessoire dat veelzijdige functies heeft en de hoortoesteldrager in veel situaties extra ondersteuning kan bieden. De Sound Assist is geschikt voor de Widex Moment (Sheer) hoortoestellen. Lees hieronder alles over het accessoire.

Mogelijkheden Widex Sound Assist

De Widex Sound Assist is een klein apparaatje dat ondanks zijn formaat over veel handige functies beschikt; partner- en tafelmicrofoon, handsfree telefoneren, streaming, afstandsbediening en luisterspoel

Partner- en tafelmicrofoon

De partnermicrofoon doet het tegenovergestelde van de tafelmicrofoon. Waar de tafelmicrofoon zich op meerdere sprekers richt, zal de partnermicrofoon zich richten op één spreker. De stem van de spreker wordt herkend en via een Bluetooth-verbinding naar de Widex hoortoestellen gestuurd. Om deze functie te activeren moet de Sound Assist verticaal worden gedragen. De Widex Sound Assist kan met een clip aan de kleding worden bevestigd of met een koord om de nek worden gedragen.

De tweede functie van de Widex Sound Assist is de functie: tafelmicrofoon. De naam tafelmicrofoon verklapt eigenlijk al de functie van het product; een microfoon die op tafel ligt en helpt bij gesprekken aan tafel met meerdere sprekers. Het activeert meerdere microfoons om zo alle stemmen te kunnen herkennen. Deze functie kan dus erg van pas komen, wanneer u thuis aan de keukentafel met uw vrienden of familie aan het praten bent. De geluiden worden doorgestuurd via een Bluetooth-verbinding naar de Widex hoortoestellen.

Handsfree telefoneren

Handsfree telefoneren is een vrij nieuwe functie en is in korte tijd al niet meer weg te denken. Het biedt veel gemak en comfort voor een hoortoesteldrager. De Widex Sound Assist maakt het mogelijk om via Bluetooth met de Widex Moment hoortoestellen handsfree te telefoneren. De nieuwste Widex hoortoestellen beschikken al over een ingebouwde handsfree-functie, maar het nadeel hiervan is dat omgevingsgeluiden niet worden gedempt. In rumoerige situaties is het voor de gesprekspartner moeilijker te verstaan. De koppeling met de Widex Sound Assist moet de telefoongesprekken stabieler en beter hoorbaar maken.

Daarnaast ondersteunt de Sound Assist ook spraakcommando’s zoals: “Bel Simon”. Dit commando wordt herkend door Siri van de Apple-apparaten en kiest contactpersoon “Simon” uit het adresboek. De contactpersoon zal vervolgens automatisch worden gebeld.

Naast het streamen van telefoongesprekken kan het accessoire ook andere audio streamen, via Bluetooth naar de hoortoestellen. Zo kunt u uw favoriete muziek op Spotify of een andere app luisteren. De Widex Moment staat bekend om zijn kwalitatieve muziekprogramma. Het programma maakt de klanken van muziek natuurlijk en fijn hoorbaar. Wanneer u een echte muziekliefhebber bent, raden wij u aan om eens bij onze beste hoortoestellen voor muziekliefhebbers te kijken.

Let op: handsfree telefoneren en de spraakcommando’s zijn tot op heden alleen mogelijk met Apple-apparaten.

Afstandsbediening

Ondertussen is de functie van een afstandsbediening bij elke hoortoesteldrager wel bekend. Een afstandsbediening is er vaak ook als aparte accessoire of tegenwoordig verwerkt in de bijbehorende mobiele app. De Widex Sound Assist beschikt ook een afstandsbedienings-functie. Het wijzigen van programma’s en volume kan rechtstreeks worden geregeld.

Luisterspoel

Wanneer uw Widex hoortoestel geen standaard ringleiding heeft, kan de Widex Sound Assist dit wel voor u creëren. Een ringleiding is vaak aanwezig in kerken, theaters of andere openbare gebouwen waar geluid wordt afgespeeld. Zo kunnen mensen met een hoortoestel zonder storende omgevingsgeluiden genieten van muziek of een voorstelling. De luisterspoel van de Sound Assist is met een knopje te activeren.

Bestel de Widex Sound Assist hier.

      9.0 uit 6 reviews

Teleurgesteld.

Lees meer

      9.2 uit 6 reviews

Voor mij een goede aankoop en ben zeer tevreden .

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

Chapeau !! Chapeau

Lees meer

      9.4 uit 2032 reviews Lees ze allemaal