Widex Sound Assist

Totaal prijs:

€ 435,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Widex Sound Assist is een innovatief accessoire van het merk Widex. Geschikt voor de Widex Moment (Sheer) hoortoestellen. Het is een klein apparaat dat verschillende handige functies kan vervullen in combinatie met uw Widex hoortoestellen. Widex noemt het zelf een "Zwitsers zakmes" voor uw hoortoestellen.

Het accessoire kan gebruikt worden als partnermicrofoon, tafelmicrofoon, afstandsbediening en luisterspoel. De partnermicrofoonmodus is geschikt voor één-op-één-gesprekken. De tafelmicrofoon is geschikt voor het voeren van gesprekken in grote groepen, bijvoorbeeld in een vergadering. De afstandsbediening geeft u de controle over het volume van uw hoortoestellen. De luisterspoelmodus laat u via een ringleiding luisteren, zelfs als uw hoortoestellen geen luisterpsoel hebben. Daarnaast kan er ook hands-free getelefoneerd worden en via Bluetooth audio gestreamd worden. De batterijduur van de Widex Sound Assist bedraagt 10 uur. Het volledig opladen bedraagt 3 uur.

Dimensies: 43x43x16 mm
Gewicht: 32 gram

Weet u niet zeker of dit accessoire compatibel is met uw Widex hoortoestellen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Plus- en minpunten

Zowel geschikt voor één-op-één-gesprekken als in grote groepen
Geeft hoortoestellen zonder ringleiding wel een ringleiding
Helpt bij handsfree telefoneren en audio streaming via Bluetooth

De specs van de Widex Sound Assist op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13