Signia Thintubes 3.0 - 1,4 mm - 1LR

De Signia ThinTubes 3.0 zijn de slangetjes tussen uw hoortoestel en uw oor. Geschikt voor de Signia Motion X hoortoestellen (niet geschikt voor Signia Motion SP X hoortoestellen).

Totaal prijs:

€ 8,00
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Signia ThinTube 3.0 zijn de slangetjes die verbonden zijn aan uw hoortoestel en vanaf het hoortoestel in de gehoorgang geplaatst zijn. De ThinTube 3.0 is beter bestand tegen trekken (bijvoorbeeld als u het slangetje gaat vervangen) en heeft hierdoor een langere levensduur. Daarnaast zijn het de ThinTubes bijna niet zichtbaar tijdens het dragen en het design is zo ontworpen dat het altijd strak langs uw oor loopt. Het is belangrijk dat de ThinTube geen knik of verdraaiing heeft. De slang moet in goede staat verkeren wil het zijn functie optimaal kunnen vervullen; het doorlaten van een zo goed mogelijk geluid. De ThinTubes 3.0 zijn geschikt voor de Signia Motion X hoortoestellen. Let op: de Signia Motion SP X hoortoestellen kunnen niet samenwerken met de ThinTubes 3.0.

Bij bestelling ontvangt u altijd 1 ThinTube voor de linkerzijde en 1 ThinTube voor de rechterzijde. De ThinTubes 3.0 zijn beschikbaar in 5 verschillende lengtes: 0-4mm. Daarnaast zijn er ook twee soorten ThinTubes die verschillen in diameter: 0,9mm en 1,4mm. De 0,9mm ThinTubes zijn geschikt voor de milde gehoorverliezen en de 1,4mm ThinTubes zijn geschikt voor de zwaardere gehoorverliezen.

Plus- en minpunten

Beter bestand tegen trekken
Langere levensduur
Beschikbaar in verschillende lengtes en soorten
Geschikt voor Signia Motion X hoortoestellen
Als de ThinTube gedraaid of een knik bevat wordt geluid slechter doorgestuurd
Niet geschikt voor de Signia Motion SP X hoortoestellen

De specs van de Signia Thintubes 3.0 - 1,4 mm - 1LR op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13