Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Battery Benelux klikt u hier.

Let op. Dit product heeft een opvolger.

Dry-cap UV 3.1

Totaal prijs:

€ 99,00
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid
  • Dry-Cap UV 3
  • Dry-Cap UV 3
  • Dry-Cap UV 3
  • Dry-Cap UV 3

Battery Benelux Dry-Cap UV 3

Een droog- en reinigingssysteem voor alle typen (oplaadbare) hoortoestellen en oorstukjes. Dit systeem is ontworpen om over de oplader van uw hoortoestellen te plaatsen, tijdens het opladen.

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Een droog- en reinigingssysteem dat geschikt is voor alle typen (oplaadbare) hoortoestellen en oorstukjes. De Dry-Cpa UV 3 is speciaal ontworpen om over de oplader van uw hoortoestellen te plaatsen, tijdens het opladen. Het ontwerp is zo gemaakt dat het altijd over de oplader past, ongeacht welk ontwerp. Het systeem reinigt en droogt middels een geoptimaliseerde luchtstroom door openingen voor inkomende lucht, een ventilator, een turbokanaal en droogruimte. Via het turbokanaal wordt de lucht op de hoortoestel gericht. Door verbetering van de luchtstroom en het verkleinen van de afstand tussen de hoortoestellen en de ventilator is het droogresultaat met 25% toegenomen.

De Dry-Cap UV 3 is voorzien van een LiPo-batterij en is oplaadbaar. Een volledig opgeladen Dry-Cap UV 3 kan in totaal vijf keer het totaal programma of 60 keer het 2-minuten desinfectie programma worden uitgevoerd. De Dry-Cap UV 3 wordt een oplaadkabel met USB-aansluiting (zonder stekker) meegeleverd. De oplaadkabel kan worden gebruikt met een standaard stekker met USB-aansluiting, bijvoorbeeld de stekker van het hoortoestel laadstation of de smartphone.

De Dry-Cap UV 3 heeft twee verschillende modi om het de hoortoestellen te reinigen en drogen; Dry & Clean modus (totaalprogramma, tijdsduur twee uur) en Clean Modus (tijdsduur twee minuten).

De Dry & Clean modus is een automatisch programma dat een snel droogproces met een efficiënte ventilator combineert met UV-C licht aan het begin en het einde van de droogtijd voor optimale hygiëne.

De Clean Modus is met één druk op de knop uit te voeren. Een automatisch en snelle UV-C reiniging van twee minuten. Hierbij wordt effectief 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels verwijderd.

Plus- en minpunten

Past over elke oplader van oplaadbare hoortoestellen
Droogt en reinigt alle typen hoortoestellen en oorstukjes
Geavanceerde techniek met UV-C licht en luchtstroom
Oplaadbaar

De specs van de Battery Benelux Dry-Cap UV 3 op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13